Såld Stilsäker och modern trea med härlig balkong!

Trädgårdsgatan 24A

Centralt

Stilsäker och modern trea med härlig balkong!

Högst upp i huset finner du denna otroligt välplanerade och trivsamma lägenhet med stora öppna ytor och rymliga sovrum. Omtyckt bostadsrättsförening (Brf Nya Torget) som färdigställdes under 2018. Här är det genomgående högsta standard som gäller. Alla materialval, färger och förvaringslösningar är noga genomtänkta och påkostade. Ett underhållsfritt hem att leva och trivas i länge.

Fakta

Adress:
Trädgårdsgatan 24A
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1142  /  1402
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
2.21%
Andelstal avgift:
2.21%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Eldstad:
Braskamin
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Tele 2
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, Bostadsrättstillägg, El (+313 kr dras som schablon för el)
Ej inkluderat i avgift:
Eltillägg 313 kr/månad
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Brf Nya Torget i Norrköping
769632-7134
Ja

Om föreningen

Det finns 40 bostadsrätter som är fördelade på tre huskroppar med fyra eller sex våningar. Lägenheterna varierar mellan rymliga tvåor om ca 61 kvm till stora 5:or och 6:or om ca 135 kvm.

Parkering/garage: 24 garageplatser erbjuds i garage under torget med direktaccess från hiss. Egen plats fn 1500kr/mån. Möjlighet till onumrerad plats för fn 800 kr/mån.

Bredband/TV: Bredband, kabeltv och IP-telefoni via  Tele 2.

Driftskostnad
Driftskostnad beräknad på 2 personer i hushållet.
Nätleverantör: Eon Kommentar: Elkostnad överstigande 200 kr/mån debiteras preliminärt årsvis i efterhand. 

Fastighet
Fastighetsbeteckning: Köksträdgården 1 

Det finns cykelförråd och barnvagnsförråd i källaren.

Ekonomi:

De två lån som omsattes per 31/8 är dels rörligt lån 20 miljoner med ränta 2,44% samt 8,3 miljoner på 3-årigt bundet med ränta 3,53% . Brf:en kommer att höja avgifterna med 10% från och med februar 2023i. Inga ytterligare höjningar är planerade där efter i dagsläget (20/12-2022). 

Beskrivning

Om bostaden

Hall
Rymlig hall med gott om förvaring och avhämtning. Gråa väggar och grått stengolv vid entrén. Vidare i i innerhallen finns en dubbelgarderob, här ligger parkettgolv och väggarna är målade i grått.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök i öppen och social planlösning. Härifrån när man även bostadens trevliga balkong med utsikt över Nya torget. I vardagsrummet finns också en braskamin som höjer mysfaktorn ytterligare. Även här ligger det fina parkettgolvet och väggarna är målade i en neutral grå färg. 

Kök
Modernt kök med alla bekvämligheter och goda arbetsytor. Smakfullt inrett med vita luckor och svart bänkskiva i sten. Köket är utrustat med allt man kan önska; Induktionshäll med fläktkåpa, ugn, micro, diskmaskin, stor kyl och frys samt massor med förvaring. 

Sovrum
Stort härligt sovrum med två rejäla fönster med utsikt över takåsarna. Sovrummet är möblerat med dubbelsäng, sängbord samt en rejäl garderob bakom skjutdörrar. Parkettgolv och väggar målade i en sober beige.

Sovrum 2 
Mindre rum som indag nyttjas som barnrum. Passar även utmärkt som gästrum alternativt gästrum. Parkettgolv och duvblå väggar.

Badrum
Helkaklat och mycket smakfullt duschrum med grått golv och vita väggar. Här finns en stor dusch med vikväggar i glas, WC, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare