Såld Smakfull 4:a om 110 kvm med balkong. El och bredband ingår i månadsavgiften!

Bergslagsgatan 65

Beckershov

Smakfull 4:a om 110 kvm med balkong. El och bredband ingår i månadsavgiften!

I lugna Beckershov finner du denna smakfulla 4:a om 110 kvm. Lägenheten är belägen på tredje våningen och är i ett genomgående mycket gott skick. Här erbjuds bl.a. stora sociala ytor, mysig braskamin och balkong som vetter mot den väl omhändertagna innergården. Öppet och modernt kök, rymligt vardagsrum med fiskbensparkett, braskamin och utgång till balkong, innerhall med flertalet garderober, tre ordentliga sovrum samt både wc och helkaklat duschrum som dessutom är förberett för tvättmaskin. Här bor du i en mycket stabil förening med en låg belåningsgrad om endast 792 kr/kvm. El, bredband och tv ingår i månadsavgiften. I Beckershov bor du med närhet till flera grönområden, förskolor, skolor och kommunikationer samt till Ingelstad handelscentrum med dess utbud.

Fakta

Adress:
Bergslagsgatan 65
Område:
Beckershov, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
52  /  1201
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.74715%
Andelstal avgift:
2.74715%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1956
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Braskamin
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband (fiber), tv och IP-telefoni via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, el, bredband, tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-01-24
D
110 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
4 296 kr/år
4 296 kr/år
Enligt säljarens uppgifter.

Förening

HSB Brf Bergslaget i Norrköping
725000-1315
Ja

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar fastigheten kv Beckershov 5 med adress Bergslagsgatan 55-65. Husen färdigställdes år 1956 och innehåller 54 bostäder, 12 garageplatser och 21 parkeringsplatser (varav 15 med el-stolpe). 

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår även bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen. 

Inom föreningen finns cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga med torkrum, föreningslokal, gym (mot kostnad) och bastu (mot kostnad) att tillgå. 

Reparationer och underhåll 
1986-87 utfördes en genomgripande yttre fastighetsrenovering som omfattade tak, fönster, balkonger, tilläggsisolering och uppsättning av fasadtegel samt så iordningställdes utemiljön. 
1995 gjordes utbyte av stamledningar med därtill hörande ventilbyten och renovering av samtliga badrum/WC med undantag av stamledningar i lägenhet 3 och 10. 
2014 installerades solceller på taket.
2017-18 genomfördes stora underhåll- och reparationsarbeten. Montering av fågelskydd, reparation av dagvattenstammar, grävning och upprustning av lekplatsen, bytt stuprör och hängrännor samt satt upp gångbrygga och skyddsräcken på taket.
2018-19 utfördes byte av undercentral, byte av termostater för radiatorerna, byte av stamventiler i källargången, vinden tilläggsisolerades, reparation och relining av avloppstam i källaren åtgärdades samt renovering av badrum (även stamledningar och golvbrunnar) åtgärdades i lägenhet 3 och 10. 
2019-20 utfördes OVK-besiktning i fastigheten, nya fönsterbleck till samtliga fönster mot Bergslagsgatan åtgärdades, nya dörrar till källarna sattes in, målning i källaren utfördes, ny ytterbelysning med rörelsedetektorer till källargångarna sattes in, en utvändig lackning av entrédörrar/partier utfördes samt avtalet med Telia avseende bredband/TV och IP-telefoni omförhandlades. 

För mer information, vänligen läs den senaste årsredovisningen. 

Beskrivning

Om bostaden

Hall
Vitmålade väggar, grå fondvägg, grått laminatgolv och två garderober. 

Kök
Vitmålade väggar och ljusgrått laminatgolv. Köket har vita skåpsluckor, vitt kakel ovanför arbetsytorna och bänkskiva i ek. Det är utrustat med fläkt, induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin samt kyl och frys. 

Vardagsrum
Vitmålade väggar, blå fondvägg, fiskbensparkettgolv, braskamin och utgång till balkong. 

WC
Ljus våtrumstapet och ljus våtrumsmatta. Den är utrustad med wc och kommod. 

Duschrum
Vita helkaklade väggar och vitt klinkergolv. Duschrummet är utrustat med wc, kommod, spegelskåp, skåp samt duschhörna med spegeldörrar. Det är förberett för tvättmaskin. 

Sovrum 1
Vitmålade väggar, lila fondvägg, ljusgrått laminatgolv och fyra garderober. 

Sovrum 2
Vitmålade väggar och ljusgrått laminatgolv. 

Sovrum 3
Gråmålade väggar, ljusgrått laminatgolv och två garderober. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Jesper Karlsson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare