Öster - Norrköping


Östra Promenaden 47


Såld

Östra Promenaden 47

Öster

Välplanerad 2:a med låg avgift!

I charmig 30-tals fastighet på populära Öster finner ni denna välplanerade 2:a med högt insynsskyddat läge. Lägenheten är smakfullt renoverad i stilrena färgval och har genomgående fräscha ytskikt. Vardagsrummet är luftigt och har trevliga 30-tals attribut som luftig takhöjd, pampiga pelare, skjutdörrar i original och breda fönsterbänkar. Sovrummet är även rymligt samt vetter mot föreningens lugna innergård. Köket är fräscht renoverat med full maskinell utrustning och integrerade vitvaror. Badrummet är helkaklat och här finns även en egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du på centralt läge, endast några minuter från Norrköping City med dess breda utbud. Oxelbergsparken, kommunikationer, förskolor, skolor och affär finns i området. Du bor dessutom i en mycket stabil och välskött förening med en låg månadsavgift inklusive bredband. Till lägenheten hör även källarförråd och vindsförråd.

Fakta

Adress:
Östra Promenaden 47
Område:
Öster, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
24  /  1302
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.18%
Andelstal avgift:
3.18%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1935
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Källarförråd + vindsförråd
TV- Internetutbud:
Bredband 100/100 mbit och TV via Telia Lagom (ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbud), Bredband
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1 000 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
101 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
2 400 kr/år
2 160 kr/år
4 560 kr
Schablonberäknad

Förening

Brf Kronan
725000-1133
Ja

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kronan äger och är inrymd i fastigheten Kärven 11 med adresserna Nygatan 163 och Östra Promenaden 47 i Norrköping. Boytan, 1 840 kvm, fördelas på 21 st bostadsrätter. 

Inom föreningen finns cykelförråd, hobbyrum och tvättstuga. Det finns dessutom en trevlig innergård med utemöbler som disponeras av bostadsrättshavarna under sommaren. 

Reparationer och underhåll:
1993 - Stambyte
2004 - Byte av entrédörrar och installation av säkerhetsdörrar
2005 - Renovering av tak
2018 - Renovering av tvättstuga och installation av nytt låssystem
2020 - Fönsterbyte

För mer information, vänligen läs årsredovisningen. 

Beskrivning

Interiör

Hall:
Tapetserade väggar och grått laminatgolv. Här finns goda avhängningsytor samt en klädkammare i anslutning till entrén.

Kök:
Nyrenoverat IKEA kök med full maskinell utrustning. Här finns integrerad diskmaskin, integrerad ugn, induktionshäll, fläkt, integrerad kyl & frys och gott med förvaring. Ovanför diskbänken sitter en glasmosaik som stänkskydd och här finns även ett välbevarat originalskåp som erbjuder gott om förvaring.  Kökets väggar är vitmålade och på golvet ligger ett grått laminatgolv.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum som lockar till många trevliga tillställningar. Här finns charmiga attribut som luftig takhöjd och två pampiga pelare som skapar en separat matsalsdel med plats för bord för större sällskap. Vardagsrummet har en trevlig utsikt över Östra Promenadens grönskande lindalléer. Väggytorna är vitmålade och på golvet ligger en parkett.

Sovrum:
Mysigt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Sovrummet ger en varm känsla av de beigemålade väggarna och den grå heltäckningsmattan. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring i skjutdörrsgarderober.

Badrum:
Helkaklat badrum med svart klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, handfat i kommod, duschhörna med duschväggar i klarglas samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Dokument

Planritning

Alexander König
Fastighetsmäklare & Partner
072-310 70 60
Oskar Skagervik
Mäklarassistent/Blivande mäklare
070-864 65 71