Haninge - Handen


Vallagränd 12


Kommande försäljning

Vallagränd 12

Haninge

Välplanerad 2:a i centrala Haninge!

Välkomna till Vallagränd 12 och detta yteffektiva boende med vita väggar och ett genomgående fint parkettgolv. Hallen har utmärkt förvaring i form en klädkammare och garderob samt längre in finner ni ett bra planerat arbetskök även utrustat med diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger er möjligheten att möblera utefter önskemål. Bostaden erbjuder även ett sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett förråd.

Fakta

Adress:
Vallagränd 12
Område:
Haninge, Handen
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
423
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.31616%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten. Obligatorisk kostnad för internetuppkoppling 130kr/mån
Hiss:
Ja
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Driftkostnad

1 800 kr/år
2 400 kr/år
4 200 kr/år

Förening

Brf Södertuvan 2 i Haninge
769629-5661
Ja

Om föreningen

Mellan husen och Vallagränd finns miljöstationer, cykelparkering, lekplats, boulebana och grönytor med sittplatser där man kan koppla av tillsammans med sina grannar. På kullen bakom punkthuset kommer naturen nära.

Kommande renoveringar

Då fastigheterna är relativt nya föreligger inga större renoveringar

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns cykelrum, barvagnsrum, bastu samt en övernattningslägenhet som går att hyras genom Brf Södertuvan 2. På bottenplan i ett av trapphusen finns en lokal avsedd för handel, idag är det en tobaksbutik (Direkten) som hyr lokalen.

Parkering

Under huset finns ett garage som delas med Brf Södertuvan 1 och 3. Föreningen disponerar över 36 platser som går att hyra för 750kr/månad via en separat kö. Hiss från samma våningsplan som bostaden går hela vägen ned i garaget.

 

Beskrivning

Södertuvan

Brf Södertuvan har ett naturnära läge med Slätmossens naturpark och Friluftsområdet Rudan inom promenadavstånd. I Friluftsområdet Rudan pågår friluftsaktiviteter året runt. Du kan bada i sjöarna eller vandra på någon av de tre vandringslederna. Det finns också elljusspår, mountainbikeslinga samt lekplatser, raststuga och grillplatser. Runt nedre Rudasjön finns en asfalterad slinga där det går lätt att ta sig fram med rullstolar och barnvagnar. Här kan du också fiska om du har löst fiskekort. Vintertid kan man åka skidor, skridskor och pulka.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med vitmålade väggar och klinkergolv. Här finns gott om plats för förvaring tack vare klädkammaren.

KÖK

Välplanerad arbetskök med gott om arbetsyta och förvaring. Maskinparken består av ugn, spishäll, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitmålade väggar och den genomgående parkett golven.

VARDAGSRUM

Rymlig vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM

Rymlig sovrum med plats för stor säng och övrig möblemang. Gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Vitmålade väggar och parkett golv.


BADRUM

Modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med golvvärme, duschhörna, kommod, wc och kombinerad tvätt- och torkmaskin.

FÖRRÅD

Till lägenheten ingår ett källarförråd med direkt access via hissen.

Dokument

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Vallagränd 12

Välj en tid för visning nedan

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25