Såld Hemtrevlig 3:a med stor inglasad balkong på insynsskyddat läge!

Klingagatan 2

Skarphagen

Hemtrevlig 3:a med stor inglasad balkong på insynsskyddat läge!

Här erbjuds nu en smakfull och ombonad 3a med fina ytskikt och stor inglasad balkong utan insyn! Köket går här i en hemtrevlig stil med vita luckor och har rejäla arbetsytor samt plats för matbord. Samtliga vitvaror har bytts ut de senaste 2 åren. Två rymliga sovrum i varma interiörer med gott om ytor för förvaring. Socialt och stort vardagsrum med god plats för både matsalsbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når du den rymliga inglasade balkongen vilken vetter mot lummigt skogsparti. Välskött stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig och låga månadsavgifter. Föreningen en mycket låg belåning om enbart 1160 kr/kvm.

Genom Brf Klingahöjden erbjuds tillgång till bastu samt en övernattningslägenhet och det finns möjlighet till såväl parkeringsplats som garage via separat kösystem. Parkering i området är gratis. Välkommen till Klingagatan 2!

Fakta

Adress:
Klingagatan 2
Område:
Skarphagen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
50  /  1106
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.004331300
Andelstal avgift:
0.42%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1961
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
I månadsavgiften ingår värme, vatten, BR-tillägget, fast avgift för el samt grundutbud kabel-tv.
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Klingahöjden
725000-3675
Ja

Om föreningen

Brf Klingahöjden innehar med tomträtt fastigheterna Lampan 1, 2 och 3 i Norrköpings kommun. Byggnaderna är uppförda 1961-62. Föreningen består av 260 lägenheter och 2 lokaler.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Protector. Vad gäller medlemmarnas försäkring så ingår bostadsrättstillägget i bostadsrättsföreningens fastighetsförsäkring medan varje medlem själv står för sin hemförsäkring.

Inom föreningen finns cykelrum, samlingslokal, hobbyrum, boulebana och övernattningslägenhet (200 kr per natt). Tvättstuga finns i samtliga hus med två tvättmaskiner, torktumlare, två torktum samt mangelrum. Det finns dessutom (på Klingagatan 7) tillgång till bastu/dusch och enklare relaxavdelning.

Garage, p-platser och mc-platser finns att hyra, med separat kö. Annars tillämpas gratis parkering på gatan.

Bredband och kabel-TV (grundutbudet ingår i månadsavgiften) levereras av Telia.

Nyckelöverlämning sker via kvittering av nycklar hos Lås och Nycklar på Tullhusgatan 14. I samband med att köparen kvitterar ut sina nycklar kommer denne även installera uppringningsfunktion från porttelefon till köparens mobiltelefon. Administrationsavgift om 100kr för köparen.

Reparationer och underhåll
1991 - Fasadrenovering.
1998 - Inglasning av balkonger.
2004/05 - Stambyte.
2011/12 - Tvättstugeutrustning och ventilation.
2014/15 - Installation trefas, ute- och kvällsbelysning och målning av fläkthus.
2015/16 - Bättringsmålning och OVK-besiktning.
2017/18 - Säkerhetsdörrar, låssystem och övernattningslägenhet på Klingagatan 9.
2019/20 - Hissbyte och nyanläggning av miljöstationer.
2020/21 - Byte av belysningsstolpar på gården.


För mer information, vänligen läs årsredovisningen under fliken dokument.

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med praktisk  förvaring i stor pax-garderob. Lättstädat klinkergolv i svart färgval. 

Badrum
Från hallen når vi bostadens badrum som är i helkaklat utförande från stambytet (2005). Modern inredning med stor kommod i vitt, upphöjt handfat, spegel, vägghängd WC, högskåp och rymlig duschhörna. Här ges även plats för tvättmaskin. 

Vardagsrum
Bostadens varma och ombonade vardagsrum bjuder in till socialt umgänge och blir en naturlig knytpunkt för hela hemmet. Här placeras trivsamt matsalsbordet intill köksingången och soffgrupp med tv-hörna intill utgången till den stora och möblerbara balkongen. Här ifrån nås bostadens samtlig rum. Stora fönsterpartier fyller rummet med naturligt ljus. Gediget parkettgolv och målade väggar. 

Kök
Med gott om förvaring genom under- och överskåp i vitt utförande ges i köket även plats för köksbord intill fönstret. Vitvaror i så gott som nyskick och slitstarkt laminatgolv. Arbetsbänk i trä i svart färgval och stänkskydd i vitt kakel. Utsikt över föreningens innergård. Utrustning i form av ugn med keramikhäll, diskmaskin, kyl/frys, fläktkåpa och diskho. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. 

Sovrum 1
Med plats för större säng, sängbord och skrivbord har sovrum 1 även utrustats med tre inbyggda garderober. Här vetter utsikten mot föreningens öppna innergård. Målade väggar i en varm blå/grå ton och laminatgolv. 

Sovrum 2
Bostadens stora sovrum har plats för dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Stort fönster för härligt naturligt ljusinsläpp. Mörkt laminat och målande väggar i trivsam grön ton. 

Inglasad balkong
För dig som söker ett hem med en stor möblerbar balkong som förlänger vardagsrummet har du hamnat helt rätt. Den inglasade balkongen bjuder in till härligt umgänge med plats för loungegrupp och har ombonats med heltäckningsmatta. Här spendera enkelt och gärna tid med familj och vänner. 

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare