Öster - Norrköping


Odalgatan 12B


Såld

Odalgatan 12B

Öster

Topprenoverad 4:a med balkong!

På våning 1 finner du denna rymliga, genomgående och smakfullt renoverade 4:a med balkong. Detta är det perfekta boendet för dig som vill bo rymligt, modernt och kvalitativt på mysiga Öster. Bostaden är mycket noggrannt renoverad med ett fullt utrustat kök, ett helkaklat badrum samt fräscha ytskikt. Många charmiga originaldetaljer är även välbevarade som furutiljor i original, luftig takhöjd samt vackra fönsterbänkar. Här bor du med närhet till vackra Oxelbergsparken med dess lummiga och grönskande områden samtidigt som du endast via en kortare promenad når Norrköpings stadskärna. Du bor dessutom i en lågt belånad och mycket välskött förening med många renoveringar utförda. Välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Odalgatan 12B
Område:
Öster, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
13 & 14  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
8.3932883%
Andelstal avgift:
8.39336%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1936
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
4 st förråd, 2 i källaren och 2 på vinden
TV- Internetutbud:
Fiber via Telenor
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-03-19
199 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 600 kr/år
2 400 kr/år
6 000 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Kornet
725000-0812
Ja

Föreningen omfattas av fastigheten Norrköping Axet 3 och består av 19 st lägenheter med adress Odalgatan 12A och 12B. 

Inom föreningen finns en samlingslokal, ett hobbyrum och en bastu att tillgå. På källarplan finns en tvättstuga med torkrum. Innergården är inhägnad och har utemöbler och goda möjligheter till grillning. 

För år 2019 är ingen avgiftshöjning planerad. 

Utförda reparationer och underhåll (år)

2008 Takbryggor
2009 Frånluftsventilation
2011 Snörrasskydd
2011 Belysning vind/källare
2011 Takrenovering
2013 Ommålning trapphus
2016 Fjärrvärmeväxlare 
2017 Fasadrenovering

För mer information, vänligen läs årsredovisningen från 2018. 

Hall: Välkomnande entréhall med vitmålade väggar, svart klinker på golv samt avhängningsdel för ytterkläder samt skor.

Gäst WC: Från hallen nås bostadens gäst wc. Toaletten har gråmålade väggar, svart klinker på golv, wc stol samt handfat.

Kök: Fullt utrustat kök med en praktiskt köksö, vita köksluckor, vit mosaik och grå bänkskivor. Köket är fullt utrustat med integrerad kyl , integrerad frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn samt fläktkåpa. Köket har dimbara spotlights i tak, svart klinker på golv, en framtagen tegelvägg samt vitmålade väggar. I köket finns även en tvättmaskin installerad som ingår i köpet.

Vardagsrum: Luftigt och ljust vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och gott om plats för ett rejält matbord samt soffgrupp. Vardagsrummet ligger i anslutning till bostadens kök och här ligger vackra furutiljor i original på golv samt väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås den trevliga balkongen från två ingångar.

Balkong: Rymlig balkong med fri utsikt över oxelbergsparken. Från balkongen så har du sol under morgon fram till lunch.

Inre hall/ kontorsrum: Möblerbar inre hall som kan disponeras som kontor eller varför inte lekrum. Rummet har tapetserade ljusa väggar samt vackra furutiljor i original. Vidare in i hallen nås bostadens rymliga walk in closet samt ytterligare förvaring i garderober samt klädkammare.

Badrum: Fräscht helkaklat badrum i stilrena färgval med svart klinker på golv, vitt och svart kakel på vägg samt dimbara spotlights i tak. Badrummet är utrustat med kommod med förvaring, handdukstork, wc stol, duschhörna med vikbara duschväggar.

Master bedroom: Luftigt och ljust master bedroom som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har praktiska infällda skjutdörrar i väggpartiet som vetter mot den inre hallen. På golvet ligger vackra furutiljor i original och väggarna är vitmålade. Längs med ena väggen finns även gott om förvaring i praktiska garderober.

Sovrum: Mysigt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet har vackra furutiljor i original på golv, grönmålade väggar samt plats för en enkelsäng.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Odalgatan 12B

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Jonathan Lundin
Fastighetsmäklare
073-034 70 56