Centralt - Norrköping


Butgatan 12


Såld

Butgatan 12

Centralt

3:a i toppskick med inglasad balkong!

Mitt i centrala Norrköping finner ni denna topprenoverade lägenhet som är en ombyggd 2:a och används som en 3:a. Öppen planlösning mellan vardagsrum/kök och helt nytt kök 2020. De övriga två rummen disponeras idag som matsal och sovrum men för den som vill kan matsalen göras om till ett extra sovrum, se planskiss. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Inglasad balkong i söderläge med plats för möbler efter önskemål. Möjlighet att överta säljarens p-plats, 200 kr/mån. Mycket stabil förening med låg belåning. Inom föreningen finns pool, bastu och samlingslokal att nyttja utan extra kostnad. Här bor du granne med Industrilandskapet med bland annat Louis De Geer Konsert & Kongress, Arbetets museum och Campus. Du har dessutom gångavstånd till förskolor, skolor, grönområden, fotbollsanläggningen Östgötaporten och Norrköping City med dess breda utbud. För dig som pendlar finns flertalet hållplatser inom nära avstånd där du enkelt tar dig vidare till Norrköping Centralstation med mera.

Fakta

Adress:
Butgatan 12
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
25  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.98%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1979
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Vindsförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telenor. TV via Sappa (grundutbudet ingår i månadsavgiften)
Inkluderat i avgift:
värme, vatten och kabel-tv
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2019-11-15
137 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
3 000 kr/år
1 560 kr/år
4 560 kr/år
Schablonberäknad

Förening

Brf Violen
716402-5707
Ja

Om föreningen

Föreningen bildades 1979.Antal lägenheter i föreningen är 45 och 2 st lokaler.Internet: Fastigheten är ansluten med fiber via Bredbandsbolaget. Eget abonnemang krävs.TV: Kanaler via Sappa ingår i månadsavgiften. 

Allmänt:
Föreningens namn: Brf Violen
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1302
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Norrköping

Renoveringsbeskrivning:
Gjorda renoveringar: Hissar utbytta.
Kommande renoveringar: Låsbart cykelförråd med tak inne på gården. Bygglov inskickat gällande att sätta upp staket vid tomtgräns samt grind in till parkeringen.

Gemensamma utrymmen:
Till bostadsrätten hör 1 st vindsförråd.Tvättstuga finns 2 st i bottenplan.Poolanläggning och samlingslokal i källaren. 

Parkering:
Bilplats 1: Garage . Avgift 400 kr/mån, har separat kö. Bilplats 2: P-plats . Avgift 200 kr/mån, har separat kö.30 garageplatser 17 p-platser. För närvarande finns det p-plats att överta från säljaren, 2021-04-01.

Beskrivning

Hall: Klinkergolv i mörkgrå ton och målande väggar i ljusgrå ton. Stor och praktisk garderob med skjutdörrar. Inre hall med samma klinkergolv och färg på väggarna. Härifrån når du lägenhetens alla rum. 

Matsal: Ljust parkettgolv och ljusgrå väggar. Stort och ljust med burspråk mot innergården. Här finns det även ett designhandfat och svart blandare. Rummet används idag som matsal men kan även användas som sovrum. 

Badrum: Helkaklat badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Badrumsinredning i form av handfat i kommod, wc, spegel, handdukstork, dusch och tvättmaskin med torkfunktion. 

Sovrum: Mjuk och inbjudande heltäckningsmatta i hela rummet och målade väggar i mörkgrönt. Avdelning med stort garderobsparti med utmärkt förvaring. Plats för dubbelsäng. Ett fönster ut mot balkongen.

Kök: Helt nytt kök 2020. Svarta skåpsluckor, ljus bänkskiva och svart blandare och diskho. Köksutrustning i form av kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn och diskmaskin.

Vardagsrum: Öppen planlösning mellan kök/vardagsrum. Ljust parkettgolv och ljusgrå väggar. Två fönster samt utgång till balkongen. 

Balkong: Inglasad balkong i söderläge. Plats för bord och stolar eller loungemöbler. 

 

Planritning

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18