Lindö - Norrköping


Båtsmansgatan 22


Såld

Båtsmansgatan 22

Lindö

Bygg ditt drömboende i populära Abborreberg.

Nu ges äntligen möjligheten att förvärva en tomt i attraktiva Abborreberg. Här bygger du helt utan krav på val av husleverantör och är du händig, varför inte bygga ditt alldeles egna drömboende. Är det här möjligheten du har väntat på är du varmt välkommen att kontakta mig! Läs planbestämmelser under fliken dokument på vår hemsida.

Fakta

Adress:
Båtsmansgatan 22
Område:
Lindö, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Fastighetsbeteckning:
LINDÖ 2:32
Typ:
Tomt
Ägandeform:
Friköpt - Tomt
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Indragning och installation bekostas av köparen.

Ekonomi

Bef. pantbrev:
0st
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%
Försäkring fullvärde:
Ja

Förening

Nej
Nej

Område

Lindö

Kanske är det den absoluta närheten till natursköna Abborreberg eller att som granne med Östersjön ha gångavstånd till havet som har gjort Lindö till det mest attraktiva bostadsområdet i Norrköping. Lindö växte fram på 1920-talet och har under 1960- och 70-talet utvidgats till ett hem för närmare 5000 personer. 

Skolor och barnomsorg

Idag finns det tre skolor i Lindö (Bråviksskolan år F-6, Lindöskolan år F-3 och Långtorpsskolan år F-6). Fritidsgård finns i anslutning till Bråviksskolan. Det finns också ett flertal kommunala förskolor som Båten, Focken, Isjakten och Jollen.

Kommunikation

De kommunala förbindelserna är goda då bussar under högtrafik går var 20:e minut. Bussen som har Linje 116 går även regelbundet på helgerna.

Naturen och fritid

Närheten till Bråviken med badplats och småbåtshamn är något som är mycket uppskattat av lindöborna. Motionerar gör du förslagsvis i natursköna Abborreberg som med sitt elljusspår underlättar för ett aktivt liv året om. 

Affärer och resturanger

I Lindö småbåtshamn finns den nyöppnade och trevliga Hamnkrogen. Gångavstånd till mataffären Hemköp. Under sommartid öppnar även anrika Abborrebergs Veranda upp dörrana, här serveras nybryggt kaffe med utsikt över havet i unik 1800-tals miljö.

Säljaren berättar

Ända sedan vi flyttade till Abborreberg har vi gillat det skarpt. Fördelarna är många. Norrköping City är så pass nära att det inte är något större projekt att ta cykeln dit. Det finns en närbutik som har bra utbud, restaurang och glassbar bara några minuter hemifrån. Men det som vi framförallt uppskattar är närheten till vacker natur och vatten. Eftersom vi tycker mycket om att springa och promenera i skogen är vi glada att det finns både elljusspår och skogsstigar, hagar och grusvägar att spendera motionsrundan på, bara ett stenkast från oss. På sommaren promenerar eller cyklar vi gärna till det bästa badstället i området. Du vill säkert också veta vart vårt favoritbadställe är, något som vi gärna delar med oss av i god grannsämja i framtiden. Efter att vi har kämpat med en, för oss, alldeles för stor tomt, letar vi nu efter en köpare och granne som kan få glädje av tomten och bosätta sig i ett område som vi varmt kan rekommendera. Vi ångrar inte en sekund att vi flyttade till Lindö, Abborreberg.  

Tomten är ej avstyckad. Avstyckningskostnad tillkommer. 

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Båtsmansgatan 22

Välj en eller flera visningar nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18