Såld Våning 4/4 med inglasad balkong och panoramavy!

Nils Åbergs gata 17B

Sandtorp

Våning 4/4 med inglasad balkong och panoramavy!

Varmt välkommen till Nils Åbergs gata 17B!
Vill du bo i ett centralt men lugnt område, i en modern lägenhet där du bara kan flytta in?
Nu finns chansen att få förvärva en stilren och lättmöblerad lägenhet från 2016 med genomgående planlösning. Här finns stora fönsterpartier som sprider ett härligt ljus över hela den öppna planlösningen. Köket är både socialt, välplanerat och fullutrustat med integrerade vitvaror. Bostaden har ett helkaklat duschrum med klinkergolv och är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Här bor du på högsta våningen med hiss och har en rymlig, inglasad balkong med härlig panoramavy över fina omgivningar. Gångavstånd till spårvagn, matbutiker, skola/förskola, idrottsområdet Himmelstalund samt cykelavstånd till centrala Norrköping.

Fakta

Adress:
Nils Åbergs gata 17B
Område:
Sandtorp, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
23  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.58954 %%
Andelstal avgift:
1.593%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning (FTX)
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Ja
TV- Internetutbud:
Bredband och Tv via Telenor
Inkluderat i avgift:
Värme, kallvatten, bredband, tv paket (grundutbud), bostadsrättstillägget samt preliminär kostnad för varmvatten.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2021-11-26
C
71 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
4 200 kr/år
1 200 kr/år
5 400 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Förening

BRF Symfonin i Kneippen Syd
769629-2494
Ja
Nej

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar fastigheterna Harpan 6 i Norrköping med adress Nils Åbergs Gata 15-21 och Lyran 2 med adress Ellen Mobergs Gata 5-7, som byggdes 2016. Totalt 54 lägenheter.

Parkering

Parkeringsplats: Totalt 25 st. Kostar fn. 300 kr/mån att hyra, separat kö.

Carport: Totalt 10 st. Kostar fn. 500 kr/mån att hyra, separat kö.

Intresseanmälan för parkeringsplats görs till styrelsen via [email protected].

Förråd

Till varje lägenhet hör ett eget förråd i markplan.

Ekonomi

Efter styrelsemöte 6/9-22 har beslut tagits om en avgiftshöjning på 15% from. 1 januari -23, det innebär ca 470 kr/mån. Detta på grund av nuvarande inflation. Total ungefärlig boendekostnad med ny avgift from. 1 januari-23 landar på 9157 inklusive en ränta på 3% samt amortering. 

Beskrivning

Om bostaden

HALL

Välkomnande hall med avhängningsdel och klinkergolv vid entrén. Inre hall med skjutdörrsgarderob och lättskött parkettgolv. Ingång från trapphuset.

KÖK OCH MATPLATS

Det ljusa och stilrena köket har ljusa väggar och parkettgolv. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. I övrigt erbjuder köket en öppen planlösning mot vardagsrum, släta och ljusa köksluckor, bra förvaring samt plats för matgrupp.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet har parkettgolv och ljusa väggar. Det är luftigt, socialt och lättmöblerat. Här finns ett stort fönsterparti och altandörr mot den inglasade balkongen. Balkongen om ca 8 kvm är inredningsbar och har plats för en större utemöbel. Vy över takåsarna och trevlig morgonsol vilket medför ljusa förmiddagar även under vinterhalvåret samt ett svalare klimat i vardagsrum/sovrum under de varmaste sommarmånaderna.

SOVRUM

Från vardagsrummet nås lägenhetens sovrum. Sovrummet har 3 st garderober samt ytterligare en större skjutdörrsgarderob. Även här inne har vi ett lättskött parkettgolv och ljusa väggar. Eftersom lägenheten är belägen högst upp i huset så har du inga grannar ovanför vilket är skönt för dig som önskar lugn och ro.

DUSCHRUM

Stilrent och praktiskt duschrum med toalett, dusch, tvättställ i kommod, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva ovan. Över avlastningsytan finns ett förvaringsskåp. Duschrummet har klinkergolv och kaklade väggar.

ÖVRIGA UTRYMMEN

Förråd i markplan.

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Emma Samuelsson
Fastighetsmäklare