Haninge - Handen


Sleipnervägen 81, BV


Såld

Sleipnervägen 81, BV

Haninge

Stilren 1,5:a i populära Brf Loke

Varmt välkommen till denna stilfulla 1,5:a om 59,5 kvm med ett stenkast till pendeltåg och Haninge centrum. Vid första klivet in i bostaden får man känslan av ett modernt och nytt hem. Lägenheten erbjuder ett stort och lätt möblerat allrum med förberedelser för en industrivägg till sovalkoven, ett praktiskt kök med full maskinpark och plats för en stor matgrupp, ett fräscht men äldre badrum som inom kort kommer stambytas och renoveras av föreningen samt en rymlig klädkammare. Bostaden ligger trevligt belägen i fastigheten vilket bidrar till en rogivande och trevlig hemmamiljö. Ni erbjuds gott om förvaring i form av en stor garderobsvägg och klädkammaren. Brf Loke är en stabil och välskött förening med pågående renoveringar som fönsterbyte, balkongrenovering, fasadrenovering och stambyte. I avgiften inkluderas värme, vatten samt bredband och kabel-TV. Gemensamt elavtal via bostadsrättsföreningen. Cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till entrén.

Fakta

Adress:
Sleipnervägen 81, BV
Område:
Haninge, Handen
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
87
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.10933983%
Andelstal avgift:
0.10933983%
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
1965-1968
Fönster:
Fönster nyligen bytta i samband med fasad renovering.
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Stor balkong som också ska renoveras i samband med pågående fasadrenovering. Beräknas vara klart februari 2022.
Förråd:
i lägenheten
TV- Internetutbud:
Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv.
Inkluderat i avgift:
ComHems TV basutbud, fjärrvärme, vatten, Ownit Bredband (1000/1000)
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Gott

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

Brf Loke
712400-0881
Ja
Nej

Om Förening

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

Utöver de förråd som tillhör varje lägenhet har föreningen ca. 100 st. extra förråd i storlekarna 3-5 m² för uthyrning. Kontakta den ekonomiska förvaltningen om du är intresserad av att hyra ett av dessa extra förråd.

Internet, kabel-TV och telefoni

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

Sophantering och källsortering

På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

Vid några tillfällen under året finns containers för grovsopor uppställda inom området. Dessa finns då vid vändplanen, Vallavägen 3 samt på Sleipnervägen mitt emot Vikingaskolan.

Barnvagns- och cykelrum

Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Du har rätt till tillträde till ett cykelrum och ett barnvagnsrum (om du har småbarn) och kommer in i dessa med hjälp av dina taggar.

Tvättstugor

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

P-platser och garage

Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage.

Renoveringar av föreningens fastigheter.

Våren 2020 påbörjades arbetet med fasad- och balkongrenovering, PCB-sanering och fönsterbyte. Det innebär en väsentlig ändring i det yttre utseendet på våra byggnader. Gällande stambytet så är entreprenören upphandlad.

Fasad- och balkongrenovering, PCB-sanering och fönsterbyte för just denna byggnad på Sleipnervägen 81 beräknas vara klar under februari.

 

Läs mer på föreningens informativa hemsida https://www.brfloke.se/

 

 

Beskrivning

Planritning

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26