Eneby centrum - Norrköping


De Geersgatan 105


Såld

De Geersgatan 105

Eneby centrum

Stilrent renoverad 1,5 rok om 30 kvm i trygg Riksbyggen förening.

Välkommen till denna stilrent renoverade och ombyggda 1,5 rok om 30 kvm på lugna De Geersgatan i populära Eneby centrum. Här bor du med den låga avgiften om 1963kr/mån som dessutom inkluderar den fasta elkostnaden samt bostadsrättstillägget. I denna trygga och stabila Riksbyggenförening bor du på den andra våningen och har närhet till såväl grönområden, matbutiker och kollektivtrafik. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Fakta

Adress:
De Geersgatan 105
Område:
Eneby centrum, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Kolmården
Lägenhetsnummer:
556  /  1202
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.08584%
Andelstal avgift:
0.09353%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1964
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd 1 st
TV- Internetutbud:
Com Hem och Bredbandsbolaget
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%
Reparationsfond:
1 105 kr

Energideklaration

Utförd
2019-07-02
E
140 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
1 080 kr/år
720 kr/år
1 800 kr
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnader är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.

Förening

Riksbyggen Norrköpingshus nr 16
725000-3501
Ja

Riksbyggenförening med 555 st lägenheter samt 43 uthyrningslokaler. Byggnaderna är uppförda mellan 1963-65

Kabel-TV
Via ComHem. Basutbudet ingår i avgiften.

Bredband
Via Bredbandsbolaget. Separat abonnemang som betalas av innehavaren. Dessutom finns möjligheten att teckna bredband via ComHem.

Garage / parkering
224 st termogarage. 75 st p-platser med eluttag. 71 st p-platser utan el. 11 st husvagnsplatser. Fri parkering på gatan. Enligt separat kösystem.

Tvättstuga 
Finns i markplan. Det finns även tillgång till grovtvättstuga (belägen på Reenstiernagatan 46) i föreningen.

Spa och gym
Vid Enebygården har föreningen gjort mindre gym, bastu och bubbelpool. Önskar man använda samtliga är kostnaden ca 100 kr/mån. Önskar man enbart använda gymmet är kostnaden ca 50 kr/mån.

Övernattningsrum
Föreningen har även en övernattningslägenhet, belägen på Reenstiernagatan 66, som kan hyras för en avgift om ca 300kr/natt.

Renoveringar.                                                                                                                                                               
Stambyte utfördes 2002. 

2008-2009 Uppfördes fyra miljöhus, fyra tvättstugor renoverades och hissrenoveringar utfördes i höghusen. Föreningen har under verksamhetsåret 2009/2010 Tecknat kollektivt elavtal. Den fasta avgiften blir därmed betydligt lägre än om alla hushåll skulle ha varsitt elabonnemang. Varje lägenhet har dock egen elmätare och betalning sker i efterhand för faktisk förbrukning. Kostnaden för elen kommer specificerad på samma avi som månadsavgiften.

2014 Nya entréportar. 

2015 Byte till säkerhetsdörrar i samtliga lägenheter.
2016 Utbyte av stengolv, tvättstugebokning, entrébelysning, undercentraler, radiatorventiler, passagesystem till entrédörrarna, säkerhetsdörrar, postboxar, markytor samt garageportar.
2017 Fortsatt byte av garageportar, fortsatt byte av undercentraler och radiatorventiler och renovering av två tvättstugor.

2018 renoverades tvättstugorna och 2019 installerades det solceller på taken.


Årsavgift
Föreningen höjde årsavgiften senast den 1 juli 2017.

Lekplats 
Stor innergård med lekplats och grönområde.

Försäkring 
Bostadsrättstillägg har tecknats kollektivt av föreningen. Hemförsäkring bekostas av bostadsrättsinnehavarna.

Övrigt 
Föreningen har sålt Eneby Centrum för en köpeskilling på 21 150 000 kr och resultatet av denna försäljning redovisas räkenskapsåret 2010/2011. Föreningens avsikt är att amortera av på föreningens lån, som ska motsvara den del som de i och med försäljningen förlorar i hyresintäkter.

Hall

Lägenheten har genomgående ett parkettgolv i grå ton och vitmålade väggar. I hallen finns det gått om utrymme för ytterkläder och skor som kompletteras med en inbyggd garderob i hallens vänstra hörn. I anslutning till hallen hittar vi även badrummet.

Badrum 

Badrummet renoverades i samband med stambytet 2002 och fick då ett beige klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna som bryts av med en rad av kakel på väggen i en beige ton. Badrummet är utrustat med wc, handfat, spegelskåp och en duschhörna med skjutbara dörrar. Här är även vatten framdraget för den som vill installera en tvättmaskin. 

Vardagsrum 

Med en öppen planlösning mot köket tillsammans med lägenhetens genomgående gråa parkettgolv erbjuder vardagsrummet en härlig öppen känsla och rymd. Här är väggarna fortsatt målade i vitt och genom de tre stora fönsterna träffas rummet av ett härligt ljus. Här intill köket får du även plats med ett mindre köksbord. 

Kök

Det som erbjuds här är ett helt nytt kök med helt nya vitvaror. Köket renoverades under 2020 och erbjuder en mycket fräsch känsla. Här är bänkskivan i svart/grå laminat och stänkskyddet i ett vitt kakel. I köket finns ytterligare ett fönster som ger ett härligt ljus. Köket är utrustat med, ugn och kyl/frys i rostfritt stål, spisfläkt och induktionshäll. 

Sovrumsdel

För den som vill bo i en mindre lägenhet med låg hyra och alla bekvämligheter som följer med det men trots det vill kunna komma undan lite när det är tid för att sova så är denna lägenhet den perfekta. Här i den tillbyggda sovrumsdelen får du plats med både en större säng och ytterligare förvaring. 

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för De Geersgatan 105

Välj en eller flera visningar nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18