Properties & Partners TVÅA I HÄVLA MED BALKONG I SÖDERLÄGE

Tallbacksvägen 1B

Hävla

TVÅA I HÄVLA MED BALKONG I SÖDERLÄGE

Varmt välkommen hem till denna välplanerade tvåa om 54.5 kvm i Hävla. Här erbjuds en lägenhet med generösa rum och fint ljusinsläpp. Med en balkong i söderläge kan du avnjuta många soltimmar under de varma sommardagarna. Lägenheten har en välkomnande hall med garderob och hatthylla, kök med gott om arbetsyta samt plats för mindre matgrupp, ett kaklat duschrum, ett stort sovrum med plats för både inredningsdetaljer och dubbelsäng samt vardagsrum med gediget ljusinsläpp.

Detta är en lägenhet för dig som söker något att sätta din egna prägel på! Bostaden är belägen i trevliga Hävla med 400 meter till Hävla badplats och för dig som vill spela Discgolf finns Häfla bruks discgolfpark att tillgå i närheten. Med tanke på dess läge är det en perfekt övernattningslägenhet eller första boende, med bil tar det cirka 15 minuter in till Rejmyre och cirka 40 minuter till Finspång.

Här bor du i BRF Hävlagården. Det är en mindre privat förening med totalt 14 lägenheter där en parkeringsplats ingår i avgiften. Under våren och sommaren finns en uteplats med utemöbler att avnjuta.

Fakta

Adress:
Tallbacksvägen 1B
Område:
Hävla, Rejmyre
Kommun:
Finspång
Lägenhetsnummer:
1008  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Lägenhet - Bostadsrätt
Andelstal ägande:
7.82164%
Andelstal avgift:
7.82164%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1959
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Markvärmepump (El)
Ventilation:
Självdrag
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Ej inkluderat i avgift:
Bredband, Hushålls el
Hiss:
Nej

Ekonomi

Energideklaration

Driftkostnad

Förening

BRF Hävlagården
725000-0382
Ja

Föreningen

I avgiften till föreningen ingår även en parkeringsplats. 
Totalt finns 6 st parkeringsplatser. 

Det finns även 2 garageplatser, garageplats ingår ej i avgiften. 

Tvättstuga finns på källarplan

En uteplats tillhör även föreningen

Beskrivning

Interiör

Hall
Innanför ytterdörren möts vi av en lång och rymlig hall. Här finns avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderob. Hallen har klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök
I det ljusa köket finns tillgång till två skafferier för förvaring, plats för en mindre matgrupp. Utrustat med kombinerad kyl & frys, spis, köksfläkt, dubbel diskho, vitmålade väggar.

Sovrum
Det luftiga sovrummet är utsmyckat med vinylgolv, tapetserade väggar, 5 platsbyggda garderober med möjlighet till ytterligare förvaring och inredningsdetaljer för den som önskar det. Det finns plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. 

Vardagsrum
I vardagsrummet ryms större soffgrupp med soffbord, tv-bänk och andra inredningsmöjligheter. Här får även en större matgrupp plats för de sociala sammankomsterna. Vardagsrummet har det mest gedigna ljusinsläppet då utgången till balkongen finns här ihop med det fina fönsterpartiet. Golvbeläggningen består av parkett och väggarna är tapetserade. 

Duschrum
I duschrummet finns våtrumsmatta och kaklade väggar. Duschrummet är utrustat med WC, handfat, dusch, badrumsskåp och en handdukstork.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Tallbacksvägen 1B

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Tallbacksvägen 1B

Ansvarig fastighetsmäklare

Julia Smolinska
Fastighetsmäklare

Extra kontakt

Adam Holmqvist
Blivande mäklare