Såld Drömmen om det optimala boendet på öster!

Husebygatan 3B

Oxelbergen

Drömmen om det optimala boendet på öster!

Här ges nu chansen att förvärva denna optimala gavellägenhet med balkong praktiskt belägen en halvtrappa upp som under 2021/22 omsorgsfullt totalrenoverats. Bostaden som har samtliga driftkostnader inklusive hushållselen inkluderat i den låga månadsavgiften genomsyras här av hög kvalitet där hjärtslagen från 40-talet bibehållits och blandats med det moderna. Här erbjuds badrum med tvättmaskin från 2022, fullutrustat kök med god plats för köksbord, vardagsrum med charmigt burspråk, gäst-WC och två rejäla sovrum. Lägg märke till detaljerna som bröstpanel i kök och WC, fönsterbänkar i marmor i samtliga rum, innerdörrar med dörrspeglar, värmande eldstad i vardagsrummet samt det kvalitativa och enhetliga golvet i ekparkett.

Här är bor du med närhet till Oxelbergsparken, kommunikationer samt med gångavstånd in till Norrköping City och dess breda utbud. Föreningen HSB Brf Brudlyckan är lågt belånad och har dessutom ett fast elavtal t.o.m 2028. Välkommen till ett tryggt hem att trivas i.

Fakta

Adress:
Husebygatan 3B
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
82  /  1004
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.79279%
Andelstal avgift:
0.79279%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1948
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Separat biokamin med spisbränsle som drivmedel
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia 100/100 mbit
Inkluderat i avgift:
el, bredband, värme, vatten och kabel-TV
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Brudlyckan
725000-0994
Ja
Nej

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar fastigheterna i kv Brudlyckan 1, med adresser Lindövägen 38-44, Husebygatan 1-3 och Storsvängen 29-37 i Norrköpings kommun. Husen färdigställdes år 1948 och innehåller 143 bostäder. 

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar Östgöta. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget till hemförsäkringen. 

Inom föreningen finns tvättstugor, cykelrum, bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal och gästlägenhet att tillgå.

TV och bredband via Telia. Telia TV Lagom och bredband 100/100 mbit ingår i månadsavgiften.

Reparationer och underhåll
1995 - Omfattande byte av VA- och elledningar. Samtliga badrum och tvättavdelningar renoverades.
2001 - Samtliga lägenhetsdörrar byttes till säkerhetsdörrar.
2005/06 - Fasadrenovering av tre byggnader.
2013 - Byte av fönster och balkongdörrar samt renovering av bastu.
2017 - Separering av fjärrvärme, reparerat dagvattenledningar och bytt till nya undercentraler.
2019 - Isolering av vindar på Lindövägen 38-44.
2020 - Ombyggnation av gavellokalen på Husebygatan 3.
2021 - Belysning ovanför entréer.
2022 - Ommålning i trapphusen.

För mer information, vänligen läs den senaste årsredovisningen.

Beskrivning

Entréhall
Efter några lätta steg uppför halvtrappan når vi den första bostadsvåningen i fastigheten på Husebygatan 3B. Här välkomnas vi av en rejäl entréhall med luftig och värmande famn där vi omgående möts av den genomgående höga kvalitén. Från hallen med dess goda förvaringsmöjligheter når vi in i samtliga rum och hallen blir därför en naturlig knytpunkt i bostadens optimala planlösning. Hallen erbjuder ett praktiskt och lättstädat klinkergolv innanför ytterdörren, vitmålade väggar, stor garderob, ekparkett och en generös takhöjd med inbyggda spotlights. Åt varsitt håll breder en inre hall ut sig med ytterligare praktiskt förvaring genom inbyggda garderober. 

Kök
Här presenteras ett elegant arbetskök där 40-tals andan får bekanta sig med den nya och moderna från 2021. Med fönster mot det stora och öppna grönområdet erbjuds god förvaring genom över- och under skåp i grått färgval, god plats intill köksfönstret för matbord och maskinell utrustning i svart och rostfritt utförande. Utrustat med ugn, induktionshäll, kyl/frys, fläktkåpa, integrerad diskmaskin och micro. Detaljrikt med omsorgsfullt renoverade överskåp från 40-talet, bröstpanel och platsbyggd vinförråd. Rummet karaktäriseras av det gråa färgvalet, fondtapeten och den genomtänka belysningen. Ett kök med en stående inbjudan till härliga middagar med släkt och vänner. Spotlights och ekparkett. 

Sovrum 1
Ljuset från den lummiga innergården fyller genom det stora sovrumsfönstret rummet med ett trevligt ljus. Den generösa takhöjden, de rejäla betongväggarna och det gedigna parkettgolvet är de sista ingredienserna för det optimala sovrummet. Vitmålade väggar och garderob. Precis intill sovrummet finns en inre hall med god förvaringsmöjligheter samt bostadens andra WC. 

Badrum
Helkaklat badrum från 2022 i grått och vitt utförande. Utrustning i form av svängbara glasväggar, lyxig takdusch, handfat i komod, WC, tvättmaskin och handdukstork. Fönster för ett trevligt naturligt ljusinsläpp.

Vardagsrum
Här välkomans vi av ett vardagsrum skapat för hela familjen. Rummet karaktäriseras av det charmiga burspråket på gaveln, den öppna värmande lågan från den monterade biokamin, de generösa ytorna för stor soffgrupp och matsalsbord intill fönsterpartierna som vetter mot den ombonade innergården. I skrivande stund skapar höstens varma färger från omgivande buskar, träd och grönområden ett idylliskt område att växa och trivas i. Vitmålade väggar och ekparkett. 

Balkong
Soldränkt balkong från lunch till solnedgång i rakt västerläge med god plats för möblemang. Utsikt över föreningens lummiga innergård. Här spenderas gärna sena eftermiddagar i solen. 

Gäst-Wc
Sällsynt men så praktiskt. Den extra toaletten intill det stora sovrummet har smyckats med trivsam bröstpanel, klinkergolv och en läcker fondtapet. Utrustning i form av WC, handfat och spegel. 

Sovrum 2
Här erbjuds ytor för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. De inbyggda garderoberna ger god förvaring utan att ta plats. Fönstret vetter mot den öppna och gröna framsidan med närmsta grannhus långt borta på andra sidan grönområdet. Vitmålade väggar och ekparkett. Bostadens två stora sovrum är optimalt placerade i varsin ände av bostaden. Ett bra rum med plats för två enkelsängar för barnen eller stor säng och skrivbord för tonåringen. Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare