Header image
Såld Ljust och öppet på fantastiskt läge intill strömmen
Kommande försäljning
Dolda fel-försäkrat
Besiktigat

Baldersgatan 4

Kneippen

Ljust och öppet på fantastiskt läge intill strömmen

Endast ett par minuter från citykärnan ligger denna supertrevliga villa i toppklass. På grönt hörnläge precis intill Motala Ström finns denna ljusa och välskötta villa beläget i ett av Norrköpings absolut mest eftertraktade områden - Kneippen.

Huset får en genomgående öppen och ljust känsla via den öppna planlösningen och dess stora fönsterpartier. Från vardagsrummet med braskamin och lantlig uterumskänsla tar du dig vidare till matsalen och det öppna, rymliga köket. I en mix av klassiskt och modernt möts bänkskivan i massiv ek med marmorbeklädnaden som löper längs kökets alla väggar och med spisen från SMEG som absolut höjdpunkt. Här finns även ett nyrenoverat badrum från 2021 samt två sovrum på entréplan. Övervåningen rymmer ett allrum med öppet upp till nock sovrum med badrum en suite som även rymmer ett av husets bästa utsikter.

I Kneippen bor du lugnt med tillgång till Norrköpings alla nöjen runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Baldersgatan 4
Område:
Kneippen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
TALGOXEN 5
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadsår:
1994
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund/platta på mark
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Driftkostnad

Beskrivning

Hall
Genom infarten, förbi dubbelgaraget och fram till dörren tar du dig in i hallen med parkettgolv och vita väggar. Här finns ingång till det nyrenoverade badrummet och ett av entréplanets sovrum.

Duschrum
Renoverat så sent som 2021 ligger det mycket stilfulla duschrummet med dusch, wc och handfat i kommod som tillsammans med ett rymligt spegelskåp ger god förvaring. Här finns även både tvättmaskin och torktumlare samt en extra diskho för skötsel av grovtvätt. Stilrent kakel och klinkers med golvvärme.

Kök
Ljust och öppet kök i kvalitativ och lantlig stil. Med rejäla arbetsytor, god förvaring och generösa köksbänkar i massiv ek finns allt utrymme som önskas för ett kök värt namnet. Med fönster åt två håll har du gott om ljusinsläpp från två håll varav det stora fönstret ovanför bänkskivan ha utsikt mot baksidan och ovanför diskhon har du när löven fallit fin vy över Motala Ström. Köket är utrustat med påkostade materialval och vitvaror. Däribland kyl/frys i rostfritt stål, diskmaskin, vinkyl och en exklusiv SMEG-spis med dubbel ugn. Köket är öppet ut mot matplatsen med plats för bord för större sällskap. Här har du även fin vy över vardagsrummet med dess stora fönsterpartier ut mot trädgården och den centrerade täljstenskaminen.

Vardagsrummet
Ett trappsteg ned från det övre allrummet ligger vardagsrummet som byggdes ut 2016. Med en centrerad täljstenskamin och omgivet av massiva, spröjsade fönsterpartier har du en mycket vacker utsikt året runt i sällskapsrummet som för känslan till ett orangeri eller inglasat uterum. Här ligger även ett fint parkettgolv med golvvärme.

Sovrum 1
I anslutning till hallen finns sovrummet som nyligen byggdes in för att ge plats för ett ytterligare sovrum, kontor eller gästrum. Här finns en fin ekparkett och platsbyggda garderober.

Sovrum 2
De glasade dubbeldörrarna tar dig in till entréplanets andra sovrum. Här finns ett fint parkettgolv som löper längs hela våningsplanet samt ett fint, spröjsat fönster som ger rummet ett behaglig ljusinsläpp.

Allrum övre plan
Övre plan rymmer ett vackert och luftigt allrum med tak öppet upp till nock. Fina fönster med takkupor som ger fin vy ut mot strömmen. Här finns got tom plats för soffgrupp och annat möblemang samt ingång till förråd eller walk-in closet. Önskar du ytterligare sovrum finns här möjligheten att dela upp rummet till ytterligare ett eller två rum.

Master Bedroom
Med utsikt över Motala Ström ligger övervåningens stora sovrum med plats för dubbelsång och gaderober. Vita väggar och parkettgolv i ek gör rummet både trivsamt och smidigt att göra om till ditt eget. Här finns även ingång till ditt privata badrum en suite.

Badrum övre plan
I anslutning till det stora sovrummet finns här ett mycket fint badrum med både badkar, dusch och vägghängd wc. Här är ytskikten stilrent utvalda och det välvda fönstret i takkupan ger rummet både karaktär och fin vy över vattnet.


Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare