Lindö - Norrköping


Relingsgatan 7


Såld

Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Relingsgatan 7

Lindö

Parhus på barnvänlig återvändsgata!

Välkomna till detta familjevänliga parhus på lugn återvändsgata. År 2019 renoverades större delar av entréplan, däribland kök, tvättstuga, WC samt golvkonstruktionen som gjordes om där det nu ligger mekaniskt ventilerat s.k. nivellgolv. Övriga renoveringar är: ny papp på garage/entrédel 2018/2019, badrum på övervåning 2009/2010, nya fönster och ny garageport 2013. På entréplan erbjuds ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp, plats för större matbord samt soffgrupp. Köket är fullutrustat, här finns dessutom en separat del för tvättmaskin och torktumlare samt utgång till altanen. På entréplan finns dessutom WC, kapprum, två förråd, mysigt inglasat uterum, ett sovrum samt ett gästrum som skulle kunna användas som hobbyrum. På överplan finner vi husets mer privata del. Här återfinns tre sovrum, alla i bra storlekar samt ett badrum. Från den lättskötta trädgården nås en allmänning, gott om utrymme för barnen att leka på. Rejäl framsida med mindre altan samt plats för parkering.

Fakta

Adress:
Relingsgatan 7
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
DÄCKET 14
Typ:
Parhus
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
2-plans parhus
Fastigheten besiktigad:
Ja, 2022-11-01
Byggnadsår:
1967
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
2-glas isolerfönster och 2-glas kopplat fönster
Uppvärmning:
Direktverkande el och luft/luft värmepump
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel
Tak:
Plåt
Stomme:
Trä
Plåtarb.:
Lackerad plåt
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta på mark och plintgrund
Badrum:
1 st

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 611 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
1 118 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 729 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
9st om 3 569 000 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1970
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%
Taxeringskod:
220

Energideklaration

Utförd
2016-04-20
E
75 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 3 personer
19 032 kr/år
6 000 kr/år
2 500 kr/år
3 600 kr/år
31 132 kr/år
Enligt säljarens uppgifter. I kostnad för el så ingår även värme. Elförbrukningen är ca 11 420 kWh/år för nuvarande ägare.
8 874 kr/år

Förening

Nej
Nej

Beskrivning

Om bostaden

Hall: 
Parkettgolv, målade väggar samt vitmålat tak. Under trappan till överplan finns också ett mindre förråd. Hallen löper brett genom husets båda sidor.

Kapprum: 
Plastmatta, vitmålade väggar samt vitmålat tak. Här finns möjlighet att skapa gott om förvaring för ytterkläder. 

Förråd/genomgång till hobbyrum/gästrum: 
Plastmatta, målade väggar samt trätak. 

Hobbyrum/gästrum: 
Parkettgolv, liggande träpanel på väggarna samt trätak. Rummet nås även från utsidan då det finns en separat ingång. I nuläget används rummet som gästrum. Med tack vare dess avskildhet går det ypperligt att använda som hobbyrum. Kanske vill du ha ett hemmagym? Eller en studio? Ett rum som går att skräddarsy efter dina intressen och behov. 

Sovrum 1:
Parkettgolv, delvis målade väggar, delvis fondvägg, vitmålat tak (2019). Rummet används för närvarande som ett vardagsrum men det har en bra storlek för att även kunna användas som sovrum. Här finns också en utgång till det inglasade uterummet där dagens sista soltimmar skiner. Perfekt för familjemiddagarna eller andra sociala tillställningar då det även är ett skjutparti ut till altanen med utrymme för den stora familjen. I anslutning till den inglasade altanen finns också ett mindre förråd. 

Kök: 
Laminatgolv, vitmålade väggar samt vitmålat tak. Grått IKEA-kök från 2019 som är utrustat med kyl/frys, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt inbyggd micro. Kakel ovanför arbetsytorna. Utgång till altan på baksidan med kvällssol. I anslutning till köket finns en separat del med tvättmaskin och torktumlare båda från 2019. Golvet i den separata delen är klinkergolv. 

WC: 
Klinkergolv, målade väggar samt vitmålat tak (2019). Här finns en WC och ett handfat. 

Vardagsrum: 
Parkettgolv, delvis målade väggar, delvis fondväggar som är ljusa och färgglada samt vitmålat tak. Vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och rummet är rymligt med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Här återfinns också en utgång till altanen på framsidan där man kan fånga dagens första soltimmar i samband med att man avnjuter dagens första kaffe. 

Hall överplan: 
Målat trägolv, bröstpanel/tapetserade väggar samt vitmålat tak. Hallen tar dig vidare till samtliga rum på överplan. Längst bort i hallen finns plats för hemmakontoret, bra placerat vid fönstret som släpper in mycket ljus då det är placerat i sydligt läge. 

Sovrum 2: 
Parkettgolv, målade väggar (2019), samt vitmålat tak. En garderob med dubbeldörrar. Här finns plats för både säng samt skrivbord. 

Sovrum 3: 
Laminatgolv, tapetserade väggar samt vitmålat tak. Tre stycken inbyggda garderober. Här finns plats för både säng samt skrivbord. 

Sovrum 4: 
Parkettgolv, Tapetserade väggar med en fondvägg, vitmålat tak. Även här finns tre platsbyggda garderober Detta är det rymligaste av husets samtliga sovrum med plats för dubbelsäng, här finns även utrymme att tillföra ytterligare förvaring vid behov. 

Badrum: 
Helkaklat badrum med vitmålat tak (2009). WC, kommod, badkar. 

Besiktning

Besiktningsprotokollet finns tillgängligt hos fastighetsmäklaren samt under fliken dokument i denna annons. Protokollet ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en presumtiv köpare bör göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en kostnad från besiktningsföretaget.

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 611 000 kr
Mark, totalt värde: 1 118 000 kr ().
Summavärde: 2 729 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1967
Värdeår: 1970

Dokument

Planritning

Alexander Solmell
VD/Fastighetsmäklare
070-698 47 10
Amelia Nilsson
Fastighetsmäklare
079-339 26 88