Såld STANS MEST CENTRALA LÄGE MED HÖG STANDARD OCH LÅG AVGIFT

Dalsgatan 4

Centralt

STANS MEST CENTRALA LÄGE MED HÖG STANDARD OCH LÅG AVGIFT

På attraktiv adress beläget mellan industrilandskapet och stadens puls ligger denna ljusa etta med hög standard och mycket låg avgift. Här bor du bekvämt med ett väl tilltaget kök med stora bänkytor, induktionshäll och diskmaskin samt helkaklat badrum med dusch. Inom 100 meter finns både den nyöppnade Ölstugan och en av stans mest uppskattade sushiställen och på fem minuter tar du dig både till universitetet, galleriorna och knutpunkten Söder Tull samt en dryg kilometer till Resecentrum. Fastigheten från 1937 byggdes om 2014/2015 med nya, moderna lägenheter där det historiska läget och den generösa takhöjden finns kvar.

Här bor du billigt och tryggt i en stabil förening som även äger marken. Här finns flera övernattningslägenheter och hissen tar dig högst upp i huset till en mycket fin relaxavdelning med bland annat takterrass och bastu.

Fakta

Adress:
Dalsgatan 4
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
25  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.8792%
Andelstal avgift:
1.8792%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1937 ombyggt 2014/2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Balkong:
Gemensam takterrass finns.
Förråd:
Vindsförråd
Inkluderat i avgift:
Inkl. värme, tv, bredband och den fasta elnätsavgiften. (Kostnad för el- och vattenförbrukning tillkommer)
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Lärkabacken
769628-6645
Ja

Om föreningen

BRF Lärkabacken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Fastigheten från1937 förvärvades av föreningen 2015 och byggdes då om till 21 lägenheter fördelat på 1 769kvm. 

Lägenheter:
1rok - 5st.
2rok - 4st.
3rok - 9st.
4rok - 3st.

Föreningen har ett gemensamt abonnemang för el och vatten där man betalar den rörliga kostnaden för egen förbrukning. En schablonkostnad dras varje månad och avläsning sker minst en gång per år.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen finns två gästlägenheter att hyra för 150:-/rum & natt. Högst upp i huset finns en gemensam takterass samt en relaxavdelning med bastu, dusch och sittplatser. Gemensam tvättstuga finns även på entréplanet.

Beskrivning

Hall
Entré med kaklat golv och plats för skoställ och hatthylla. Här finns rymliga garderober med gott om plats för kläder och förvaring.

Kök
Fint och väl utrustat kök med bänkskiva i laminerat trä och gott om förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, inbyggd micro, ugn och induktionshäll.

Badrum
Helkaklat badrum med dusch, wc och handfat i kommod.

Allrum
Stort vardagsrum med plats för säng, soffgrupp och skrivbord. Stora fönster ut mot Lärkabacken.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare