Såld "Mini tvåa" med karaktär, belägen på våning två av två intill lugnt villaområde i Klingsberg!

Eknäsgatan 41

Klingsberg/söder

"Mini tvåa" med karaktär, belägen på våning två av två intill lugnt villaområde i Klingsberg!

På lugn adress i populära Klingsberg ges nu möjlighet att förvärva detta moderna och kvalitativa boende fördelat på 38 väldisponerade kvadratmeter. Med utsikt över takåsarna i villakvarteret i Klingsberg, med gångavstånd till Vrinneviskogen, erbjuds du här ett öppet och modernt kök som varsamt renoverats under 2022. Köket har fått nya vitvaror och ny arbetsbänk. Här är badrummet helkaklat och i gott skick. Bostadens rymliga vardagsrum har plats för både matbord och soffgrupp. Framtagen murstock som ger boendet än läcker karaktär. I den låga avgiften ingår den fasta el-avgiften och kabel-tv. Ett perfekt alternativ för dig som söker ett första boende, studerar eller är i behov av en övernattningslägenhet. I närområdet finns flertalet grönområden, livsmedelsbutik och kommunikationer. Du tar dig till Norrköping City med dess utbud via 5 minuters cykelfärd. Bostadsrättsföreningen är solid och välskött och har inte höjt avgifterna sedan 2014.

Fakta

Adress:
Eknäsgatan 41
Område:
Klingsberg/söder, Norrköping
Kommun:
Norrköping
Lägenhetsnummer:
47  /  1101
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
1.43987%
Andelstal avgift:
1.43987%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1943-44
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
TV via ComHem (grundutbudet ingår i månadsavgiften) och bredband via ComHem eller Telia (ingår med ett obligatoriskt tillägg om 219kr/mån).
Inkluderat i avgift:
Vatten, Värme, bredband (obligatorisk avgift om 219 kr/mån), Kabel-TV, fast avgift el
Ej inkluderat i avgift:
Bredband ingår med en obligatorisk avgift om 219kr/mån.
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

HSB Brf Ekenäsgårdarna
725000-1406
Ja
Nej

Förening

Föreningens egendom omfattar fastigheterna Klingsborg nr 10 och Asptäppan 4 i Norrköpings kommun med adress Eknäsgatan 19-49. Husen färdigställdes åren 1943-44 och innehåller 64 st bostäder.

Föreningen har idag 22 st parkeringsplatser med separat kö. Annars tillämpas boendeparkering på gatan utanför, för närvarande 250 kr i månaden.

Reparationer och underhåll de senaste åren
1994/95 - Genomgripande renovering av byggnaderna, vilket omfattade utbyte av VA- och elledningar, ombyggnad av kök och badrum, fasadbeklädnad med tegel och takrenovering.
2009 - Renovering av trapphus.
2012 - Byte av styrsystem för fjärrvärmen.
2012/14 - Infodring av avloppsrör under källargolv.
2015 - Renovering av tvättstugor samt byte av värmeväxlare till fjärrvärme och varmvatten.
2016 - Byte av takfläktar.
2017/18 - Målning av fönster och entrétak samt lagning av sättningsskador.
2019- Investering i solenergianläggning.


Under 2019 investerade föreningen i en solenergianläggning som nu är i bruk. Kostnaden var 2.2 milj. kr och solcellsbidraget är erhållet.

För kommande verksamhetsår planerar styrelsen för reperation av källaryttertrappor, samt omläggning av plattor på grönområden. Föreningen har en 40-årig underhållsplan. Planen ligger som grund för styrelsens beslut om fondering eller ianspråktagande av fondmedel.

Årsavgifterna höjdes senast 2014-01-01 med 3%.


För mer information, vänligen läs årsredovisningen från 2019/20.

Beskrivning

Om bostaden

Entréhall
Välkomnande entréhall med god plats för avhängning. Här välkomnas vi av ett praktiskt klinkergolv i grå och framtagen murstock. Vitmålade väggar. 

Kök
Kök som varsamt renoverats under 2022. Nya vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. Över- och underskåp i lackat vitt och arbetsbänk i delvis rostfritt samt laminat. Stort fönster mot föreningens innegård. Vitmålade väggar, stänkskydd i grått kakel och praktiskt klinkergolv i grå.

Sovrum
Sovrum med garderobsvägg och plats större säng. Ljust målade väggar och stort fönster mot innegården. 

Badrum
Badrum i gott skick i helkaklat utförande med vitt kakel och svart klinker. Badrummet är utrustat med rymlig duschhörna med skjutdörrar, WC, handfat i kommod och spegelskåp med spotlights. 

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med nymålade väggar i vitt och fondvägg i grå. God plats för både soffgrupp, tv bänk och matsalsbord. Fönster med utsikt över villaområde i Klingsberg. Ljust parkettgolv. 

Dokument

Planritning

Ansvarig fastighetsmäklare

Andreas Lundqvist
Fastighetsmäklare