Header image
Såld Vacker sekelskiftescharm i Lindö!
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Lindöhällsvägen 21

Lindö

Vacker sekelskiftescharm i Lindö!

Sällsynt och elegant sekelskiftesvilla i Lindö! Beläget på en stor och plan tomt (plats för pool) med dubbelgarage. Oerhört vacker villa såväl in som utvändigt med bl.a. tre rum i fil, härliga sällskapsytor samt två fungerade eldstäder (en öppen spis och en kakelugn). Bergvärme (ny Nibe bergvärmepanna år 2021) ger dig låga energikostnader. Huset är beläget högt och har minimalt med insyn. Fina altaner, varav en med tak och infälld bubbelpool. Ca 300 meter från Småbåtshamnen där du finner restaurang, mysiga promenadstråk samt ev båtplats för den som söker.

Fakta

Adress:
Lindöhällsvägen 21
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
MÄRSEN 9
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadsår:
1906
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
Isolerglasfönster
Uppvärmning:
Bergvärme
Fasad:
Reviterad fasad
Tak:
Yttertak av skifferliknande utseende, material okänt
Stomme:
Trä
Grundläggning:
Källare med betongplatta
Badrum:
1 st
Eldstad:
Öppen spis samt kakelugn
TV- Internetutbud:
Telia öppet fiber
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Om bostaden

Entréplan

Tambur
Praktisk tambur med slitstarkt klinkergolv med golvvärme, målade väggar samt rejäl garderobsvägg som ger ypperligt med förvaring.

Inre hall
Följt efter tamburen finns en vacker och möblerbar inre hall. Här ligger ett parkettgolv samt är tapetserade väggar. Från inre hallen när du köket, vardagsrummet, samt trapp upp till både övervåning och även källare. Från inre hallen når du även altanen.

Vardagsrum
Oerhört stilfullt vardagsrum med tre rum i fil. Ståtlig och fungerande kakelugn utför vardagsrummets hjärta. Utöver det präktiga taket med synliga takbalkar så har du ett vackert burspråk mot husets framsida. Det mindre rummet i vardagsrummet går att göra om till sovrum för den som önskar. Parkettgolv, målade väggar samt skjutdörrar in till matsalen.

Matsal
Matsal som även går i anslutning till köket. Här finns gott om plats för en rejäl matgrupp. Här ligger parkettgolv samt målade väggar. 

Kök
Stort kök med plats för matgrupp. Köket är uppdelat i tre sektioner vilket skapar massor av skåpsförvaring, och pricken över i:et är det rymliga skafferiet. Ett ”walk in- skafferi” Kökets luckor går i linje med husets ålder, påkostad bänkskiva i svart granit samt moderna vitvaror. På golvet ligger ett märkt trägolv samt väggarna är målade. 

Inre hall
Efter köket finns en mindre hall som leder till badrummet. I denna hall finns även en utgång till altanen för den som vill nå altanen snabbt från köket. Här ligger parkettgolv.

Badrum
Generöst och väl tilltaget badrum där det finns, wc, duschhörna med glasdörrar, badkar samt dubbelhandfat. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med förvaringsskåp ovanför. Badrummet är helkaklat med grå klinkers på golv och vitt kakel på väggar. I taket sitter spoitlights. I golvet finns golvvärme.

 

Övre plan

Hall
Hall med parkettgolv och målade väggar. Här når du alla rum på övre planet. 

Sovrum
Sovrum med parkettgolv samt målade väggar. Kattvinden är idag omgjord till en mysig sängplats. Här finns även en garderob. 

Sovrum/master bedroom
Det största av de tre sovrummen, vilket blir ett naturligt master bedroom. Härifrån nås även balkongen på husets framsida. Lummig och insynsskyddad utsikt med det vackra kastanjeträdet utanför. På golvet ligger parkettgolv samt har målade väggar. Kattvinden är omgjord så sängen får plats än mer. Gott om plats för garderober.

Sovrum
Mysigt sovrum med en vacker kakelugn (ej fungerande). Även i detta rum är kattvinden omgjord till golvyta som gör att mer plats för säng finns. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Allrum
Allrum med plats för en mindre soffgrupp och tv. Stora vackra fönster med utsikt över trädgården. Härifrån nås den större balkongen.

 

Källarplan

Gillestuga
Gillestuga med klinkergolv, vitmålade väggar samt konvektorelement. Här i gillestugan finns även en mysig öppen spis. Perfekt för mysiga tv kvällar eller varför inte ett biljardrum?

Förråd
Två stycken förrådsrum som är inredda som gästrum eller lekrum.

Pannrum/förråd
Stort förråd som även idag är pannrum där bergvärmepanna och varmvattenberedare står. Ypperlig förvaringsyta men också en självklar potentiell tvättstuga.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare