Haninge - Handen


Vallavägen 61


Såld

Vallavägen 61

Haninge

Mycket fin och fräsch 2:a i populära Loke.

Accepterat pris! KONTAKTA MÄKLARE FÖR MER INFO! Varmt välkommen till Vallavägen 61 och till denna fina samt välplanerade tvårummare. Här finner ni en trivsam tvårumslägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Förgyll upp vardagen med en härlig balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder ett enkelt kök med tidlösa materialval samt matplats för 2-4 personer. Den maskinella delen består av kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Vardagsrummet är rymligt och ljust, här finns plats att möblera med soffgrupp, tv och annat önskat möblemang. Du finner även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, utmärkta förvaringsmöjligheter och ett super snyggt helkaklat badrum försedd med dusch. På Brf Loke bor man med närhet till Haninge Centrum, Rudan sjön, Port 73 samt flertalet restauranger och närbutiker. Stadskärnan och Stockholm C når du inom 25-30 minuter kommunalt. Med andra ord ett bekvämt boende belägen i ett härligt område.

Fakta

Adress:
Vallavägen 61
Område:
Haninge, Handen
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
624  /  1002
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.07901870%
Andelstal avgift:
0.07901870%
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten samt Obligatoriskt tillägg för internet tillkommer: 39 kr/mån
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

Brf Loke
712400-0881
Ja
Nej

Om Förening

Förråd

Alla lägenheter i BRF Loke ska ha tillgång till varsitt förråd. En del av bottenvåningslägenheterna har dock sitt lägenhetsförråd inne i lägenheten och har således inget gallerförråd i källaren.

Utöver de förråd som tillhör varje lägenhet har föreningen ca. 100 st. extra förråd i storlekarna 3-5 m² för uthyrning. Kontakta den ekonomiska förvaltningen om du är intresserad av att hyra ett av dessa extra förråd.

Internet, kabel-TV och telefoni

Samtliga lägenheter är utrustade med uttag för Ownits och ComHems (Tele2) tjänster. Internetuppkoppling med Ownit samt ComHems TV Small ingår i din månadsavgift till föreningen men en eventuell anslutningskostnad bekostar man själv. För anslutning kontakta respektive bolags kundtjänst.

Sophantering och källsortering

På gårdarna finns sopsortering för hushållssopor/brännbart avfall samt för metall och annat ej brännbart avfall. För sortering av återvinningspapper, glas och kartong finns containrar vid ICA-butiken på Sleipnervägen 109.

Vid några tillfällen under året finns containers för grovsopor uppställda inom området. Dessa finns då vid vändplanen, Vallavägen 3 samt på Sleipnervägen mitt emot Vikingaskolan.

Barnvagns- och cykelrum

Låsta barnvagnsrum finns vid de flesta portar och minst ett låst cykelrum finns i varje huskropp. Du har rätt till tillträde till ett cykelrum och ett barnvagnsrum (om du har småbarn) och kommer in i dessa med hjälp av dina taggar.

Tvättstugor

Inom BRF Loke finns åtta tvättstugor. Dessa är placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97. På Vallavägen finns de på nr 11, 31 och 49. I några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis småmattor, filtar, täcken och överkast.

P-platser och garage

Inom föreningens område finns fristående kallgaragelängor med ca 200 platser och ca 500 uppställningsplatser. Kontakta HSB kundtjänst om du vill hyra en parkeringsplats för bil, husbil/husvagn eller ett garage.

Beskrivning

Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

 

 

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25