Haga - Norrköping


Taborsbergsvägen 13


Taborsbergsvägen 13

Haga

3:a på våning 1 med stora sociala ytor i lugna Haga.

Välkommen hem till Taborsbergsvägen och denna 3:a om 90.7 kvm med stora sociala ytor och en generös takhöjd. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och det väl tilltagna köket, ljust och fräscht badrum med tvättmaskin samt praktisk gäst WC. Här bor du på första våningen i en stabil Riksbyggen föreningen med god ekonomi och gångavstånd till city och grönområden. I avgiften till föreningen ingår både bredband och kabel-TV och i Haga är det alltid gratis att parkera bilen i upp till 24h. Kommunikationer med spårvagn och buss ett stenkast från huset. Välkommen att boka in dig för visning!

Fakta

Adress:
Taborsbergsvägen 13
Område:
Haga, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Kolmården
Lägenhetsnummer:
233003001-0024  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
9.59711%
Andelstal avgift:
8.69501%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1946
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Telenor
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, bredband och kabel-tv.
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
6 000 kr/år
2 400 kr/år
8 400 kr/år

Förening

Riksbyggen Brf Norrköpingshus nr 3
725000-3667
Ja
Nej

Om föreningen

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Föreningen är ett privatbostadsföretag enligt inkomstskattelagen (1999:1229) och utgör därmed en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen har sitt säte i Norrköpings Kommun.

Föreningen äger fastigheten Lavendeln 3 i Norrköpings kommun. På fastigheten finns byggnader med 19 lägenheter samt 3 uthyrningslokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1947. Fastighetens adress är Taborgsbergsvägen 13-15 i Norrköping.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring och bostadsrättstillägg bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Lägenhetsfördelning:

6st 1 rok, 6st 2 rok, 7st 3 rok, totalt 19st.

Dessutom tillkommer: 

Lokaler 3st, Garage 3st, P-platser 5st. 

Tidigare utförd underhåll:

- Stamrenovering 2010

- Undercentral 2016

- Målning plåttak 2016

- Armaturer utvändigt 2016

- Markytor 2016

- Ventilation 2017

- takbyte 2017

Medlemsinformation

Föreningens medlemsantal på bokslutet uppgår till 22 personer. Utöver ovanstående personer är Riksbyggen medlem utan bostadsrättsinnehav.

Föreningen ändrade årsavgiften senast 2019-10-01 med en höjning om 3%. Årsavgiften för 2018/2019 uppgick i genomsnitt till 916kr/m2/år

Gemensam tvättstuga finns i husets källarplan samt ett miljöhus på gården.

Parkering

Föreningen har 5 parkeringsplatser och 3 garageplatser. I övrigt är det gratis med parkering på gatorna i området.

Beskrivning

Interiör

Hall
Rymlig och välkomnande entréhall med gott om förvaring och plats för avhängning. Plats för sittbänk och övrig förvaring vid behov. Ljust slitstarkt parkettgolv och vitmålade väggar. 

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med flertalet fönsterpartier. Öppen planlösning emot bostadens kök och här finns god plats för såväl stor soffgrupp som matsalsbord. I vardagsrummet ligger ett ljust parkett och tapetserade väggar i ljus ton. 

Kök
Hemtrevligt kök med mycket förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, ugn med keramikhäll, köksfläkt och diskho. Slitstarkt parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Bänkskiva i ljus laminat och stänkskydd i form av kakel i trevligt mönster. Stort fönster som ger massvis med ljus och öppen planlösning mot vardagsrummet. Till köket hittar du både från vardagsrummet och hallen. 

Sovrum 1 
Rymligt sovrum med god plats för dubbelsäng och förvaring genom klädkammare. Här finns även plats för extra förvaring och möblemang. Stort fönster mot grön innegård. På golvet ligger ett ljust laminat golv och väggarna är tapetserade i ljusa färger, samt en mönstrad fondtapet. 

Sovrum 2 
Det något mindre sovrummet har plats för säng och skrivbord och har förvaring genom platsbyggd garderob. Rummet erbjuder ljust laminat på golv och vitmålade väggar. 

Badrum 
Fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och grå plastmatta på golv. Badrummet har utrustats med WC, tvättställ i kommod, badkar, handdukstork, tvättmaskin med inbyggd torktumlare och spegelskåp med spotlights. 

Gäst WC
Praktisk gäst WC med plastmatta på golv och grönmålade väggar. Badrumsinredning i from av tvättställ, spegelskåp med spotlights och WC. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Taborsbergsvägen 13

Välj en tid för visning nedan

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35
Andreas Lundqvist
Mäklarassistent/Blivande mäklare
072-930 51 18