Oxelbergen - Norrköping


Storsvängen 11B


Budgivning pågår

Storsvängen 11B

Oxelbergen

Superfin 3:a invid Oxelbergsparken!

Invid Oxelbergsparken finner du denna superfina 3 rok lägenhet om 84 kvm. Lägenheten erbjuder väldisponerade ytor och ger genomgående en känslan av kvalitet. Fina och uppskattade detaljer som högra golvsocklar, djupa fönsternischer och slipande originalträgolv. Dessutom högt i tak, vackra originaldörrar och två toaletter varav en med tvättmaskin. Detta är en komplett lägenhet utöver det vanliga, med smakfulla materialval och färger! 2 stora källarförråd tillhör lägenheten. Föreningen erbjuder även övernattningsrum. Bf Record är en mycket stabil och gammal förening med god ekonomi

Fakta

Adress:
Storsvängen 11B
Område:
Oxelbergen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
91  /  1101
Typ:
Andelsrätt - lägenhet
Ägandeform:
Andel i bostadsförening - Lägenhet
Andelstal ägande:
1
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1924
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Förråd:
2 st källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem, Telenor, Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, , El, Kabel-TV
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2019-10-23
176 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
2 100 kr/år
2 100 kr/år
Schablonberäknad

Förening

BF Record u p a
725000-0564
Ja

Om föreningen

Bf Record u.p.a. består av två fastigheter, Kalven (Hörngatan, Trozelligatan) och Logen (Storsvängen) i centrala Norrköping.

Det är nära till både centrum, parker, barnomsorg och till buss och spårvagn. Husen byggdes på 20-talet och har fjärrvärme.

Bostadsföreningen är en av Norrköpings äldsta och den bildades 1923. Föreningen har 66 lägenheter på adresserna Hörngatan 18-24 & Trozelligatan 1-5 samt 23 lägenheter på Storsvängen 7-11. Föreningen har också en butikslokal om 61 kvm.

Inträdesavgift är 1,5% av köpeskillingen, det betalas av köparen.

Vår- och höststädning av gården utföres av medlemmarna. Kan man inte delta eller vill man inte delta utgår en kostnad om 500 kr/gång. En till två veckor om sommaren ansvarar varje trapphus för att sköta om trädgården med gräsklippning etc. Trappstädning utförs av gemensamt av de boende i trapphusen.

Föreningens gårdar är fina och mycket välskötta.

Föreningens hemsida: www.bfrecord.se

Hörngatan/Trozelligatan:
Stor härlig innergård med fina gräsmattor, grillplats samt lekplats med gungor, sandlåda och rutschkana. Gårdshus med cykelförvaring och soprum.
Tvättstuga och bastu.

Storsvängen: Trädgård som erbjuder fläder, vinbär, syrén, rabatter med rosor och tulpaner och två skuggrabatter. Det finns ett gemensamt gårdshus för cyklar, barnvagnar och trädgårdsredskap.

Tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare (nyare maskiner). Det finns också en centrifug, ett mangelrum och ett torkrum.

Det finns också ett övernattningsrum som föreningens medlemmar kan boka till en kostnad av 100 kr/natt. Här finns förutom en bäddsoffa också pentry, dusch, wc, bastu och relaxrum.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

För telefoni och bredband väljer medlemmen själv mellan Telenor, Telia och ComHem.
KabelTV via ComHem, ett analogt grundutbud ingår i månadsavgiften.

Parkering

Till boende i Logen finns 9 parkeringsplatser, varav 5 med el, att hyra till en kostnad av 250 kr/månad. Särskild kö tillämpas.

Till fastigheten Kalven finns inga parkerings- eller garageplatser i föreningens regi. Boendeparkering via Norrköpings kommun för 250 kr/mån.

Renoveringar

2013 Besiktigat byggnadernas fasader och lagat vissa fasadsprickor.
93/94 Stambytt
2015/2016 Moderniserade Kalven sina källare. Gjutna golv, moderna källarförråd samt ny ventilation och belysning. Även dräneringen runt Kalven förbättrades i samband med källarrenoveringen.
2017/2018 Fönsterrenovering på traditionellt sätt för att bevara husets karaktär på Kalven.

Ekonomi

Inga avgiftsförändringar beslutade, dock kan det uppstå en avgiftsförändring då varje lägenhet är ommätt. I nuläget är ingen ändring av avgiften per kvm aktuell.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsförening.

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person.

Delat ägande är ok.

Beskrivning

Hall
Välkomnande och rymlig hall som bjuder på många fina originaldetaljer. Man kan redan vid ytterdörren förstå att detta boende är unikt. 

Vardagsrum
Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och väl tilltagna ytor. Här har har gott om plats för en stor soffgrupp samt övrigt möblemang och förvaring. Vita väggar och slipat trägolv i original. 

Matsal
I fil med vardagsrummet ligger bostadens trevliga matsal. Här har du gott om plats för stora sällskap och trevligt umgänge. Vita väggar och slipat trägolv även här. 

Sovrum
Stort sovrum med praktisk och smakfull förvaring som är platsbyggd kring sängen. Snickerierna går i en grå nyans medan väggarna är vitmålade och golvet är slipat trägolv. 

Kök 
Otroligt charmigt och välplanerat kök med gott och förvaring. Maskinell utrustning i form av kyl och frys, integrerad ugn med spishäll, diskmaskin och micro. I köket har man verkligen lyft fram de fina sekelskiftesdetaljerna och kombinerat det med nya praktiska läsningar. Gråa väggar och slipat trägolv.  

WC
Uppdaterad WC med smakfullt klinkergolv och vita väggar. Utöver WC finns handfat med kommod samt tvättmaskin.

Duschrum 
Duschrum med vita kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. WC, dusch, handfast samt spegelskåp. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Storsvängen 11B

Välj en tid för visning nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35