Properties & Partners

Vikbolandet - Vikbolandet


Myckelsätter 10


Såld

Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Myckelsätter 10

Vikbolandet

Lantligt belägen enplansvilla på stor och vacker skogstomt

Ett hundratal meter från Bråvikens vatten ligger denna idylliska enplansvilla på stor och välskött skogstomt. Med lantligt och privat läge är boendet lika fridfullt som ostört med närhet till Östra Husby, Skenäsfärjan och en knapp halvtimme in till Norrköping. Tomten består både av plana gräsytor, trädgård och skog vilket skapar goda möjligheter att ta vara på årets alla tillfällen. På tomten och runt om huset finns flera mysiga uteplatser för dygnet alla soltimmar och sällskapsytorna fortsätter vidare in i huset. Allrummet med stora fönsterpartier, braskamin och tak som är öppet upp till nock ger en fin rymd att trivas i som tillsammans med köket kan omvandlas till en öppne planlösning om så önskas. Här finns alla möjligheter att förvalta huset till din bostadsdröm för hela familjen!

Fakta

Adress:
Myckelsätter 10
Område:
Vikbolandet
Kommun:
Norrköping
Församling:
Ej angiven
Fastighetsbeteckning:
MYCKELSÄTTER 3:16
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1994
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om/Enskilt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Braskamin och direktverkande el
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund, källare
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
Parkering:
Garage
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 361 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
515 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
1 876 000 kr
Bef. pantbrev:
1st om 600 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1995
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2022-06-23
F
114 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
25 265 kr/år
5 228 kr/år
800 kr/år
750 kr/år
2 992 kr/år
3 500 kr/år
38 535 kr/år
Kostnad för el inkluderar även uppvärmningskostnad.
8 874 kr/år

Beskrivning

Entré
Hallen med plankgolv ger ett gott första intryck i känslan som fortsätter genom hela huset. Genuint träarbete och tyskinspirerat hantverk löper längs med huset och tar sig vidare mot sällskapsytorna.

Vardagsrum
Med tak öppet upp till nock karaktäriseras vardagsrummet av rymliga, öppna ytor och stora fönsterpartier ut mot altanen på baksidan. I vardagsrummet finns en fin kamin med lucka för bakning, rustika plankgolv och platsbyggda bokhyllor som enkelt kan tas bort om du önskar.

Kök
Köket delas av via en platsbyggd halvö som ger plats för både matgrupp och matlagning. Luckor och ytor är i furu med klinker mellan diskbänk och köksskåp. Här finns även utgång till trädgården på framtiden med plats för utemöbler i anslutning till köksingången.

Sovrum + walk-in closet
Villans stora sovrum har både egen utgång mot framsidan och en egen walk-in closet. Det extra utrymmet kan antingen öppnas upp för rymligare ytor eller inredas till ett barnrum eller hemmakontor. I sovrummet ligger ett plankgolv och väggarna är tapetserade i ljusgrönt.

Sovrum 2
Husets andra sovrum har utsikt mot baksidan. Här finns plats för säng, skrivbord och garderober och ytskikten går i samma stil som husets övriga rum.

Kontor/Inre hall
I husets bortre del ligger ett väldisponerat utrymme som lämpar sig utmärkt som hemmakontor. Här finns stora fönsterpartier med vy över åkern och den ensamma eken. Golvet består av plankor tagna från bokhyllorna i en gammal skola där små anteckningar på vissa ställen fortfarande ligger synligt.

Duschrum
Rymligt duschrum med större dusch och handfat dubbelkommod. Ytskikten består av våtrumsmatta och våtrumstapet.

WC
Utöver duschrummet finns även en extra wc med handfat i kommod. Ytskikt av våtrumsmatta och våtrumstapet.

Tvättstuga
I tvättstugan finns tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedaren med mera. Här ifrån sköts hushållssysslorna avskiljt från övriga badrum och utrymmen.

Verkstad/förråd
Med egen ingång mot baksidan ligger förrådet med verkstadsdel. Här rymt trädgårdsmaskiner, verktyg och allt annat som behövs för att sköta om tomt och trädgård.

Gästhuset
På tomten står även gästhuset med plats för alla besökande gäster. Här får du plats med 6 sängplatser fördelat på två rum.

Vedbod
Intill skogsbrynet ligger vedboden med tillhörande ved som följer med köpet.

Garage
Garaget med elektroniska portar har plats för två bilar och förvaring av cyklar och utemöbler. 

Planritning

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare
070-864 65 71