Västerhaninge - Västerhaninge


Ringvägen 74


Ringvägen 74

Västerhaninge

Otroligt välplanerad 1:a med låg avgift!

Otroligt välplanerad lägenhet med låg avgift! Här bor du med både grönområden, mataffärer och nära till pendeltågstationen som tar dig in till City på ca 30 min. Dessutom ligger Västerhaninge Centrum en kortare promenad ifrån ytterdörren. Lägenheten är i mycket gott skick, smakfullt renoverad, välutrustat kök, fräscht badrum och har en härlig sovalkov. Trots lägenhetens knappa 25 kvm upplevs ytorna som rymliga och mycket väldisponerade, compact living när det är som bäst! Lägenheten kan dessutom säljas möblerad! Varmt välkomna på visning.

Fakta

Adress:
Ringvägen 74
Område:
Västerhaninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
507442
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.22197%
Andelstal avgift:
0.2807%
Byggnadsår:
1962
Fönster:
2-glas
Uppvärmning:
Centralvärme
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Bredband via Bahnhof och kostar 85kr i månaden.
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Normalt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Överlåtelseavgift:
2,50% av aktuellt prisbasbelopp
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Driftkostnad

1 584 kr/år
1 584 kr/år

Förening

Brf Ringen i Västerhaninge
769615-6418
Ja

Om Föreningen

Allmänt om föreningen

Brf Ringen bildades 2007 och är en äkta förening. Fastigheten är belägen i området Åby i Västerhaninge, med närhet till grönområden, idrottsplats, fin lekpark och promenadstråk, skolor och förskolor samt endast 500 meter från Västerhaninge centrum och pendeltågstation.? Våra hus omgärdar den nordöstra delen av Åbyparken och sträcker sig från Ringvägen 72 till 142.

Gemensamma utrymmen

Inom föreningen finns det sex tvättstugor fördelade på fyra platser på området. Förråd till lägenheten, barnvagnsrum och cykelrum finns.

Parkering

Föreningen har 212 parkeringsplatser för uthyrning varav 86 är varmgarage. Kötiden för en p-plats är för närvarande cirka 0-6 månader, beroende på utflyttningstakten och omsättningen.

Tv/Bredband

Föreningen har gruppavtal med Tele2 /ComHem för teve, som ingår i avgiften. Även elen är centralt upphandlad och läggs till månadsavgiften. Vi har också gruppavtal för bredband med Bahnhof som debiteras i samband med månadsavgiften. Hastigheten är 1000/1000. Som nyinflyttad behöver man själv skaffa ev. trådlös router, digitalbox osv om man vill ha det.

Underhåll och renovering

Husen renoverades 2004 av Akelius med bl.a. byte av avloppsstammar och el, renovering av fasader, yttertak samt balkonger, och balkongerna fick även en översyn för några år sedan. ?Renovering av badrum och stambyte utfördes år 2003-2004.?

Under 2019 fick samtliga portar nya, enhetliga entrédörrar, som dessutom är säkrare och robustare. Även dörrarna i källargångarna byttes ut samma år till inbrotts- och brandsäkra dörrar. En annan trygghetsskapande åtgärd som gjorts är förstärkt utomhusbelysning vid husgavlar där det varit mörkt.

Under 2021 har ett större arbete med föreningens ventilation pågått, som väntas avslutas inom några månader.

 

Beskrivning

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Ringvägen 74

Välj en tid för visning nedan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Ringvägen 74

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25