Såld LJUS 4:A I GAVELLÄGE MED STOR BALKONG OCH FÖNSTER I 3 VÄDERSTRECK!

S:t Olofsgatan 9

Söder

LJUS 4:A I GAVELLÄGE MED STOR BALKONG OCH FÖNSTER I 3 VÄDERSTRECK!

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade och ljusa 4:a i gavelläge med fönster i tre väderstreck! Bostaden erbjuder hela 3 sovrum samt ett luftigt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp samt en stor balkong med högt och fritt läge över Söders vackra villakvarter. Här finns även ett helt nytt badrum med tvättpelare från 2021 samt ett fullt utrustat kök. Här finns tidsenliga attribut som tilltagen takhöjd, vacker ekparkett samt charmiga fönsternischer i kolmårdsmarmor. Till bostaden hör två rymliga förråd. Här bor du på lugnt läge på populära Söder samtidigt som du har närhet till city och vackra parker! Stabil och välskött förening med låg avgift och många renoveringar utförda. Missa inte denna superfina 4:a på söder!

Fakta

Adress:
S:t Olofsgatan 9
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
9  /  1204
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
4.6725660
Andelstal avgift:
5.54082%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1938
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd + Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telia fiberkabel via TV, bredband & telefoni
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (grundutbud)
Ej inkluderat i avgift:
Bredband, EL
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
573 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning:
165 688 kr
Bostadsrättens nettoskuldsättning kommentar:
Enligt årsredovisning 2022
Överlåtelseavgift:
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-11-16
125 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 400 kr/år
1 800 kr/år
4 200 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Sigillet
725000-0804
Ja
Nej

Om föreningen

Brf Sigillet:

Bostadsrättsföreningen registrerades 1938-03-31. 

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningens huvudsakliga intäkter utgörs av medlemmarnas årsavgifter.

Föreningen är medlem i samfälligheten parkföreningen Röda lacket. Föreningens andel är 21%. Samfälligheten förvaltar gemensam parkyta inom kvarteret Röda lacket.

Föreningen upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt och en 1 lokal. 

Utförda renoveringar:

1993 - Renovering vatten & avlopp

1997 - Balkongrenovering

2001 - Säkerhetsdörrar installerade

2003 - Fasadrenovering

2004 - Genomgående renovering källare

2007 - Betonghus för sophantering

2008 - Teliafiberkabel för TV, Bredband & Telefoni.

2009 - Elsanering, ny elcentral, trapphus & källare.

2011 - Trappfösnter och balkongdörrar byte.

2012 - Byte av samtliga lägenhetsfönster

2015 - Takomläggning, betongplattor, säkerhetsutrustning och plåtbyten.

2016 - Utbyte av fjärrvärmecentral.

Inga större renoveringar eller reparationer är beslutade. 

Beskrivning

Hall: Välkomnande entréhall med ekparkett på golv samt ljust målade väggar. Goda möjligheter för avhängning av ytterkläder. Här finns det plats att platsbyggd en garderob för den som önskar. 

Vardagsrum: Luftigt och rymligt vardagsrum i gavelläge med ett härligt ljusflöde. Stora fönster med ljusinsläpp åt två håll. Från vardagsrummet nås bostadens stora balkong som vetter i sydöstläge. Från vardagsrummet har du en trevlig utsikt över Söders vackra villakvarter samt föreningens grönskande innergård. Vardagsrummets väggar är målade i ljus ton och på golvet ligger en ekparkett. I vardagsrummet finns det gott om plats för ett stort matbord samt en större soffgrupp.

Balkong: Stor balkong i sydöstläge med härlig utsikt över Söders vackra villakvarter samt föreningens innergård. På balkongen finns en skyddande markis och gott om plats för en rejäl möbelgrupp. 

Kök: Fullt utrustat kök med goda arbetsytor med bänkskivor i trä. Köket har köksluckor i björk och svart kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med fläktkåpa i rostfritt, varmluftsugn i rostfritt (2021), induktionshäll (2021), diskmaskin (2020) samt kyl/frys. Köket har ljusa väggar samt grå & vit klinkers på golv. Köket har även plats för matbord och stolar.

Inre hall/ Serveringsgång: Smart planerad inre hall/serveringsgång med luftig takhöjd, praktiska serveringsskåp i original, städskåp samt två linneskåp. Hallens väggar är målade i ljus ton samt på golvet ligger ett laminatgolv. 

Sovrum 1: Luftigt sovrum med två fönsterpartier i gavelläge. Sovrummet har en rymlig och luftig känsla. Petroleum blå väggar samt vacker ekparkett på golv. Vacker och tidstypisk skjutdörr i original som vetter mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt garderober om så önskas.

Sovrum 2: Det andra sovrummet har luftig takhöjd, ljust målade väggar, ekparkett på golv samt gott om förvaring i garderobsvägg. Sovrummet har gott om plats för säng samt nattduksbord och skrivbord.

Sovrum 3: Det tredje sovrummet har luftig takhöjd, ljust målade väggar, laminatgolv och här finns plats för en enkelsäng. Rummet lämpar sig som barnrum, gästrum eller kontor. 

Badrum: Helkaklat badrum från 2021 med vitt kakel på väggarna och stengrå klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättställs-kommod med förvaring, spegel, wc och dusch med vikbar glasdörr. Spotlights i taket och golvvärme under klinkergolvet. Här finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från 2021. Badrummet är i absolut toppskick! 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Daniel Johansson
Ägare/Fastighetsmäklare