Properties & Partners PRISSÄNKT TOTALRENOVERAD FAMILJEVILLA MED HÖRNLÄGE!
Kommande försäljning
Besiktigat

Högåsvägen 1

Jursla

PRISSÄNKT TOTALRENOVERAD FAMILJEVILLA MED HÖRNLÄGE!

Intresserad eller bara nyfiken? Välkommen på en kopp kaffe med tilltugg lördagen den 11 november kl 13.30!

Denna gedigna och välbyggda villa i populära och barnvänliga Jursla har det senaste året genomgått en total make-over. Köket är nytt och utrustat med vitvaror i rostfritt. Duschrummet har marmorerat klinker på golv och vägg, golvvärme samt helt ny inredning. Övriga golv i entréplanet har belagts med ett enhetligt och slipbart parkettgolv av god kvalitet.

Entréplanet erbjuder stora sociala ytor med väl tilltagna glaspartier mot söder, tre trivsamma sovrum samt gästtoalett. I suterrängplanet finns bland annat ett allrum med öppen spis, sovrum/arbetsrum, tvättstuga, torkrum, duschrum med klinker o kakel samt det inbyggda garaget från vilket man kommer direkt in i bostaden.

Här är det bara att flytta in och trivas!

Fakta

Adress:
Högåsvägen 1
Område:
Jursla, Åby
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
JURSLA 5:61
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla med källare
Byggnadsår:
1965
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas från 2022
Uppvärmning:
Bergvärme (-07)
Ventilation:
Självdrag
Fasad:
Tegel / Trä
Tak:
Papp. Undertak av råspont.
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Armerat betongvalv
Grundläggning:
Betongplatta
Grundmur:
Betonghålblock
Eldstad:
Två öppna spisar
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Interiör

ENTRÉPLAN

Entréhall

Innanför ytterdörren ligger ett mörkgrått klinker på golvet. I övrigt i entréplanet har man valt ett enhetligt parkettgolv av god kvalitet på alla golv utom i våtutrymmena. Väggarna är målade i vitt för att ge köparen möjlighet att själv färgsätta dom med tapet, annan färg, textilier eller tavlor efter eget tycke och smak.

Gästtoalett

Praktiskt belägen i anslutning till entrén. Här är det ljusgrått klinker på golvet och väggarna är målade. Utrustad med wc samt ett litet handfat i kommod.

Kök och matrum

Köket har en öppen planlösning mot de två alternativa matplatserna vilket gör att ljuset flödar in från tre håll. Köksinredningen som är helt ny, går i vitt med en grå bänkskiva med nedsänkt ho och ett vitt kakel som stänkskydd på väggen. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll med spisfläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt kyl och frys av fullhöjd. Samtliga vitvaror som också de är helt nya går i rostfritt. Matplatsen kan man antingen placera i köksdelen eller i utrymmet mellan köket och vardagsrummet. Väljer man den senare lösningen får man plats med en barmöbel eller kanske en köksö i köket istället. I innertaket i nämnda utrymmen sitter infällda dimbara spotlights.

En inre hall leder oss nu mot sovavdelningen omfattande tre sovrum samt ett duschrum.

Sovrum 1

Detta lite mindre sovrum har fönster mot öster och det finns två garderober samt en smalare med spegeldörr.

Master bedroom

Det största sovrummet har också det fönster mot öster och det finns tre garderober samt en smalare med spegeldörr.

Sovrum 2

Här vetter fönstret mot väster och trädgården och det finns två garderober.

Duschrum

Duschrummet erbjuder spakänsla med sitt marmorerat klinker i vitt och grått på både golv och väggar. I golvet ligger elgolvslingor. Utrustat med wc, handfat i stor kommod med spegelskåp ovan samt en duschplats med glasvägg. I taket sitter infällda dimbara spotlights. En mekanisk fläkt samt ett vädringsfönster står för ventilationen.

Vardagsrum

Detta ljusa och rymliga rum för social samvaro har tre stora ljusinsläpp mot söder vilket gör det extra ljust. Det sitter också dimbara spotlights i taket för effektfull kvällsbelysning. I vardagsrummet finns en öppen spis och en dörr ut mot den blivande altanen och trädgården. Altanen är förberedd med hårdgjort underlag, markduk och singel men i övrigt får du som köpare själv välja vilken design du vill ha och färdigställa den till något som passar just dig och din familj.

NEDRE PLAN

En vitmålad trappa leder oss nu ned till suterrängplanet där merparten av golven är snyggt nymålade i grått.

Allrum

Beläget direkt nedanför trappan med klinkergolv och ny putsade vitmålade väggar. I och med de fyra små ljusinsläppen känns rummet ljust och trevligt. Detta skulle kunna bli ett trevligt sovrum för att möta den stora familjens behov. I rummet finns en öppen spis. 

Smatt

Här inne har bergvärmeanläggningen sin plats.

Tvättstuga

Här är det gott om plats och man kan inreda med ytterligare skåp och hyllor utifrån sitt eget behov. Både golvet och väggarna är målade och det finns ett litet ljusinsläpp. Tvättstugan är utrustad med en tvättbänk med ho i rostfritt och underskåp samt en tvättmaskin med inbyggd tumlarfunktion samt ett högskåp.

Torkrum / Förråd

Innanför tvättstugan finns detta före detta pannrum som har två mindre ljusinsläpp. Även här är både väggar och golv målade. Ett perfekt utrymme för att hängtorka tvätten eller kanske använda som förråd istället. En bänk och ett väggskåp.

Klädkammare

Ett litet utrymme med parkettgolv och målade väggar. 

Sovrum 4

Här är det klinker på golvet och väggarna är målade och en garderob.. 

Duschrum

Klinker med elgolvvärme och kakel på väggarna. Wc, handfat i kommod, duschhörna med en glasvägg, mekanisk fläkt och ett ljusinsläpp. I utrymmet utanför duschrummet sitter den nya elcentralen.

Garage

Detta är inbyggt i källaren och försett med en vipport. Både golv, väggar och tak är målade och det finns el, ett element samt en golvbrunn. 

Allmänt

Renoveringshistorik från de senaste två åren

Grunden har omdränerats och grundmurarna under mark har värmeisolerats. Samtliga fönster är bytta till underhållsfria 3-glasfönster. Samtliga takplåtar, hängrännor och stuprör är nya. Tomten är omplanerad och på hela ytan, utom där den tänkta altanen skall vara, är täckt med ett lager matjord. Ny utlagd gräsmatta och asfalterat garageuppfarten. Markarbetet för den blivande altanen är klart med hårdgjord yta, markduk och singel. Avloppsrören från byggnaden och ut i gatan är bytta och dagvattnet har fått en egen ledning. Taket har rengjorts och hela huset är ommålat.

De båda öppna eldstäderna är besiktade och godkända.

Invändigt är alla golv- och väggytskikt i entréplanet nya och innerdörrarna bytta till nya vita med speglar. Den obehandlade furupanelen i innertaken har rivits bort och ersatts med snygga vita skivor med delvis infällda och dimbara spotlights. Väggen mot det gamla köket har rivits så att entréplanet har blivit både mer umgängesvänligt och betydligt ljusare. Samtliga väggar i detta plan har också gipsats om. Köket är helt nytt och utrustat med nya vitvaror i rostfritt. Duschrummet i entréplanet är totalrenoverat och delvis ombyggt samt försett med ny golvbrunn. Även gästtoaletten är nyrenoverad och har fått nytt porslin. I princip alla ytskikt i källaren är ommålade. Väggarna i allrummet är omputsade och klinkergolvet nylagt. Större delen av elen är utbytt och en ny elcentral har installerats. Duschrummet i suterrängplanet med klinker på golven och kaklade väggar tillkom så sent som för 1 månad sedan.

Område

I omtyckta och barnvänliga Jursla omgivet av skog och sjöar bor du naturnära med tillgång till sköna skogspromenader i Kvillingeförkastningens Naturreservat. Det finns också ett flertal utmärkta löp- och vandringsleder av varierande längd och svårighetsgrad. Några av dom med elljus. Badmöjligheter finns i Lillsjön ett stenkast från huset alternativt i Ågelsjön ett par kilometer bort dit man antingen kan promenera genom skogen eller ta bilen. För dig som gillar vintersport är det ungefär lika långt till Yxbacken.

Det familjevänliga bostadsområdet erbjuder flera förskolor, skola med årskurs 1-6, bageri med fik och även en ridskola. Från villan tar du dig på ca 5 minuter med bil till Ingelsta shopping med bland annat mataffärer, kläd- och skobutiker, caféer och restauranger. För dig som pendlar med bil är det nära till E:4. Pendlar du med tåg är det ca 10 minuter med bil till resecentrum i Norrköping. Möjlighet finns även att ta sig dit med buss.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Högåsvägen 1

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Högåsvägen 1

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef