Såld Natur och havsnära enplansvilla 10 minuter från City!
Besiktigat

Kronhjortstigen 1

Djurön

Natur och havsnära enplansvilla 10 minuter från City!

Vid Bråvikens vackra inlopp, på Djurön, med fridfulla och vidsträckta ängar, klippor och öppna ekhagar finner vi denna kvalitativa enplansvilla från Fiskarhedenvillan.

Denna bostad uppfördes omsorgsfullt av de nuvarande ägarna och är ett resultat av en dröm om en oas för familjen att växa och trivas i, på lagom avstånd från stadens puls. Här har de sociala ytorna fått stå i centrum i planlösningen och villan präglas av den slående takhöjden och fönsterpartierna från golv till tak.

Fastigheten är välskyddad från blåst och beläget på en härlig och rymlig hörntomt. Baksidan har dessutom begränsad insyn vilket ger en trevlig och privat känsla. Framsidan är öppen och därmed social med områdets grannar. På altanen som du finner runt stora delar av huset kan du njuta av både morgonsol till frukosten och den sista kvällssolen till middagen.

Välkommen till Kronhjortstigen 1 och detta smultronställe för dig som vill bo naturnära med citypulsen på lagom avstånd.

Fakta

Adress:
Kronhjortstigen 1
Område:
Djurön, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
DJURÖN 1:65
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2011
Vatten och avlopp:
Kommunalt/Enskilt sommarv/Avlopp saknas.
Fönster:
Isolerglas
Uppvärmning:
Värmepump
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Grundläggning:
Platta på mark
Badrum:
2 st
Eldstad:
Braskamin
TV- Internetutbud:
Telia

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Säljaren berättar

"En välplanerad enplansvilla i Djuröns fina naturområden med närhet till havet, marina/båtplats, naturreservat med flera bad- och grillplatser, lekpark med mera. På cykelavstånd finner du både vacker golfbana och välsorterad gårdsbutik och med bara ett par minuters promenad från huset finns det även möjlighet till havsbad, vackra vandringsleder och skärgårdsklippor. Här bor du i fina omgivningar och med naturen så tätt inpå är detta verkligen en oas att trivas i". 

Parkering

Carport om 60 kvm med 13 kvm förråd. God plats för två bilar och övrig förvaring. 

Om bostaden

Entréhall
På Kronhjortstigen 1 välkomnas vi av en väldisponerad framsida med stor Carport, stenlagd basketplan, förråd och upphöjt trädäck. Väl inne i bostaden omfamnas vi av en luftig och ljus entréhall med klinkergolv och praktisk pax-garderob. 

Sovrum 4
Sovrum med plats för större säng, skrivbord och övrig förvaring. Dubbla fönster som bidrar till ett fint naturligt ljus. Nåtat trägolv och vitmålade väggar. Samtliga rum präglas av en väl tilltagen takhöjd upp till nock och ett nåtat trägolv. 

Badrum
Smakfullt och trivsamt badrum med en generös takhöjd som bidrar till en exklusiv känsla. Här åtnjuts dubbla handfat i kommod, stort badkar intill det frostade fönstret, handdukstork samt WC. Interiören går här i enhetligt grått med vit inredning. Infällda spotlights i ryggåstak. 

Sovrum 3
God plats för säng, skrivbord, samt övrig förvaring. Fönster på villans gavel. Vitmålade väggar och nåtat trägolv. 

Vardagsrum
Inbjudande vardagsrummet som karakteriseras av takhöjden med dess ryggåstak och de stora fönsterpartierna från golv till tak. Centralt placerad mellan vardagsrum, matplats och villans kök hörs ljudet från den knastrande och värmande kaminen. Utgång till altandäcket och den ombonande trädgården. Vardagsrummet blir med dess öppna planlösning mot matplats och kök ett rum fyllt av liv med en stående inbjudan till familjemys och sociala tillställningar. 

Kök
Ett kvalitativt kök för hela familjen med leverantör Ballingslöv. Här finns gott om spelrum med goda arbetsytor, förvaring genom flertalet under- och överskåp, ryggåstak och elegant köksö med arbetsbänk i massivt valnöt. Maskinell utrustning i from av diskmaskin, kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, vinkyl och köksfläkt. Köket fylls här av naturligt ljus från flertalet fönster och har separat utgång till villans altandäck. 

Tvättstuga
Tvättstugan med dess separata groventré har här försetts med torkskåp, tvättbänk och tvättmaskin. Här finner vi även villans frånluftsvärmepump.

Duschrum
Stilrent, helkaklat duschrum med lyxig takdusch, handdukstork och stort tvättställ i kommod. Färgval i vitt och grått. 

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum har god plats för dubbelsäng och sängbord. Förvaring genom stor garderobsvägg. Separat utgång på villans gavelsida. 

Sovrum 2
Här finner vi plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. Två fönster med trivsamt ljusinsläpp. 

Altandäck/trädgård
Altan om ca 140 kvm med spabad för upp till 5-6 personer. Platsbyggt utekök med gjuten plats för grill och stekhäll. Plan och fin tomt med stora gräsytor och på altandäcket finns god plats loungegrupp, cafésett och långbord för det större sällskapet. En oas för familjen med en stående inbjudan till sociala tillställningar. 


Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING DJURÖN GA:1
GA1

Servitut

Avtalsservitut, Last
2, 1953-12-16

Avtalsservitut, Last
1, 1925-09-28

Avtalsservitut vattenledning mm, Last
05-IM1-53/2860 - 1, 1994-04-12

Avtalsservitut kraftledning mm, Last
05-IM1-25/60 - 1, 1995-06-06

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 820 000 kr
Mark, totalt värde: 780 000 kr ().
Summavärde: 2 600 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2011
Värdeår: 2012

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare