Såld Högt belägen City-2:a med balkong och fantastiskt utsikt över Motala ström!

Garvaregatan 17

Centralt/Strömmen

Högt belägen City-2:a med balkong och fantastiskt utsikt över Motala ström!

På våning 6, med hiss och ingen granne direkt ovanför, finner du denna välplanerade 2:a med stor balkong där du kan avnjuta en av Norrköpings mest fantastiska utsikter. Här erbjuds en bostad om 66,5 kvm med en svårslagen vy över Norrköpings vackra innerstad med Gull-Olle, laxtrappan och Motala ström som granne. Lägenheten är belägen i trygg och stabil HSB förening som inkluderat både bredband, fasta elavgiften, kabel-tv och bostadsrättstillägget i månadsavgiften. Tvättstuga ligger smidigt beläget på samma våningsplan! Här bor du på en av Norrköpings populäraste adresser där du har promenadavstånd till stadslivet med shopping, resturanger, nattliv och caféer.
Lägenheten är i visst renoveringsbehov. Varmt välkommen på visning!

Fakta

Adress:
Garvaregatan 17
Område:
Centralt/Strömmen, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
41  /  1502
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
0.64231%
Andelstal avgift:
0.64231%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1989
Fönster:
3-glas
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Fiber via Telia
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, fast avgift el, bredband, grundutbud kabel-tv samt br-tillägget
Ej inkluderat i avgift:
Rörliga delen av elen, försäkring
Hiss:
Ja
(Lägenheten nås på våning 5 i hissen, men klassas som våning 6 enligt föreningen.)

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB BRF Strömmen i Norrköping
716402-8537
Ja

Om föreningen

Föreningens egendom omfattar kv. Asken 6, 41 och 43, vars fem byggnader uppfördes 1988-89. Lägenheterna fördelar sig på 48 st 2:or, 25 st 3:or samt 47 st 4:or. Samtliga lägenheter har balkong.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Östgöta Brandstodsbolag. Hemförsäkring bekostas av lägenhetsinnehavarna medan det s.k. bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften.

Inom föreningen finns flertalet cykelförråd, samlingslokal med pentry (200 kr per tillfälle), styrelserum, lokaler för hobby och motion, bastu och relax samt en övernattningslägenhet (200 kr per tillfälle). Föreningen har dessutom 25 st tvättstugor med två tvättmaskiner, torktumlare, torksskåp, bordsmangel och tvättho. 

Det finns garageplatser (400 kr per månad) med separat kö. Annars tillämpas boendeparkering.

Årsavgiften höjdes senast den 1 april 2007 med 2 %. 

För mer information, vänligen läs den senaste årsredovisningen alternativt besök föreningens hemsida på http://www.hsb.se/ostra/strommen.

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Stor och välkomnande entréhall. Väl tilltagen klädkammare/förråd samt god plats för avhängning och övrig förvaring. Grått laminat på golv i ett mönster av klinker och vitmålade väggar. 

Klädkammare/förråd
Väl tilltaget förråd med praktiskt hyllsystem. God plats för allt ifrån städutrustning till ytterkläder. 

Vardagsrum
Stort och socialt vardagsrum med god plats för soffgrupp samt övrig förvaring. Fondtapet på ena kortsidan men i övrigt vitmålade väggar. Praktiskt parkettgolv. Stort fönster för trevligt naturligt ljusinsläpp. 

Badrum
Rymligt badrum med våtrumsmatta på golv och ljust kakel på väggarna. Utrustad med badkar, tvättställ i kommod, spegelskåp, torkställning och wc. Förberett för tvättmaskin. 

Sovrum
Här finns god plats för dubbelsäng och förvaring genom garderobsvägg. Mörkt laminatgolv och vitmålade väggar. Stort fönster samt en fin vy över Stadshuset från det mindre sidofönstret.

Kök
Praktiskt kök med förvaring genom både över- och underskåp i vitt. Utrustat med stor kyl och frys, ugn med keramikhäll, köksfläkt samt diskmaskin. Arbetsbänk i trä och delvis i rostfritt utförande. Stänkskydd i vitt kakel. Vitmålade väggar och laminatgolv i ett mönster av klinker.  God plats för matgrupp och övrig förvaring. Köket förlängs med den fantastiska balkongen. 

Balkong 
Möblerbar balkong med anslutning direkt från köket. Magisk utsikt över Norrköpings vackra innerstad. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Alexander Solmell
VD Sverige/Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare