Haninge - Haninge


Getporsvägen 3


Såld

Getporsvägen 3

Haninge

Välkomna till denna snygga 3:a i populärt område!

Nu har ni chansen att förvärva denna super härliga 3:a på 79,5 kvm med stor balkong. Planlösningen är ytterst välplanerad och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt och genomtänkt boende på attraktivt läge. Lägenheten rymmer ett smart och funktionellt kök med komplett maskinell utrustning samt plats för matgrupp. Planlösningen öppnar upp för de sociala ytorna med ett stort och rymligt vardagsrum. Genom vardagsrummet når du bostadens stora och härliga balkong som erbjuder gott om plats för trevligt möblemang, här kommer man avnjuta många dagar på sommaren! Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt badkar. Gångpromenad till Port 73, Haninge Centrum och Sats. I Haninge Centrum hittar ni ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek. Ett stenkast bort hittar ni Rudans naturreservat. Mer centralt kan ni inte komma. Varmt välkomna att se denna fina lägenhet på plats!

Fakta

Adress:
Getporsvägen 3
Område:
Haninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
E5B11
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
2.800780%
Förråd:
Källarförråd
Inkluderat i avgift:
Värme, Vatten, Kabel-TV och bredband
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift:
0 kr
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

BRF Haninge Park 5
769618-7926
Ja

Om Förening

Antal lägenheter
Det finns 39 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 13 2RoK, 13 3RoK, 6 4RoK och 7 4,5 RoK. Storlekarna varierar från 44 kvm till 102,5 kvm.

Extra förråd
Inom fastigheten finns 31 extraförråd att hyras av medlemmarna. Storlekarna varierar från 1,7 kvm till 5,8 kvm.

Kostnad hyra av extraförråd: 100 kr per m2 / månad.

Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt plats finns för barnvagnar, rullstolar samt cyklar.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig, grön innergård med lekplats och en sandlåda samt soffor och bord. För de vuxna finns en boulebana. Sophus och cykelförråd finns på gården.

Värme, ventilation, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Ventilationen är frånluftssystem med värmeåtervinning som också påverkar kostnaden positivt. Friskluftsintagen sitter bakom elementen och frånluftsdon finns i köket via fläktkåpa och i våtrum. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Föreningen har Telia som leverantör av bredband och kabel-TV.

I avgiften ingår:
- Digital-TV med 18 kanaler
- Bredband fiberlan 50/8-100/10 Mbit
- Bredbandstelefoni (minutavgiften betalar medlemmen själv)

Parkering
Föreningen har till förhyrning 30 parkeringsplatser en del med och en del utan motorvärmare samt 9 garageplatser med motorvärmare. Föreningen har som ambition att nya medlemmar skall erbjudas en parkeringsplats inom en månad efter inflyttningsdatum.

Det finns 14 st besöksplatser i området.

Kostnad för hyra av parkeringsplats.

- Parkeringsplats utan eluttag: 150 kr / månad
- Parkeringsplats med eluttag: 310 kr / månad
- Garage med eluttag...........: 695 kr / månad

Beskrivning

Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Dokument

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25