Solhöjden - Tumba


Tycho Brahes väg 113


Såld

Tycho Brahes väg 113

Solhöjden

Gavelradhus med barnvänligt område!

Bostadsrättsradhus med gavelläge och ett utav områdets bästa lägen. På Tycho Brahes väg 113 ligger detta populära hus vars härliga ljusinsläpp skapar ett trivsamt boende som man tycker om att vara i. Huset byggdes år 2019-2020 och andas fortfarande nytt. Här disponerar du en yta om 120 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 5 rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Varmt välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Tycho Brahes väg 113
Område:
Solhöjden, Tumba
Kommun:
Botkyrka
Lägenhetsnummer:
31
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
4.478%
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2019-2020
Fönster:
3-glas isolerglas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump med vattenburet golvvärme
Ventilation:
Frånluftsystem styrs av frånluftsvärmepump. Tilluften tas in via spaltventil i fönster.
Badrum:
2 st
Inkluderat i avgift:
Parkering och sophantering
Ej inkluderat i avgift:
Uppvärmning, Elförbrukning, VA-förbrukning
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
32.23%

Energideklaration

Ej utförd

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
8 000 kr/år
7 500 kr/år
4 000 kr/år
19 500 kr/år
Varje medlem måste själv teckna individuellt abonnemang för uppvärmning/hushållsel och för tv/bredband/telefoni. Den angivna kostnaden är en uppskattning av kostnader för värme, VA och hushållsel. De verkliga kostnaderna är beroende av en hur mycket de som bor i huset förbrukar och kan därför skilja sig från de uppskattade.

Förening

Brf Solhöjden Utsikt
769635-6281
Ja

Föreningen

På Solhöjdens utsikt bor du i en familjevänlig idyll med närhet till både grönska och stad. Radhusen har en klassisk arkitektur som skapar en genuin småstadskänsla och smälter vackert in i omgivningen. Drömmer du om en plats där barnen kan springa fritt mellan husen och där känslan av gemenskap och omtanke präglar kvarteret, kommer du garanterat att känna dig som hemma på Solhöjdens utsikt. Området ligger högt och fritt vid en återvändsgata med närhet till härliga promenadstråk och flera sjöar som ger dig möjlighet till skön avkoppling, bad samt båtliv.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hela huset har vattenburen golvvärme, mattlackad ekparkett samt vitmålade väggar och innertak. 

Hall

Välkomnande hall med ljusgrå klinker på golvet i entrédelen. Skjutdörrsförvaring med spegeldörrar.

Kök

Kök i dansk design från köksleverantören Kitchn. Vita släta köksluckor med en mörk bänkskiva i laminat. Kvalitativa dämpande lådor och överskåp ända upp till taket för maximal förvaring. Stänkskydd i blankt kakel. Maskinparken är från Electrolux och erbjuder Induktionshäll, fläktkåpa, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och micro i inbyggt högskåp, kyl och frys.

Vardagsrum 

Stort vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel. Detta rum går att dela av för att få ytterligare ett sovrum om så önskas. Skjutdörrar ut till husets altan och trädgård.

Duschrum och tvättstuga

Om ca 5,7kvm. Ljusgrå klinker på golvet och vitt blankt kakel på väggarna. Vit kommod från Hafa med låda för förvaring och tvättställ i vitt porslin. Spegel med LED-belysning. Dusch med skärmvägg i klarglas och WC. Spotlight i taket. Tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa ligger en prasktisk arbetsbänk. Utrymmet har även ett fönster.

Förråd

Under trappan finns ett förråd.

Sovrum 1 

Om ca 12,7 kvm. Skjutdörrsgarderob med vita dörrar. Ett fönster

Sovrum 2

Om ca 8,1 kvm. Ett fönster

Sovrum 3

Om ca 9,3 kvm, Ett fönster

Sovrum 4/Allrum 

Om ca 11,6 kvm. Ett fönster

Badrum 

Om ca 4 kvm. Ljusgrå klinker på golvet och vitt blankt kakel på väggarna. Vit kommod från Hafa med låda för förvaring och tvättställ i vitt porslin. Spegel med LED-belysning. Badkar och WC. Spotlight i taket.

Vind

Vinden är oinredd och ger möjlighet att skapa mer förvaring.

 

 

Solhöjden

Kommunikationer

Med pendeltåg tar man sig till Stockholms Central på 25 minuter och till Södertälje på 20 minuter. Bussar går regelbundet till Tullinge, Fruängen, Huddinge, Salem och Rönninge och med bil når man E4:an på bara fem minuter.

Barnomsorg

Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tumba, både kommunalt och privat regi. Närmaste skola är Tuna skolan, med barn i årskurs F-9

För närmare information om barnomsorgen i kommunen kan du besöka Botkyrka kommuns webplats www.botkyrka.se/barnochutbildning

Service och fritid

Endast 10 minuter från Solhöjden ligger Tumba Centrum med ett stort serviceutbud så som bank, apotek, livsmedels-,kläd-, och skobutiker samt ett flertal restauranger och caféer.

I närområdet finns även ett bra utbud av bland annat sporthallar, bollplaner, inomhusbad och lekplatser. Biograf samt tetaterföreställningar erbjuds på Tumbascenen.

Är man intresserad av att vara med i en båtklubb så finns Tullinge segelsällskap samt Slagsta marina i Norra Botkyrka. Båda marinorna ansluter till Mälaren som tar dig in till city. Tycker man om att spela golf så finns Botkyrka GK, Salem GK, Viksberg GK, Rikstens GK samt Grödinge golfcenter i områdets närhet.

Till populära och vackra Hågelbybparken tar det endast 5 minuter. Här finns restaurang, cafe, lekplatser samt flertalet aktiviteter för barnen. Flottbro friluftsområde är ett närliggande alternativ, endast 15 minuter bilfärd. Här finns skidbacke om vintern och bad på sommaren. Skidbacken är en av Stockholms bästa.

Planritning

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26