Söder - Norrköping


Trozelligatan 13 U3


Såld

Trozelligatan 13 U3

Söder

30-tals tvåa på attraktiva Söder med mycket låg avgift!

Välkommen hem till denna 30-tals tvåa på härliga Trozelligatan med en avgift om endast 1 626 kr i månaden. Lägenheten som är helt nymålad erbjuder generös takhöjd, plankgolv i original, fiskbensparkett och spröjsade fönsterpartier anno 1930. Modernt kök i ek, sovrum med plats för förvaring, helkaklad dusch och wc samt rymligt vardagsrum med framtagen tegelvägg. Föreningen är mycket välskött och helt obelånad. Här bor du på andra våningen på populära Söder med direkt närhet till Vrinneviskogen och centrum med affärer, stadsliv och kollektivtrafik.

Fakta

Adress:
Trozelligatan 13 U3
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Församling:
Norrköpings S:t Olof
Lägenhetsnummer:
23  /  1102
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.8%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1929
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förråd:
Två källarförråd och ett vindsförråd
TV- Internetutbud:
TV och bredband via Telia
Inkluderat i avgift:
värme och vatten
Hiss:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 1 person
3 000 kr/år
1 800 kr/år
4 800 kr/år
Enligt säljarens uppgifter.

Förening

BRF Enighet
725000-0507
Ja

Föreningen

Bostadsrättsföreningen Enighet äger fastigheten Timmermannen 13 med adress Trozelligatan 13 och Petter Swartzgatan 8. Fastigheten uppfördes 1929 och innehöll från början 52 lägenheter. Under åren har sammanslagningar av lägenheterna skett så fn är det 37 bostadsrättslägenheter i varierande storlekar. 

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Östgöta. 

Inom föreningen finns cykelförråd, bastu och tvättstuga att tillgå. Föreningen har en fin innergård med grusade gångar, planteringar, buskar, träd och växter. På innergården finns även soprum med källsortering. Föreningen har gemensam trappstädning samt städdagar på gården vår och höst. 

I området tillämpas boendeparkering, fn 250 kr i månaden.

För mer information, vänligen läs årsredovisningen alternativt kontakta mäklaren. 

Beskrivning

Interiör

Hall
Välkomnande entréhall med trägolv i original och en mild ton av färgen grå på väggarna. Generös takhöjd och plats för avhängning. Hallen fortsätter och blir en naturlig knytpunkt för hela bostaden. Här hittar vi även ett stort förråd/klädkammare.

WC
Ljust helkaklade väggar och grått klinkergolv. Utrustad med wc och handfat. 

Duschrum
Vita helkaklade väggar, grått klinkergolv och duschhörna med svängbar glasdörr. 

Vardagsrum
Väl tilltaget och erbjuder en inbjudande takhöjd. Vardagsrummet har ett eftertraktat fiskbensparkettgolv och likt en fondvägg är teglet på ena kortsidan framtaget. Den stora sociala ytan fylls av ett härligt ljus från två stora spröjsade fönsterpartier. Höga golvlister är temat i hela bostaden. 

Kök
Vitmålade väggar, grått klinkergolv och spröjsade fönster mot innergård. Köket har ett stänkskydd i svart kakel och är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, keramikhäll och tvättmaskin.

Sovrum
Det tjusiga plankgolvet från hallen får även följa med in i bostadens sovrum. Här finns god plats för dubbelsäng och garderober. Tilltalande takhöjd och väggarna är målade i en grå ton. Spröjsat fönster mot innergård. 

Dokument

Planritning

Jesper Karlsson
Fastighetsmäklare
070-666 22 71
Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare
072-930 51 18