Header image
Såld Absolut toppskick på spektakulärt och svårslaget läge!
Kommande försäljning

Centralvägen 39

Snöveltorp

Absolut toppskick på spektakulärt och svårslaget läge!

Med panoramavy över vattnet och ett läge långt utöver det vanliga ligger denna spektakulära villa i absolut toppskick.

På högt och insynsskyddat läge färdigställdes huset 2015 och har de senaste åren vidare renoverats med den känsla, kvalitet och förutsättningar som gör Centralvägen 39 till ett hem väl värt namnet.

Från husets öppna, sociala planlösning och från bostadens alla sov-och sällskapsrum har du fri sikt över vattnet som nyttjas särskilt väl från husets sällskapsrum, från poolområdet eller från bryggan med tillhörande uteplats och altandäck.

Huset ligger intill sjön Asplången som förutom att vara en trevlig bad-och fiskesjö även är en del av Göta Kanal vilket ger dig möjlighet att under sommarmånaderna följa sjötrafiken längs kanalen. Du får även möjlighet att ta båten in till Söderköping, Norrköping når du inom en kvart med bil och Hylinge Golfbana når du enklast med golfbilen.

Varmt välkommen till ett kvalitativt och unikt boende som måste upplevas på plats!

Fakta

Adress:
Centralvägen 39
Område:
Snöveltorp, Norrköping
Kommun:
Söderköping
Fastighetsbeteckning:
SNÖVELTORP 3:18
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plans souterränghus
Byggnadsår:
1957 om-och tillbyggt 2012-2015.
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas samt 2-glas isolerfönster
Uppvärmning:
Bergvärme, pump från 2021.
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft) samt AC
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä/stål
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund + platta på mark
Grundmur:
Betong
Badrum:
3 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Entré
I hallen möts du av ett generöst ljusinsläpp och mycket funktionella ytor. Direkt innanför dörren finns rejäla platsbyggda garderober med skjutdörrar i spegelglas som gör att hallen alltid kan hållas fri från skor och synliga plagg. På golvet ligger ett behandlat enstavsparkett i ljus ek.

Allrum
På entréplanets stora och öppna ytor finns allrummet som rymmer både sällskapsdel och matsalsdel. Stora och anpassade fönster löper längs med nästan hela fasaden och ger en ljus, insynsskyddad och kilometervid vy över sjön och skogen. Både från soffgruppen och matbordet gör sig vyn lika pampig som representabel med brakaminen i ena gaveln och panoramavyn över vattnet i den andra. Från allrummet har du både trappen ned till souterrängplanet och utgången mot det isolerade och inglasade uterummet. Fortsatt löper även den ljusa enstavsparketten som lades 2022 genom hela rummet och vidare in till köket. Här finns även AC installerat som ger kyla under varma sommardagar.

Kök
Härjedalsköket från 2012 ligger fint i vinkel med öppen planlösning mot allrummet och vy över Asplången. Köket är på senare år även uppdaterat med ny diskmaskin från 2019, ugn och micro från 2020 och ny kyl/frys 2022.

Groventré/Tvättstuga
Intill köket finns groventrén med ordentligt tilltagna ytor. Här finns gott om förvaring i garderober och skåp samt breda bänkytor för att kunna sköta all klädvård på ett och samma ställe. Här finns även diskho samt tvättmaskin och torktumlare som är upphöjda för att smidigt kunna mata i och ur maskinerna.

Sovrum/kontor
På entréplanet ligger ett extra rum som kan nyttjas som sovrum, gästrum eller kontor. Rummet är lättmöblerat och har med fönstret i söderläge ett av husets bästa utsikter, perfekt för kreativt hemarbete. 

WC entréplan
Innanför hallen finns gäst-wc:n med handfat i kommod och vägghängd wc. Klinkers på golv.

Allrum övre plan
Trappen upp leder till övervåningens sällskapsrum som fram till idag nyttjats som TV-rum. Här finns förutom stora takfönster även två extra underliggande fönster för att ta vara på varje sjöglimt. Från hallen når du husets stora badrum, tre av husets sovrum samt klädkammaren med plats för extra förvaring.

Master Bedroom
Villans stora sovrum har allt du kan önska för ett trivsamt boende. Från fönstret och den franska balkongen har du insynsskyddad vy över sjön och skogen, fritt att öppna upp för att få in frisk luft till kvällen. Sovrummet har även en stor walk in closet, ordentligt tilltagen med fönster, stora ytor och samma eleganta heltäckningsmatta som går genom hela rummet.

Sovrum 1
På övervåningen finns ytterligare två sovrum. Det ena sovrummet har god planlösning för att rymma både säng, skrivbord och med därtill. Även detta sovrum har en egen walk in closet med plats för garderober och förvaring. Rummet bär vita och beiga väggar och på golvet ligger ett ljust laminat.

Sovrum 2
Även övervåningens tredje sovrum har en riktigt bra storlek och rymmer idag både säng, soffa och skrivbord. Från fönstret har du precis som från de andra rummen sjöutsikt och lugnt läge med bra avstånd till närmaste granne. Precis som i sovrummet intill är utsikten av ljus och neutral karaktär, här är bara att flytta in.

Badrum övre plan
På övervåningen finns husets största badrum med både dusch, spabad och två handfat i dubbelkommod. Renoverat i samband med övervåningens färdigställande 2015 håller badrummet hög standard med väl utvalda färg-och materialval.

Souterrängplan
En trappa ned från entréplanet tar dig till husets nedre våning som rymmer ett allrum/hobbyrum, duschrum, förråd och ett sovrum med egen utgång mot poolområdet. Våningens utformning gör det utmärkt för att hyra ut eller för gäster som då får egen ingång, eget duschrum och sitt privata vardagsrum. På hela planet finns även golvvärme vilket ger möjlighet att hålla utrymmena varma vintertid och svala på sommaren. Duschrummet på nedre våningen är renoverat så sent som 2021 och utrustat med dusch, wc och handfat i kommod.

Gästhus
På tomten står ett vitt hus med egen ingång och altan. Detta är fastighetens gästhus med plats för flera sovplatser och möblemang. På vintern kan du nyttja detta som förråd för utemöbler eller nyttja helt enligt önskemål.

Förråd
På bortre änden av tomten ligger förrådsbyggnaden med verkstad och maskineri för poolen. Ett bra extrautrymme att förvara verktyg, möbler och annan kuriosa som kan vara till nytta i framtiden.

Carport
Från den lugna gatan svänger du in på den asfalterade uppfarten med carport med plats för två bilar. På uppfarten finns även plats för släpkärra, fyrhjuling eller golfbilen.


Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare