Såld Gavellägenhet på söder med öppen spis och inglasad balkong!

Hagebygatan 35

Söder

Gavellägenhet på söder med öppen spis och inglasad balkong!

Nu erbjuds denna gavellägenhet om 4 rum och kök i byggnad med hiss på lugnt och insynsskyddat läge. Bostaden har inglasad balkong i västerläge och en rogivande, fullt fungerande öppen spis. Lägenheten har en rymlig takhöjd om ca 2,6 meter och två väl tilltagna sovrum med en alternativ planlösning för tre sovrum (se alternativ planskiss). Med fönster i tre väderstreck fylls lägenheten av ljus och tillsammans med den sociala och luftiga planlösningen mellan matsal, kök och vardagsrum skapas här en hemtrevlig känsla. I den välmående och stabila föreningen som förvaltas av Riksbyggen ingår bredband, kabel-tv och nätavgiften för el i månadsavgiften. Som boende har du tillgång till relaxavdelning med bastu,
solarium och loungedel med kök. Genom separat kö erbjuds här även parkering och garage. Från bostaden har du gångavstånd till Norrköpings city samt närhet till skogs- och parkområden med Vrinneviskogen och Vasaparken runt knuten. Kontakta mäklaren för mer information.

Fakta

Adress:
Hagebygatan 35
Område:
Söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
6  /  1103
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.26639%
Andelstal avgift:
1.2665%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1952/53
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Inglasad balkong
Eldstad:
Öppen spis (Godkänd för att brukas)
Förråd:
Källarförråd och vindsförråd
TV- Internetutbud:
Tv-anslutning (grundutbud), internetanslutning via Com Hem (bredband 100-150 mbit/s) och IP-telefoni ingår i avgiften.
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, grundutbud tv, bredband, nätavgift för el, IP-telefoni och br-tillägget
Ej inkluderat i avgift:
Kabel-tv, bredband, IP-telefoni och nätavgiften för el ingår i månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån. Total månadsavgift: 5 007kr
Hiss:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

Riksbyggen BRF Stjärnhusen
725000-3642
Ja
Nej

Om föreningen

Allmänt

Riksbyggen BRF Stjärnhusen är en äkta bostadsrättsförening med 103 lägenheter i Norrköping.
Föreningen bildades år 1949. Föreningen äger fastigheten Monopolet 2 samt del av Klingsberg 1:1 i Norrköpings kommun. På fastigheterna finns 2 byggnader med 103 lägenheter samt 10 uthyrningslokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1952/1953. Fastigheternas adress är Hagebygatan 35, 37 - 49 i Norrköping.

Fördelning av lägenheter:

2 rok, 47 st
3 rok, 24 st
4 rok, 11 st
5 rok, 5 st

Parkering 
Garageplatser 18 st - separat kö
P-platser 25 st - separat kö

Idag finns 2 st p-platser utrustade med elstolpe och det planeras för att kunna installera fler i framtiden.

Försäkring
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i IF Skadefösäkring AB. I försäkringen ingår styrelseförsäkring.

Utförda renoveringar
1996 - Byte av elinstallation
1998 - Fönsterbyte
2003 - 2004 - Stambyte, renovering av badrum, installation av hissar, renovering av trapphus, nya säkerhetsdörrar samt nydragen el m.m.
2010 - Föreningen köpt loss marken från kommunen.
2015 - 2016 - Diverse målningsarbeten
2015 - 2017 - Ny tvättstugeutrustning
2017 - 2018 - Belysning i trapphus
2017 - 2018 - Målning garageportar
2019 - 2020 - Fönsterbyte
2020 - Byte av termostatventiler.
2020 - Renovering av gym 

Underhållsplan
Föreningens underhållsplan uppdaterades senast i februari 2017 och gäller för de kommande 8 åren.

Gemensamma lokaler
En föreningslokal och ett övernattningsrum går att hyra.
Bibliotek där föreningens boende kan byta sina redan utlästa böcker mot nya som andra föreningsmedlemmar har valt att byta bort. Praktiska utrymmen så som cykelrum och hobbyrum. Gym att disponera gratis för samtliga medlemmar. 

Relaxavdelning
Mycket trevlig spaanläggning med bubbelpool, bastu och relaxavdelning med kök som kan nyttjas för en mindre kostnad om 50 kr/månad. Solarium finns mot en kostnad av 20 kr per gång. 

Årsavgift
Föreningen ändrade årsavgiften senast 2015 och då med en ökning om 1,28%

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnade och ljus entréhall med praktiska skjutdörrsgarderober i spegelglas. Fondvägg i grå mosaik och parkett på golv. Bostaden har genomgående en generös takhöjd om ca 2,6 meter. 

Sovrum 1 
Sovrum med god plats för dubbelsäng, sängbord och övrig förvaring. Fönster mot lugn innegård. Här har golvet försetts med ett fiskbensparkett och väggarna är tapetserade i vitt utförande med fondvägg i grön kulör. 

Inre hall 
Stor och luftig inre hall som knyter samman samtliga rum i bostaden. Detaljrikt med spröjsad glasvägg och omtyckt fiskbensparkett. Väggarna är här målade i en beige kulör. 

Kök
Köket erbjuder praktisk förvaring genom över och underskåp med skåpsluckor i trä. Intill det stora fönstret som vetter mot innegården finns här gott om plats för ett större köksbord. Köket har utrustats med dubbelugn med keramikhäll, diskmaskin, arbetsbänk i grå laminat, stänkskydd i brun/rött kakel, fläktkåpa i rostfritt utförande och kyl/frys i svart. Parkettgolv och tapetserade väggar i en beige kulör. Social och öppen planlösning mot vardagsrummet. 

Vardagsrum 
Fullt av naturligt ljus och väl tilltaget finner du i vardagsrummet gott om plats för många sociala tillfällen. Den öppna spisen ger en härlig värme som bara en öppen eld kan ge. Intill den öppna spisen ligger entrén ut till den inglasade balkongen som vetter mot soligt västerläge. Fönster i tre väderstreck med stort fönsterparti centrerat i det stora vardagsrummet. Fiskbensparkett och tapetserade väggar i biege kulör. Vardagsrummet har idag ett extra tv-rum intill köket som med enkla medel kan byggas om till ett tredje sovrum. 

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och övrig förvaring. Flertalet inbyggda garderober för praktisk förvaring. Fönster mot innegård. Parkettgolv och ljust målade väggar. 

Badrum
Helkaklat badrum från stambytet. Badrummet har utrustats med tvättmaskin, dusch med skjutbar glasvägg, handfat i kommod, spegelskåp med spotlights, handdukstork, golvvärme och wc. Fönster som ger ett trevligt naturligt ljus. 

Öppen spis
Den varma och rogivande öppna spisen är i godkänt skick och bidrar till en sällsynt värme som endast kan ges utav en öppen eld. 

Inglasad balkong
Möblerbar balkong som utrustats med matta på golv och praktiska markisser. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Albin Trygg
Fastighetsmäklare