Såld Trivsamt och lättskött i ett plan!

Tyketorpsgatan 32

Söderköping

Trivsamt och lättskött i ett plan!

Äntligen erbjuds ett boende i ett plan med mysig och lättskött trädgård. Huvudbyggnaden är i genomgående gott skick med bland annat kök och luft/vattenvärmepump från 2015. De 106 kvadraten fördelar sig på 4 rok samt badrum, tvättstuga och gästtoalett. På den nyasfalterade infarten finns plats för 2-3 bilar. Dessutom finns garage, förråd, gästrum samt en insynsskyddad uteplats under tak. Välkommen med din intresseanmälan!

Fakta

Adress:
Tyketorpsgatan 32
Område:
Söderköping
Kommun:
Söderköping
Fastighetsbeteckning:
SIGYN 11
Typ:
Parhus
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Byggnadstyp:
1 plansvilla
Byggnadsår:
1967 Tillbyggt 2005
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Luft/vattenvärmepump samt Vattenburna solfångare på taket.
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft (FTX)
Fasad:
Tegel / Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Krypgrund
TV- Internetutbud:
Fiber finns
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Beskrivning

Interiör

Hall

Entré sker till en hall med liggande råspont på väggarna. Innanför ytterdörren finns plats för avhängning.

Sovrum 1 / Arbetsrum

Laminat på golvet och vitmålad träpanel i taket. Fönstret vetter mot öster och i rummet finns sex garderober.

Sovrum 2

Här har man valt att lägga en skön textilmatta på golvet och att gömma kläderna bakom praktiska skjutdörrar. Från detta sovrum gjorde man 2018 en dörr för åtkomst till uteplatsen utanför som vetter mot sköna söder. 

Sovrum 3

Här har man tilläggsisolerat under golvet och även från detta sovrum gjorde man 2018 en dörr för åtkomst till uteplatsen utanför. I rummet finns en skjutdörrsgarderob för klädförvaring.

Kök och allrum

2015 revs väggen mellan det gamla köket och allrummet så att man istället fick en ljus och öppen planlösning med ett enhetligt och slitstarkt vinylgolv med toner av mörk ek. Köksinredningen går i off white med liggande kakel i en ljust grå ton ovan de mörkgrå laminerade arbetsytorna. Väggskåpen går ända upp till tak vilket ger extra bra förvaringsmöjligheter och i en del av dragskåpen under arbetsbänkarna finns det belysning. Mellan köket och allrummet finner man en stor köksö med ytterligare förvaring. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll med spisfläkt, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt en kyl och en frys.

Matrum

I anslutning till allrummet finns en vinkel med stora fönsterpartier mot trädgården. I anslutning till matplatsen finns även en utgång till en uteplats under tak samt till trädgården.

Tvättstuga och groventré

I anslutning till köket finns tvättstugan samt ett angränsande pannrum med groventré. I tvättstugan finner man tvättho, tvättmaskin samt torktumlare. I pannrummet finns en varmvattentank om 750 liter som värms via solfångare och luft/vattenvärmepumpen när solen inte räcker till.

Gästtoalett

Plastmatta på golvet samt bröstpanel med tapet ovan på väggarna. Utrustad med wc samt ett mindre handfat.

Badrum

Klinker med elgolvvärme och helkaklade väggar. Utrustat med wc, handfat i kommod samt ett badkar. I utrymmet finns även ett högskåp. All inredning utom badkaret är från 2016.

Gästrum/Kontor

Renoverat och invändigt isolerat 2015. Passar perfekt för gäster, som hemmakontor eller kanske för egen verksamhet.

Garage/förråd

Garaget som från början bara var en carport har på senare år byggts in och blivit ett garage. Här finns diverse praktiska hyllor. Mellan garaget och gästrummet finns ett isolerat förråd med separat ingång.

Allmänt

Gästtoaletten är renoverad så sent som 2021.

Huvudbyggnadens fasad är tilläggsisolerad. Den södra sidan 2018 och den norra 2017. Sovrum 2 och 3 fick nya 3-glasfönster samt nya altandörrar och radiatorer 2018. Tvättmaskin och torktumlare är från 2017 och under 2018 köptes ny kyl och frys. 

2015 byttes värmesystemet till en luft/vattenvärmepump och de flesta radiatorerna byttes ut. Det var också detta år man bytte kök samt övriga vitvaror. I samband med detta lades det enhetliga vinylgolvet i hall, kök, allrum samt matrum.

Matrummet är tillbyggt 2005 och renoverat 2015. Solfångarna på taket driftsattes 2010 och FTX-anläggningen är från 2011. 

En stor markis erbjuder skugga över uteplatsen mot söder. På den asfalterade infarten finns plats för 2-3 bilar. I fönstersmygarna i matrum och kök finns effektfulla mini-spotlight.

På vinden, som en del av grannarna har valt att inreda, är det golvlagt på mitten.

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Birgitta Johansson
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Hans Larsson
Kontorschef