Centralt - Norrköping


Luntgatan 35


Såld

Luntgatan 35

Centralt

Stilren 2:a med balkong och låg avgift!

Välkommen hem till denna välplanerade 2:a med högt läge på våning 4 med hiss och en rymlig balkong! Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök med en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Modernt helkaklat badrum i stilrena färgval med egen tvättmaskin. I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng samt gott om förvaring i garderobsvägg. Här bor du på ett mycket centralt läge i välskött fastighet som byggdes 2015 med en härlig innergård. Området är lugnt och du har grönskande Folkparken som granne samtidigt som du har promenadavstånd till Motala ström, restauranger, industrilandskapet, Knäppingsborg stadskärnan samt Resecentrum. Stabil och välskött förening med låga månadsavgifter. Välkommen att boka in dig på visning!

Fakta

Adress:
Luntgatan 35
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
1644  /  1404
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.76681%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2015
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Bredband och Kabel TV tillkommer med en obligatorisk avgift om 122 kr/mån
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 182 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2018-01-29
92 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 920 kr/år
1 440 kr/år
3 360 kr
Schablonberäknad

Förening

BRF Folkparken i Norrköping
769629-5414
Ja
Nej

Om föreningen - Brf Folkparken i Norrköping 

Fastigheten omfattar fastigheten Norrköping Krogen 29 med adresserna Luntgatan 35, 39 och 41 samt Slottsgatan 166,168 och 172. Byggnationen av fastigheten påbörjades augusti 2014 och inflyttning skedde i juni 2015.

Fastigheten innehåller 77 st lägenheter med en totalyta om 5097 kvm som innehas med bostadsrätt samt två hyreslokaler om totalt 100 kvm som hyrs ut.

Stabil och välskött förening med låga månadsavgifter. 

Bredband och Kabel TV tillkommer med en obligatorisk avgift om 122 kr/mån samt en fast kostnad för el om 160 kr/mån

 

Hall:

Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr och plats för avhängning av ytterkläder och skor samt ytterligare förvaring i två skåp. I hallen så är väggarna vitmålade och på golvet ligger en snygg mörkgrå klinker.

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum i en social öppen planlösning mot köket. Här finns plats för både ett matbord, tv hörna samt en rejäl soffgrupp. Vardagsrummet har stora fönsterpartier som ger ett härligt naturligt ljusflöde. Vardagsrummets väggar är vitmålade och har ett enhetligt parkettgolv i ek.

Balkong:

Härlig balkong med utsikt över Norrköpings takåsar. På balkongen får du plats med ett caféset och växter. 

Kök:

Smakfullt kök i en social öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har vita köksluckor, bänkskivor i svart laminat samt vitt kakel som stänkskydd. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, kyl & frys, fläktkåpa samt mikrovågsugn. Kökets väggar är vitmålade och har en enhetlig ekparkett på golv. Från köket nås bostadens trevliga balkong.

Sovrum:

Mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng och gott om förvaring i garderobsvägg. Sovrummets väggar är vitmålade och på golvet ligger ett enhetligt parkettgolv i ek.

Badrum:

Helkaklat badrum i stilrena färgval med mörkgrå klinker på golvet med golvvärme och vitt kakel på vägg. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, duschhörna med vikbara duschväggar i glas, wc, handdukstork, spegelskåp samt kommod med förvaring.

Dokument

Planritningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Luntgatan 35

Välj en eller flera visningar nedan

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60