Header image
Properties & Partners HÖGSTA STANDARD FRÅN 2023 PÅ ETT AV OMRÅDETS LUGNASTE LÄGEN
Budgivning pågår
Besiktigat

Lovisebergsvägen 17

HÖGSTA STANDARD FRÅN 2023 PÅ ETT AV OMRÅDETS LUGNASTE LÄGEN

På en av områdets grönaste återvändsgator ligger denna mycket trevliga och välplanerade villa uppförd 2023. Med öppen planlösning, öppet till nock och hela 6 sovrum finns alla förutsättningar för ett komplett boende för hela familjen. Tomten är också en av de största i området med uteplats i soligt söderläge och nedgrävd glasfiberpool. 2024 uppfördes även ett dubbelgarage intill uppfarten som en ny ägare kan färdigställa enligt egna önskemål.

Villan från Eksjöhus Variant-serie är mycket välplanerad och håller genomgående hög standard. Huset värms upp via vattenburen golvvärme på entréplan och bergvärmepump från Nibe, badrum- och köksinredning från Vedum och vitvaror från Miele - med andra ord ett genomgående tryggt, effektivt och högkvalitativt boende inifrån och ut. Som boende i ett nyproducerat hus är du också fri från fastighetsavgift de första 15 åren, värde 9 287 kr/år.

Här bor du dessutom på en lugn återvändsgata med gröna omgivningar i en fortsatt attraktiv och växande del av Svärtinge. Här bor du med naturen intill knuten endast 10 minuter från Ingelsta Handelscentrum. I Svärtinge finns förskolor, skolor, matbutik, idrottsplats och badstrand. Varmt välkommen hem!

Fakta

Adress:
Lovisebergsvägen 17
Kommun:
Norrköping
Fastighetsbeteckning:
ÖSTRA ENEBY 1:180
Typ:
Villa
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
2023
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Bergvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
TV- Internetutbud:
Fiber

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 400 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
843 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 243 000 kr
Bef. pantbrev:
1st om 3 700 000 kr
Taxeringsår:
2023
Taxeringskod:
220

Driftkostnad

24 500 kr/år
3 300 kr/år
3 370 kr/år
7 500 kr/år
38 670 kr/år
Beräkna elförbrukning inkl. uppvärmning är 10.014 kWh/år. Kostnad för vattenförbrukning tillkommer.
9 525 kr/år

Beskrivning

Hall
Huset nås från en av två entréer - groventrén och den stora, öppna hallen på husets baksida. Här ges fint ljusinsläpp, öppet flöde mot kök och vardagsrum och ingång till duschrum och ett av husets 6 sovrum. Platsbyggd garderob bakom skjutdörrar i spegelglas, grått klinker och vita väggar täcker ytorna.

Duschrum
Direkt till vänster finns duschrummet med duschväggar i glas, handfat i kommod och wc. Helkaklade ytor i grått och vitt.

Allrum
I öppen planlösning mot köket finns det stora allrummet med matsalsdel och soffhörna med ryggåstak och högt i tak. Rummet får fint ljusinsläpp och ar utgång till bostadens altan och poolområde. Väggarna är vita och fräscha och golvet täcks av en påkostad laminat.

Kök
Vedum-köket från 2023 är ljust, stilrent och öppet mot allrummet. samtliga luckor och lådor har dolda handtag, bänkskivorna är i elegant kompositören och till den stora köksön finns plats för tre barstolar. Köket är fullutrustat nedkyl och frys i fullstorlek, inbyggd ugn och micro och integrerad diskmaskin.

Groventré/Tvättstuga
Vid ena gaveln finns köksingången med tvättstuga. Rummet har goda förvaringsmöjligheter, bänkytor och både tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger ett grått kakel och väggarna är vita.

Sovrum 1/gästrum
Entréplan har plats för två sovrum. Ett större och även det något mindre sovrummet närmast huvudentrén. Rummet lämpar sig bra som sovrum men även som gästrum, kontor, hemmagym eller större klädkammare.

Sovrum 2
Våningens större sovrum har egen utgång till uteplatsen och en stor klädkammare med flera platsbyggda garderober med gott om förvaring. Golvet är enhetligt med övriga våningsplanet och samma trivsamma golvvärme.

Hall övervåning
Upp för trappen finns en större möblerbar hall med plats för soffgrupp och TV. Från rummet med utbyggd takkupa är det fin utsikt över skogsområdet och kvällssolen.

Sovrum 3, 4, 5 & 6
På övervåningen finns hela fyra sovrum, alla med plats för större säng, skrivbord och garderob. Väggarna är ljusa och golvet i samma enhetliga laminat som entréplan.

Badrum
På övervåningen finns också det stora badrummet med både badkar och dusch. Ytorna är i stilrent grått/vitt och här finns även wc och handfat samt takfönster som ger bra ljus.

Planritning

Budgivning pågår

Kontakta mäklaren för mer information kring budgivningen.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Lovisebergsvägen 17

Välj en tid för visning nedan
2024-07-16

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Lovisebergsvägen 17

Ansvarig fastighetsmäklare

Oskar Skagervik
Fastighetsmäklare