Såld Modernt i markplan med radhuskänsla, stor uteplats och kvällssol!

Ellen Mobergs gata 5C

Sandtorp / Kneippen syd

Modernt i markplan med radhuskänsla, stor uteplats och kvällssol!

Denna bostadsrätt är belägen på markplan och erbjuder en känsla av radhus med sin stora uteplats där du kan njuta av kvällssolen. Det är en välplanerad lägenhet med tre rum och kök. Köket är integrerat med vardagsrummet vilket ger ett modernt och öppet intryck. Parkettgolv finns genomgående i lägenheten, vilket bidrar till en elegant atmosfär.

Lägenheten ligger i den nybyggda föreningen från 2016, vilket innebär att allt är i så gott som toppskick. För dig som bilägare finns möjlighet till parkeringsplats. Bostaden ligger på lagom avstånd från centrum, vilket ger en bra balans mellan stadsliv och lugn.

Närheten till natur och kommunikationer gör detta till ett attraktivt boende för den som värdesätter både aktiv livsstil och smidiga transportmöjligheter. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gångavstånd till mataffär och Skarphagens centrum med dess breda utbud. Välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Ellen Mobergs gata 5C
Område:
Sandtorp / Kneippen syd , Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
44  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.873%
Andelstal avgift:
1.873%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats på baksida och framsida hus
Förråd:
Isolerat förråd utanför entrén
TV- Internetutbud:
Bredband och Tv via Tele2.
Inkluderat i avgift:
inkl. värme, kallvatten och bredband samt preliminär kostnad för varmvatten.
Ej inkluderat i avgift:
El
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
525 kr
Överlåtelseavgift:
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare

Energideklaration

Utförd
2019-03-07
D
108 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
5 400 kr/år
1 800 kr/år
7 200 kr/år
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader (1 person i hushållet). Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. I angiven månadsavgift till föreningen är preliminär varmvattenförbrukning om 92,25 kr inkluderad, moms tillkommer.

Förening

BRF Symfonin i Kneippen Syd
769629-2494
Ja
Nej

Föreningens egendom omfattar fastigheterna Harpan 6 i Norrköping med adress Nils Åbergs Gata 15-21 och Lyran 2 med adress Ellen Mobergs Gata 5-7, som byggdes 2016. Totalt 54 lägenheter. Brf Symfonin i Kneippen Syd är en äkta förening och äger sin egna fastighet. Organisationsnummer: 769629-2494

Parkeringsplats

Föreningen har totalt 39st parkeringsplatser och tio carportsplatser för uthyrning till bostadsrättsinnehavare. 
Det är ett separat kösystem för parkeringsplatserna och ingen parkeringsplats följer med bostadsrätten. Styrelsen sköter kösystemet och uthyrningen av parkeringsplatser. Föreningen strävar efter att alla ska ha en parkeringsplats, men det finns möjlighet att få en parkeringsplats för en andra bil. Kostnaden för parkeringsplatsen tas ut i samband med hyran.

Kostnad för parkeringsplats: 300:-/mån
Kostand för plats i carport: 500:-/mån

Om ni önskar ställa er i kö för en parkeringsplats eller plats i carporten är ni välkomna att höra av er till styrelsen på
[email protected]. Besöksparkeringarna är till för besökanden till en bostadsrättsinnehavare och inte för bostadsrättshavarnas bilar.

Info
För mer information om föreningen läs årsredovisning och klicka in på föreningens hemsida https://brfsymfonin.se/

Beskrivning

Framsida / Uteplats
Med god plats för caféset är framsidan stenbelagd och ger plats för härliga stunder i bästa solläge. Isolerat förråd och plats att parkera cykeln.

Entréhall
Ljus och öppen entréhall med plats för avhängning. Praktiskt klinkergolv. Vitmålade väggar och fondvägg i blått. 

Sovrum
Bostadens andra sovrum ger plats för säng och skrivbord. Stort fönster mot framsidan med trevligt ljusinsläpp. Garderob för praktisk förvaring. Gediget parkettgolv och ljust målade väggar. 

Sovrum
Bostadens stora sovrum ligger med fönster ut mot den stora och insynskyddade uteplatsen. Här ryms dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Garderobsvägg med skjutdörrar. Parkettgolv och målade väggar. 

Vardagsrum
Vardagsrummet har en öppen och luftig planlösning mot bostadens kök och fylls av naturligt ljus genom det stora fönsterpartiet och utgången till uteplatsen. Parkettgolv och målade väggar i en trivsam blå färg. Plats för soffgrupp, tv-bänk och övrigt möblemang. Här står gärna dörren på vid gavel hela sommaren då uteplatsen blir som ett extra rum att disponera med familj och vänner. 

Kök
Modernt och smakfullt kök i så gott som nyskick. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, fläkt, kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. I övrigt erbjuder köket släta luckor i vitt utförande, en öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord.

Uteplats / trädgård
Uteplatsen är generöst tilltagen och ger plats för stor grill, utemöbler och loungedel. Här ligger ett gediget trall vilket gör uteplatsen enkel att sköta om. För den med lite gröna fingrar ges utrymme att odla och plantera i den utsträckning man önskar. Trivsamt västerläge med kvällssol. Insynskyddat och på högt läge gentemot gatan. 


Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare