Centralt - Norrköping


Stockholmsvägen 11B


Såld

Stockholmsvägen 11B

Centralt

Välplanerad och superfin 2a!

På första våningen med hiss finner du denna fina och välplanerade 2:a om 42 kvm. Här erbjuds öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, modernt och stilrent kök och helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående ekparkett, vita väggar och dimbara spotlights i taket. Lägenheten är bekvämt belägen endast 5 - 10 minuter från resecentrum, Campus och Folkparken. Föreningen har en riktigt fin innergård som erbjuder bl.a. flertalet sittgrupper, lekplats, lummig trädgård, utedusch och grillmöjligheter. Dessutom finns gym, bastu och två gästlägenheter i föreningen. Både källarförråd och vindsförråd medföljer lägenheten. Perfekt för dig eller er om söker en optimalt planerad 2a i toppskick med centralt läge!

Fakta

Adress:
Stockholmsvägen 11B
Område:
Centralt, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
48  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.85664%
Andelstal avgift:
0.85664%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1934
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Förråd:
Vindsförråd, källarförråd
TV- Internetutbud:
Kabel-tv via Com Hem, bredband (fiber) via Telenor 100/10 mbit
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, kabel-tv och bredband
Hiss:
Ja
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
476 kr
Överlåtelseavgift:
1190
Överlåtelseavgift betalas av:
Säljare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
33.3%

Energideklaration

Utförd
2021-10-28
88 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 2 personer
1 800 kr/år
1 200 kr/år
3 000 kr/år
Schablonberäknad

Förening

HSB Brf Norrgården
725000-0739
Ja

Om föreningen

Föreningen består av 93 st lägenheter och 9 st lokaler belägna på Stockholmsvägen 11-13 samt Enebygatan 8. 

Inom föreningen finns hobbyrum, pingisrum, bastu, samlingslokal och gym att hyra utan extra kostnad. Det finns två övernattningsrum att hyra för 150 kr/natt. Föreningen har dessutom en trevlig innergård med flera utemöbler, grill och lekplats. Här finns även miljöhus med sopsortering samt cykelparkering. 

Boendeparkering finns på angränsande gator samt på Oxtorget, fn 250 kr/mån. För den som kör MC har föreningen ett eget MC-garage som kan nyttjas kostnadsfritt.

Mellan åren 1981-1983 utfördes en omfattande ombyggnad av fastigheterna med installation av hissar, byte av stammar, fönster och elnät, installation av ventilationsanläggning, renovering av badrum och kök samt ny fasadbeklädnad. Sedan utfördes fönsterrenovering 2009. Under 2016/2017 infördes gemensam el med individuell debitering. 

För mer information, vänligen läs årsredovisningen från 2019/20. 

Beskrivning

Hall: Luftig och öppen hall. Vita väggar och klinkers i grå ton på golvet. Plats för ytterkläder. I anslutning till hallen finns en ordentlig klädkammare med inredning. 

Kök: Stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vita skåpsluckor med svart laminat bänkskiva samt vitt kakel som stänkskydd. Köksutrustning i form av spishäll, inbyggd ugn och micro, diskmaskin, kyl/frys, samt fläkt. Praktisk köksö med plats för barstolar. Ekparkett och vita väggar. 

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Dimbara spotlights samt inbyggd ljusslinga taket. Ett stort fönster.

Sovrum: Sovrummet rymmer dubbelsäng samt garderobslösning. Vita väggar och en mönstrad fondtapet samt ekparkett på golvet. Ett fönster. 

Duschrum: Helkaklat badrum med vitt kakel samt klinker i grå ton. Handfat i kommod, wc samt vikbara duschdörrar i glas. Handdukstork och tvättmaskin.

Dokument

Planritning

Daniel Johansson
Kontorsägare/Fastighetsmäklare
070-895 07 35