Såld Välplanerad souterrängvilla med stor och rymlig naturtomt!

Blåklockevägen 7

Ensjön

Välplanerad souterrängvilla med stor och rymlig naturtomt!

På lugn återvändsgata ligger denna rymliga och hemtrevliga villa med stor och flexibel tomt. Med välplanerade sovrum, öppna sociala ytor och tak med öppet upp till nock uppfylls många av de komponenter du kan önska för ett trivsamt och praktiskt familjeliv. Huset har fantastisk potential och mycket goda grundförutsättningar för ett på många sätt idylliskt boende. Här finns till exempel balkongen med utsikt över gården och ett genomgående furugolv tillverkat av de tallar som en gång vuxit på marken där huset står idag.

Blåklockevägen är en lugn återvändsgata som har vändplan intill Vrinneviskogen och angränsar till en grön allmänning. Här bor du enkelt och tryggt, nära Ensjöns badplats och omgivet av naturen, dessutom endast ett par minuter från stan. Varmt välkommen till visning!

Fakta

Adress:
Blåklockevägen 7
Område:
Ensjön, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
SANKT JOHANNES 4:34
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
Souterrängvilla från Vallsjöhus
Byggnadsår:
2005
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburet system med vedpanna.
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Eldstad:
Braskamin i entréplan och souterrängplan

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 430 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
982 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 412 000 kr
Bef. pantbrev:
4st om 1 891 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
2005
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Beställd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
17 500 kr/år
2 800 kr/år
300 kr/år
3 400 kr/år
4 400 kr/år
28 400 kr/år
I kostnad för el inkluderas även kostnad för uppvärmning. Baserat på säljarens kostnader. Säljaren bor delvis på annan ort vilket håller nere driftskostnaderna.
9 287 kr/år

Beskrivning

Hall
Stor och öppen hall med bra möjligheter att sätta in garderober utan att tumma på ytorna. Högt i tak, öppet mot allrummet och stenbelagd golv. Här finns också trappan mot nedre plan.

Allrum
Luftigt och öppet vardagsrum med stora fönsterpartier och öppet upp till nock. Här finns en fin järnkamin, utgång mot en stor och möblerbar balkong med fri fy över tomten och omgivningarna. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ett plankgolv av furu tillverkat av tallarna som stod på tomten innan huset byggdes.

Kök
Rymligt kök med öppet mot vardagsrummet. Här finns goda ytor och plats för köksö. Ovanför diskbänken finns ett fönster med utsikt över skogsdungen på andra sidan gatan. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt induktionshäll praktiskt beläget intill hörnet.

Duschrum
Helkaklat duschrum med wc, duschkabin och handfat i kommod. Ytor i ljust och grått med vädringsfönster som också ger rummet gott ljusinsläpp.

Sovrum 1
Ljust sovrum med vita väggar och plankgolv. Plats för säng och garderober.

Sovrum 2
Sovrum i hörnläge med ljusgröna väggar och vackert plankgolv.

Allrum nedre plan
Ned för trappan finns allrummet som knyter samman nedervåningens tre sovrum. Här finns utgång mot baksidan, plats för soffgrupp och TV som kompletteras av järnkaminen som bidrar med både värme och mysfaktor.

Sovrum 3, 4 & 5
På nedre plan finns tre sovrum. Det största rymmer plats för både dubbelsäng och garderober, de andra två lämpar sig bra som ytterligare sovrum eller hemmakontor. Våningens alla sovrum är målade i vitt och bär plankgolv.

Badrum
Badrummet på nedre plan är helkaklat i brunt och beige. Här finns badkar, wc och handfat i kommod. Anpassat för att enkelt kunna ersätta badkaret med dusch om så önskas.

Tvättstuga
Tvättstugan med ljusblå våtrumsmatta rymmer tvättmaskin och tvättställ. Tillgång till kattvind och möjlighet till installation av ytterligare bekvämligheter.

Groventré
Entrén på souterrängplan ger plats för avhägning av kläder och skor. Här finns ett schackrutigt klinkergolv och tillgång till klädkammare.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare