Properzine Marketing

Söderköping - Söderköping


Skepparevägen 5


Såld

Besiktigat

Skepparevägen 5

Söderköping

Pampig 2-plansvilla utmed Göta kanal!

Unik chans att förvärva en pampig 2-plansvilla utmed Göta kanal. Belägen i hjärtat av Söderköping med närhet till allt staden har att erbjuda. Gediget hus i absolut toppskick! Huset är totalrenoverat invändigt 2016. Kvänum kök, vardagsrum, bibliotek samt wc och tvättstuga på entréplan. Övervåning med 3 sovrum, 2 badrum, allrum samt balkong. Bergvärme och mekanisk ventilation med återvinning. Isolerat garage med luftvärmepump för värme/kyl. Uppdelat i garagedel och förrådsdel. Plan gräsmatta runt huset och stenläggning på framsidan och på uppfarten framför garaget. Orangeri i glas på baksidan i anslutning till kanalen. Söker du ett unikt boende med ett fantastiskt läge i Söderköping är detta huset någonting för dig!

Fakta

Adress:
Skepparevägen 5
Område:
Söderköping
Kommun:
Söderköping
Församling:
Söderköping S:t Anna
Fastighetsbeteckning:
SÖDERKÖPING 2:93
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
2- plansvilla
Byggnadsår:
1993
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning (FTX)
Fasad:
Puts
Tak:
Tegel
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 500 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 172 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 672 000 kr
Bef. pantbrev:
6st om 1 570 000 kr
Taxeringsår:
2018
Värdeår:
1993
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2015-04-22
47 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
13 500 kr/år
13 500 kr/år
14 074 kr/år
2 780 kr/år
5 953 kr/år
49 807 kr/år
Enligt säljarens uppgifter.
8 874 kr/år

Beskrivning

Entréplan

Hall: Rymlig och ljus hall med plats för möbler och ytterkläder. Dubbeldörrar mot vardagsrum och baksidan på huset. Klinkergolv i grå ton, ljus tapet samt en mönstrad fondtapet. I anslutning till hallen finns en klädkammare. 

Kök: Platsbyggt Kvänum kök från 2016 i grå ton. Bra arbetsytor och förvaring med gott om skåp och en praktisk köksö i mitten av köket. Vackra skåpsluckor med speglar och spröjs. Gedigna bänkskivor i granit och vitt kakel som stänkskydd. inbyggda bänkar. Köksutrustning från Miele i form av kyl, frys, induktionshäll och två stycken ugnar. Hörnskafferi med plats för mikro. Stora fönsterpartier med med ljusinsläpp från två håll. Klinkergolv i grå ton och ljusa väggar.

Vardagsrum: Stort och rymligt vardagsrum utmed hela baksidan av huset. Parkettgolv och randig ljus tapet. Stora fönsterpartier och altandörr mot baksidan av huset. Plats för stort matsalsbord i anslutning till köket samt soffgrupp och övrig möblering efter tycke och smak. 

Bibliotek: I anslutning till vardagsrummet finns ett bibliotek. Går även använda som tv-rum/kontor eller sovrum. Parkettgolv och ljus randig tapet. Platsbyggd bokhylla utmed två sidor av rummet. Fönster åt två håll. 

Gäst-wc: I anslutning till hallen finns en wc med klinkergolv i vit ton samt kakel i blått och vitt. Här finns en wc samt handfat i kommod.

Tvättstuga: Klinkergolv i grått och vitt samt kaklade väggar i vitt. Tvättstugan rymmer värmesystem bakom vita skjutdörrar samt tvättstugan med vita förvaringsskåp, arbetsbänkar, tvättmaskin och torktumlare från Miele samt en hunddusch. Fönster åt två håll. 

Övre plan

Allrum: Trätrappa leder upp till det övre planet. Genomgående allrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Parkettgolv och randig ljus tapet. Fönster åt framsidan och balkongdörrar mot baksidan. Direkt utsikt mot kanalen. 

Balkong: Stor balkong med direkt utsikt mot Göta kanal och Ramunderberget. Gott om plats för utemöbler. 

Sovrum 1: Det största sovrummet erbjuder ljusinsläpp från två håll och utsikt mot kanalen. Stor garderob med spegelskjutdörrar. Direkt ingång till klädkammare med elfa -system. Parkettgolv och vita väggar. 

Badrum: Badrum med direktingång från sovrum 1. Vitt klinkergolv och kakel i vitt och lila. Dubbelhandfat i kommod och dubbla spegelskåp. Dusch med vikbara glasväggar samt wc. Ett fönster. 

Sovrum 2: Stort och rymligt med ljusinsläpp från två håll. Parkettgolv och mönstrad ljus tapet. 

Sovrum 3: Något mindre sovrum eller kontor med parkettgolv och vita väggar. Ett fönster. Direktingång till klädkammare med elfa -system. 

Duschrum: I anslutning till allrummet finns ett duschrum med ljust klinkergolv och turkosfärgat kakel. Handfat i kommod, dusch med vikbara glasväggar, handdukstork samt wc. Ett fönster. 

Garage

Isolerad garagebyggnad. Elektronisk port. Plats för en personbil och förvaring. Längst in i garaget finns ett förråd med egen ingång. Luftvärmepump för värme och kyla. Laddstation för el på framsidan av garaget. Stenläggning framför garaget med plats för två bilar. 

Tomt

Plan trädgårdstomt med gräsmatta på baksidan samt stenläggning, träd, buskar och blomsterarrangemang på framsidan. 

En vacker blomsterallé leder fram till en glaspergola på baksidan.  

Altan med stenplattor på baksidan av huset. Plats för utemöbler och grill. 

Gedigen hammock med tak på baksidan av huset. 

Planritning

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare
070-735 35 30