Header image
Properties & Partners Nyrenoverad, ljus och flexibel kontorslokal

Radarvägen 11

Hägernäs

Nyrenoverad, ljus och flexibel kontorslokal

En ljus och fräsch kontorslokal med nytt kök och renoverade ytskikt. Lokalen är 63 kvm stor och har en låg hyra på endast 5.250 kr/mån + skatt. Stora härliga fönster i varje rum gör den mycket trivsam. Kan både delas av med flera rum eller användas som en större och öppen lokal. Entré via gavel på Radarvägen 7 eller hiss från Radarvägen 11. Hall med wc och avhängning av kläder. Köket är nytt med ugn, glashäll och spisfläkt. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Redo för omedelbart tillträde för den som önskar. I direkta närheten finns Roslagsbanan med linje Stockholms Östra - Österskär samt bussar mot Danderyds sjukhus och Täby Centrum. Lokalen ligger beläget vid Hägernäs Centrum med flera butiker, restauranger och andra verksamheter.

Fakta

Adress:
Radarvägen 11
Område:
Hägernäs, Täby
Kommun:
Täby
Fastighetsbeteckning:
Hytten 1
Typ:
Kontor
Ägandeform:
Lokal - Hyresrätt
Byggnadsår:
1961
Uppvärmning:
Bergvärme + solceller
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
TV- Internetutbud:
Fiber finns

Ekonomi

Beskrivning

Hägernäs

ALLMÄNT
Hägernäs är en stadsdel i nordöstra Täby vid den natursköna Hägernäsviken. På sommaren finns bra badvatten och på vintern har vi oftast is för skridskoåkning eller is med snö för skidåkning tvärs över viken. Här finns den ca 7 km långa strandpromenaden som vackert tar en från Hägernäs Strand till Näsby Park. Inom området finns badplats, fotbollsplaner, tennisplan, tennishall, sporthall och en ishall.

KOMMUNIKATIONER
Från Hägernäs går buss till bl.a. Täby C (604, 617), Arninge (629), och Danderyds sjukhus (629, 604). På gångavstånd finns också Roslagsbanans pendeltåg med linjen Stockholm Östra - Österskär, med den tar det ca 20 min från Hägernäs station.

SERVICE I HÄGERNÄS CENTRUM
I Hägernäs centrum finns all tänkbar service med restauranger, mataffär med postservice, frisör, kemtvätt, tandläkare, kontor, fastighetsmäklare och flera andra butiker m.m.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Radarvägen 11

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Radarvägen 11

Ansvarig fastighetsmäklare

Mattias Arnkvist
Reg. Fastighetmäklare