Svärtinge - Svärtinge


Myrvägen 35B


Såld

Myrvägen 35B

Svärtinge

Optimalt planerat med barnvänligt läge!

Denna välplanerade enplansvilla erbjuder allt som en modern familj behöver. Ett rymligt kök med gott om förvaring och en väl tilltagen matplats, ett ljust och trevligt vardagsrum, fyra sovrum, två duschrum samt tvättstuga och gästtoalett. Som grädde på moset medföljer en vacker och lättskött nästan parkliknande trädgård. På den insynsskyddade och helt instängslade trädgårdssidan finns också ett stort altandäck, delvis under tak. I anslutning till trädäcket finns en pool ovan mark för svalkande dopp och busiga barn. Den moderna familjens båda bilar har sin plats i det fristående dubbelgaraget som är delvis avdelat för att ge extra plats åt förvaring eller hobbyverksamhet. Välkommen att boka visningstid!

Fakta

Adress:
Myrvägen 35B
Område:
Svärtinge
Kommun:
Norrköping
Församling:
Kolmården
Fastighetsbeteckning:
SVÄRTINGE 8:27
Typ:
Villa
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
2006
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft) med värmeåtervinning
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund. Isolerad med självdränerande avfuktare.
Eldstad:
Täljstenskamin
TV- Internetutbud:
Fiber är installerat
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
2 405 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
626 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
3 031 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
1st om 2 500 000 kr
Taxeringsår:
2018
Värdeår:
2006
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2012-08-20
98 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 5 personer
33 600 kr/år
7 268 kr/år
2 500 kr/år
7 900 kr/år
1 500 kr/år
52 768 kr
Enligt säljarens uppgifter. Kostnad för hushållsel ingår i uppvärmningskostnaden. Övrigt avser vägförening. Fastighetsavgift tillkommer med 8 349 kr/år.

Servitut och gemensamhetsanläggningar

  • Gemensamhetsanläggning NORRKÖPING SVÄRTINGE GA:8. Avser vägar. (#GA1)

Förening

Nej
Nej

Interiör

Entré och hall

En farstukvist under tak välkomnar. Innanför ytterdörren finner man ett jordfärgat klinker på golvet och till höger finns plats för avhängning. Direkt när man stiger in fångas blicken av altanen som man ser rakt fram genom vardagsrummet. Hallen är delvis möblerbar och har ekparkett på golvet och spotlights i taket.

Gästtoalett

I anslutning till hallen finner man denna gästtoalett med klinker på golvet och helkaklade väggarna. Utrustad med wc samt handfat i kommod och det finns också ett vädringsfönster.

Sovrum

På andra sidan entréhallen ligger detta sovrum som har extra stora fönster mot entrésidan.

Kök

Rymligt med plats för många till bords vid burspråket som släpper in mycket ljus. Köksinredning av ek med ljusa arbetsbänkar och fönster ovan diskhon. En barbänk med förvaring i underskåp delar av själva köket mot matplatsen. Maskinell utrustning i form av en induktionshäll och ugn (2013), inbyggd micro, integrerad diskmaskin (2016) samt kyl och frys i rostfritt (båda från 2015).

Groventré/tvättstuga

Här är det våtrumsmatta på golvet och det finns plats för avhängning innanför ytterdörren som vetter mot garaget. Rostfri tvättho, väggskåp, tvättmaskin och torktumlare (båda från 2013) samt torkskåp (original). Det finns även en garderob och här finns också luckan till vindsutrymmet. I tvättstugan finner man även värmepannan som är regelbundet servad vartannat år.

Innanför tvättstugan finns ett utrymme med våtrumsmatta på väggar och golv, utrustat med en dusch, två garderober samt ett vädringsfönster. I anslutning till detta duschrum finns en klädkammare med diverse inredning som relativt enkelt kan göras om till bastu för den som så önskar.

Sovrum

På vår väg genom köket till vardagsrummet finner vi detta sovrum med fönster mot trädgården.

Vardagsrum

Nås via dubbla glasdörrar från entréhallen. I vardagsrummet finns en täljstenskamin och en dörr ut till det stora altandäcket.

Altan och soldäck

Första delen av altanen är belägen under tak och övergår sedan till ett stort öppet altandäck som avslutas med en rund pool ovan mark. Under den del som är under tak finns skön infravärme.

Inre hall

Vid sovavdelningen finns denna lilla inre hall.

Sovrum 

Det största av sovrummen har stora ljusinsläpp mot den insynsskyddade trädgården och är utrustat med fyra garderober.

Duschrum

Jordfärgat klinker och kakel, ton i ton och och spotlights i taket. Utrustat med vägghängd wc, handfat i kommod samt spegelskåp med belysning. Vidare finns ett högskåp, handdukstork samt en duschkabin och även ett vädringsfönster.

Sovrum

I detta lite mindre sovrum med fönster mot norr finns en garderob.

Dubbelgarage

Ca 49 kvm stort och självklart utrustat med fjärrstyrda portar. Grundlagt på en betongplatta med en stomme av trä och med betongpannor på taket. I garagedelen finns en golvbrunn och längst in är utrymmet avdelat med en vägg för att få till ett förråd alternativt en liten hobbyverkstad. I den inre delen finns fyra garderober samt även diverse hyllor för förvaring.

Bakom garaget finns en stensatt uteplats med den perfekta platsen för kvällsgrillen.

Trädgård

Bakom huset från gatan sett finns en parkliknande lättskött trädgård med flera vackra buskar och träd liksom även gruslagda gångar. Det finns även en plan och lekvänlig yta för busiga barn att hänga på medan föräldrarna njuter av livet på det stora altandäcket. Trädgården är i princip helt insynsskyddad och vetter huvudsakligen mot söder.

Allmänt

I detta Hjältevadshus är det genomgående ekparkett på golvet utom i våtutrymmena.

På trädgårdssidan av huset och därmed söder finns markiser ovan fönstren.

Larm via Verisure finns att överta.

Ny pump installerad till tomtdräneringen.

Garaget målades om 2019. 

Säljaren berättar

Vi föll för läget, en lugn återvändsgata. Den lummiga insynsskyddade trädgården med flera uteplatser och den stora altanen.

En fin detalj är den välkomnande entrén med dubbeldörrar. Det vackra invändiga ljuset tack vare dom stora fina fönstren och burspråket i det härligt stora köket, där vi ofta har suttit 20 personer och ätit tillsammans.

En av dom viktigaste detaljerna med huset är den vattenburna golvvärmen som håller en jämn temperatur i hela huset och aldrig kalla golv.

Stående hemma hos oss har varit en fredagsbrasa i kaminen, något som verkligen ger en hög mysfaktor till huset.

Mycket uppskattat är också uteplatsen under tak. Där har många sena sommarkvällar avnjutits. Även dom lite mer svala, tack vare infravärmen och den isolerade trappen med matta.

// Lena och Rickard

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Myrvägen 35B

Välj en eller flera visningar nedan

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare
070-735 35 30
Hans Larsson
Kontorschef
070-724 44 50