Franchise

Starta Properties & Partners nästa mäklarkontor!

Vi söker nu dig som är fastighetsmäklare och är redo för att ta nästa steg i karriären. Öppna ditt alldeles egna kontor!

Properties & Partners franchise är ett nyckelfärdigt och komplett koncept där du enkelt, lönsamt, modernt och framgångsrikt kan starta ett Properties & Partners kontor, själv eller med en vän. Properties & Partners kan hjälpa dig att sköta all administration om du önskar det, och du som franchisetagare kan fokusera på att mäkla, rekrytera och skapa trivsel på ditt kontor.

Properties & Partners är ett mäklarföretag i framkant med fokus på modernitet och stilren profil. Med vår slogan ”Hur vill du profilera just din bostad?” menar vi på att vi har marknadens vassaste och bästa paketering av bostäder- i form av hemsida, annonser, prospekt och bostadsbilder (vår redigerare är en av branschens bästa – vi har samma redigerare för alla våra mäklare i hela landet, men man har en lokal fotograf per kontor som fotar den aktuella bostaden). Det är högt i tak och korta beslutsvägar vilket innebär att man enkelt kan vara med och påverka. Vi har nära gemenskap med alla som jobbar tillsammans med oss och en väldigt trevlig atmosfär.

Just nu söker vi franchisetagare i följande städer:

Linköping

Västerås

Örebro

Vill du veta mer om konceptet och vad det innebär mer konkret att vara franchisetagare? Tveka inte att kontakta oss!

Allt behandlas givetvis helt konfidentiellt.

Välkommen till Sveriges modernaste mäklarbyrå!