Haninge - Vega


Vardövägen 86


Såld

Vardövägen 86

Haninge

Ljus och rymlig 2:a i populära Vega!

Välkommen till det perfekta boendet. Optimalt planerad två med öppen planlösning och en uteplats på 18kvm. Vad mer kan man önska sig? Moderna 2:a med hög boendestandard, påkostade vitvaror, magisk uteplats, kakel och klinkergolv i badrummet, fräscht kök, genomgående vitmålade väggar samt ekparkett med klinker-entre. Här bor man riktigt bra! Påkostad lägenhet med en massa extra tillval så som, klinker, vitvaror, handtag, golv/parkett, och spotlights. Här finns alla bekvämligheter du kan tänka dig som även fortsätter expandera, med bara gång gångavstånd hittar du till Vegas pendeltågstation som tar dig till centrala Stockholm på ca 25 min.

Fakta

Adress:
Vardövägen 86
Område:
Haninge, Vega
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
B1001  /  1001
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.32%
Byggnadsår:
2021
Badrum:
1 st
Förråd:
Finns att hyra mot en kostnad
Inkluderat i avgift:
Uppvärming och Sophantering
Ej inkluderat i avgift:
Individuell mätning av el och vatten samt kollektiv fiberanslutning via Telia Triple Play som kostar 203kr
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Energideklaration

Ej utförd

Förening

Brf Utsikten
769636-8203
Ja

Om Förening

Brf Utsikten består av totalt 36 lägenheter fördelade i tre mindre punkthus. Varje hus är byggt i tre plan och en suterrängdel och rymmer 12 bostadsrätter vardera. Lägenheternas storlekar varierar på 2–4 rum och kök och från 55–85 kvm. MED NATUREN SOM INSPIRATION Husen i Brf Utsikten är ritade med den ursprungliga naturen som utgångspunkt. På baksidan angränsar kvarteret mot naturmark, vilket innebär att marken inte får röras eller bebyggas. För att bevara områdets lum - miga karaktär kommer nya träd och buskar att planteras. Ytterfasaden består av stående träpanel i svart och en gråtonad kulör vilket smälter in fint bland sten och tallar. Det levande intrycket förstärks av att varje hus består av två volymer i olika nivåer. Balkongerna får smidesräcken av galvaniserad stålplåt som kontrasterar fint mot den mörka fasaden. Marken runt utsiktshusen är kuperad så därför byggs husen som souterräng med delvis trap - pade uteplatser. Resultatet blir ett levande kvarter som ligger vackert inbäddat i den omkringliggande naturen. VÄLPLANERADE YTOR Alla hus får hiss och till varje bostad hör ett lägenhetsförråd, antingen i anslutning till bostaden eller på entré - plan. Har du behov av mer förvaring finns det möjlighet att hyra ett extra förråd i byggnaden. Till varje hus hör en parkeringsgård med både parkeringsplatser och car - portar. För dig som cyklar finns flera cykelparkeringar, några bekvämt under tak. Miljörum med återvinning placeras i varje hus på entréplan.

Beskrivning

Om Bostaden

Entré/Hall

Stor hall med klinkergolv och parkettgolv, väggarna hittar vi vitmålade. Plats för avhängning och ytterligare plats för förvaring i tillhörande förråd/klädkammare.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum i öppen planlösning med snyggt parkett golv och vita väggar. 

Kök

Stilrent påkostat kök med spotlights och vita köksluckor. Vitvarorna består av kyl/frys, diskmaskin, glashäll, ugn och fläkt.

Sovrum

Sovrum med egen kläddkammare/förråd som kan själv välja vad man vill nyttja det till. Finns även möjlighet till att ha det som ett kontor. Parkettgolv och vitmålade väggar. 

Dokument

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25