Nedersta - Västerhaninge


Rullharvsvägen 3


Såld

Rullharvsvägen 3

Nedersta

BR-Radhus med områdets bästa läge!

SNART TILLSALU, KONTAKTA MÄKLARE FÖR MER INFO! Bostadsrättsradhus med gavelläge och ett utav områdets bästa lägen med plats för fyra bilar på uppfarten. På Rullharvsvägen 3 ligger detta populära hus vars härliga ljusinsläpp skapar ett trivsamt boende som man tycker om att vara i. Huset byggdes år 2020-2021 och andas fortfarande nytt. Här disponerar du en yta om 101 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 4 rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Rullharvsvägen 3
Område:
Nedersta, Västerhaninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
30
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
3.047000%
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2020-2021
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Badrum:
2 st
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Eget förråd vid entré
Inkluderat i avgift:
Vatten, sophantering, parkering, bredband 100/100 och tv-paket lagom via Telia
Hiss:
Nej
Gästtoalett:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

Brf Flisa i Stockholmen
769637-4516
Ja

Förening

I Flisa kan du koppla av medan barnen tryggt leker med grannarna på de gemensamma ytorna. Här finns bland annat en lekplats där barnen får utlopp för sin kreativitet. Kanske förvandlas lekplatsen till ett piratskepp? Här finns inga gränser. Utöver lekplatsen har grannskapet en pergola, perfekt för trevliga sommarkvällar.

Grannskapet

Nedersta i Västerhaninge ligger placerat nära både natur, skolor och service. Om du har barn i förskoleålder finns gott om alternativ. Pysslingen, Ribby och Jensens är de närmaste förskolorna, en dryg kilometer bort. Andra alternativ är Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

Kommunikationer

Du som vill pendla till stan har nära till två pendeltågstationer. Närmaste är Krigslida som ligger 1,2 km bort, men du kan även åka till Västerhaninge som ligger 1,8 km bort. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timme. Det finns planer för en buss som ska trafikera det nya området, vilket kan vara skönt om du tröttnar på att cykla eller gå till stationen.

Omgivning och service

Njuter du av att vara i naturen? I Nedersta finns flera trevliga naturstigar som fungerar lika bra för löpning som promenader. Om du vill spänna musklerna finns det även ett ute gym i anslutning till stigarna. Västerhaninge är en aktiv kommun och du som vill träna har nära till golfbanor, idrottsanläggningar och ridhus. När det är dags att handla tar du dig till Västerhaninge centrum. Här finns systembolag, apotek, bibliotek, bank, vårdcentral och mataffärer.

Skärgården runt hörnet

När du bor i Nedersta är det alltid nära till nästa utflykt. För skärgårdsälskare finns Årsta brygga på bara 15 minuters avstånd. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Du kan även ta dig ut till hamnstaden Nynäshamn med pendeltåg från Västerhaninge centrum, tågturen tar strax under 30 minuter.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Entré

När du kliver in i hallen möts du av förvaring längs hela den högra väggen bakom smidiga skjutdörrar. Här ryms både ytterkläder, vantar, mössor och städattiraljerna. Garderoberna sträcker sig ända fram till väggen där badrummet tar vid. Du har gästtoaletten på ett bekvämt avstånd, och köket direkt till vänster.

Kök och vardagsrum

Kökets matplats ger en trivsam miljö för gemensamma måltider. Välplanerade middagar och kreativa vardagslösningar ordnas på energieffektivt vis med dina nya vitvaror, och köksbänken ger plats åt många kockar när ni är fler som vill hjälpas åt. I vardagsrummet kan du duka upp till kalas eller koppla av i soffan. Här finns plats för sällskaplig möblering och för den bekväma läsfåtöljen. Hemmets stilrena ekparkett breder ut sig i alla rum och ger en bra grund för möblemangen.

Utemiljö

Vardagsrummets glasdörr leder ut mot baksidans uteplats med trädäck och gräsmatta. Här finns rum för lata stunder, fartfylld lek och trädgårdsfixande. På framsidan finns ett praktiska fristående förråd och plats för fyra bilar att parkera.

Sovrum 1

En trappa upp väntar hemmets största sovrum till vänster. Ytan rymmer gott och väl den breda sängen och sängbord i par. På fönsterbänken kan den trivsamma växten och andra prydligheter husera. Klädkammaren med skjutdörrar hjälper till med förvaringen, och du kan blicka ner mot den egna uteplatsen när du släpper in morgonluften genom fönstret.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns på höger sida när du kommer upp för trappan. Rummen har var sin hörngarderob, och ett av rummen har även en inbyggd skjutdörrsgarderob invid dörren. Båda rummen har plats för säng och skrivbord för pyssel och lek.

Badrum och gästtoalett

Helkaklade väggar och golvvarmt klinkergolv ger båda rummen en stilren utformning. På entrévåningen finns gästtoaletten med duschhörna, och en trappa upp väntar familjens badrum. I båda rummen ger tvättställets kommod en bra bas för förvaringen, och på övervåningen finns även förvaring i ett spegelskåp. Båda rummen får gott om ljus från spotlights i taken.

Tvättstuga

Tvätten sköter du i den smart planerade tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare. Precis som kökets vitvaror är maskinerna här miljöklokt energieffektiva. När tvätten är vikt och sorterad har du trappan upp till övervåningen och garderoberna rakt fram.

Dokument

Planritning

  Erol Atci
  Fastighetsmäklare
  070-072 80 25
  Haris Velic
  Fastighetsmäklare
  070-072 80 26