Properties & Partners SUPERFIN 2:A MED EGEN UTEPLATS!

Plankgatan 56

SUPERFIN 2:A MED EGEN UTEPLATS!

Lägenheten har trevlig planlösning med öppna, sociala ytor på den ljusa södersidan med egen uteplats mot innergården. Bostadens sovrum ligger i svalt norrläge och har bra med förvaring. Till lägenheten har du också ett rymligt duschrum med tvättmaskin.

Beläget nära city, strömmen, och den stora Folkparken ligger lägenheten mycket välbeläget för ett trivsamt och aktivt stadsliv. Här är dessutom nära både resecentrum och anslutning till E4 vilket ger ytterligare pendlingsmöjligheter till både Linköping och Stockholm.

Varmt välkommen till en förstklassig lägenhet i en stabil förening med med närhet till allt Norrköping har att erbjuda!

Fakta

Adress:
Plankgatan 56
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
1212  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.72285 %
Andelstal avgift:
1.72285 %
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2014
Fönster:
3-glas
Badrum:
1 st
Balkong:
Egen uteplats
Inkluderat i avgift:
inkl värme, VA, kabel-TV, fast avg el.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Driftkostnad

Förening

BRF Karl-Johan i Norrköping
769627-3585
Ja
Nej

Allmänt

Föreningen BRF Karl-Johan i Norrköping äger fastigheten Krogen 27 i Norrköping och har sina adresser på Plankgatan 58 & 60. Föreningen bildades 2013 och hade inflytt under 2014/2015. Föreningen består av totalt 37 lägenheter. 

Föreningens fastighet är fullvärdeförsäkrad i Länsförsäkringar. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningen förvaltas av Riksbyggen.   Gemensamma utrymmen I föreningen finns 2 cykelrum där kan även barnvagnar kan förvaras. Det finns ingen gemensam tvättstuga utan samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Föreningens innergård är en del av en gemensamhetsanläggning. Övriga fastighetsägare som delar innergården med föreningen är Brf Folkparken, Brf Karl-Johans skola samt Botrygg. Brf Karl-Johan i Norrköpings andel av innergården är 22%.

Kommande renoveringar I nuläget arbetar föreningen tillsammans med riksbyggen med att upprätta en kommande underhållsplan. Enligt kontakt med styrelsen 2023-06-14 planeras inga renoveringar inom närmsta åren. 

Avgiftshöjningar Enligt styrelsebeslut höjdes årsavgifterna med ett genomsnitt på 8% fr.o.m. 2023-04-01. Utfallet blev olika för medlemmarna beroende på om lägenheten ursprungligen köptes med låg, mellan eller hög insats. Styrelsen planerar inga ytterligare höjningar av avgifterna i dagsläget. Det är däremot inte uteslutet att en höjning krävs inför eller under nästkommande verksamhetsår. Kommande beslut om avgiftsförändringar styrs av ränteutvecklingen.

Beskrivning

Hall: Ljusa väggar samt mörk kakel på golvet. Bra förvaring i form at två garderober samt hatthylla. Man har sin helt egna ingång till lägenheten vilket ger känslan av att bo i radhus

Kök: Köket har ljusa luckor samt vitt stänkskydd över den mörka bänkskivan i sten. Utrustat med kyl/frys, ugn, micro och diskmaskin (electrolux).

Vardagsrum: Ljusa väggar samt parkettgolv. Mycket fönster ut mot innergården samt den egna uteplatsen. 

Duschrum: Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna samt grått klinkers på golvet. Utrustat med hörndusch, wc, tvättställ i kommod, handdukstork, spegelskåp och tvättmaskin. 

Sovrum: Ljusa väggar samt parkettgolv. Gediget med ljusinsläpp samt bra förvaring.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Plankgatan 56

Välj en tid för visning nedan
:
2024-06-30
:
2024-06-27
:

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Plankgatan 56

Ansvarig fastighetsmäklare

Edvin Stävmo
Fastighetsmäklare