Västerhaninge


Fingerharvsvägen 10


Såld

Fingerharvsvägen 10

Välkomna till detta snygga BR-Radhus i populärt område!

På Fingerharvsvägen ligger detta populära hus vars härliga ljusinsläpp skapar ett trivsamt boende som man tycker om att vara i. Huset byggdes år 2019-2020 och andas fortfarande nytt. Här disponerar du en yta om 92 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på 4 rum och kök. De välplanerade ytorna gör det här till ett hem som man trivs i. Måste upplevas på plats! Varmt välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Fingerharvsvägen 10
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
27
Typ:
Bostadsrätt - radhus
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Byggnadsår:
2019/2020
Badrum:
2 st
Förråd:
Vinterbonat förråd
Inkluderat i avgift:
Bredband, sopupphämtning och bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
Hiss:
Nej
Allmänt skick:
Som nytt

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Driftkostnad

18 000 kr/år
3 132 kr/år
21 132 kr/år

Förening

BRF Sten i Stockholmen
769636-7874
Ja

Om Förening

Brf Sten i Stockholmen är en bostadsrättsförening som bildades 2018 med planerad inflyttning våren 2020.

Föreningen består av 58 bostadsrätter varav 46 st är radhus och 12 st är parhus. Inom föreningen har samtliga hus en parkeringsyta utanför det egna huset och de större husen möjlighet till carport. Inom föreningen finns ett 30 kvm stort växthus och en innergård med lekplats.

Information från föreningen:
Något som är extra bra att veta om området är att det är en trädgårdsstad och att det finns en del begränsningar i vad man får och inte får göra i området. Det finns tydliga trivselregler och detaljplaner som beskriver det mesta som får och inte får göras, så länge dessa följs så är de flesta ändringar inga problem. Men att det kan kräva tillstånd och i vissa fall samtycke från berörda grannar för att genomföra en åtgärd.

Beskrivning

Västerhaninge

Grannskapet

Nedersta i Västerhaninge ligger placerat nära både natur, skolor och service. Om du har barn i förskoleålder finns gott om alternativ. Pysslingen, Ribby och Jensens är de närmaste förskolorna, en dryg kilometer bort. Andra alternativ är Ugglan, Västerhaninge montessoriskola och Åbyskolan.

Kommunikationer

Du som vill pendla till stan har nära till två pendeltågstationer. Närmaste är Krigslida som ligger 1,2 km bort, men du kan även åka till Västerhaninge som ligger 1,8 km bort. Från Västerhaninge tar det strax över en halvtimma att nå Stockholms centralstation. Under rusningstrafik går tåget fyra gånger i timme. Det finns planer för en buss som ska trafikera det nya området, vilket kan vara skönt om du tröttnar på att cykla eller gå till stationen.

Omgivning och service

Njuter du av att vara i naturen? I Nedersta finns flera trevliga naturstigar som fungerar lika bra för löpning som promenader. Om du vill spänna musklerna finns det även ett ute gym i anslutning till stigarna. Västerhaninge är en aktiv kommun och du som vill träna har nära till golfbanor, idrottsanläggningar och ridhus. När det är dags att handla tar du dig till Västerhaninge centrum. Här finns systembolag, apotek, bibliotek, bank, vårdcentral och mataffärer.

Skärgården runt hörnet

När du bor i Nedersta är det alltid nära till nästa utflykt. För skärgårdsälskare finns Årsta brygga på bara 15 minuters avstånd. Här kan du åka till Utö, en av Stockholms mest populära öar, för att bada, campa eller bara njuta av naturen. Du kan även ta dig ut till hamnstaden Nynäshamn med pendeltåg från Västerhaninge centrum, tågturen tar strax under 30 minuter.

Dokument

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25