Haninge - Haninge


Folkparken 2


Såld

Folkparken 2

Haninge

Ljus och rymlig 2:a i populära Folkparken!

Super fin och trevlig 2:a på 63 kvm i populära Folkparken! Här hittar ni en härlig balkong i soligt läge samt fantastiska öppna ytor med stora fönsterpartier som bidrar till att lägenheten känns ljus och luftig. Vi välkomnas av ett fantastisk marmor golv i hallen/entrén. Sedan hittar vi ett smart och funktionellt kök med bra arbetsyta samt plats för matgrupp. Planlösningen öppnar upp för de sociala ytorna med ett stort och rymligt vardagsrum samt ett väldigt mysigt sovrum som har plats för både förvaring och annat önskat möblemang. Super fint helkaklat badrum. Varmt välkomna på visning!

Fakta

Adress:
Folkparken 2
Område:
Haninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
E1A41
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.60899%
Andelstal avgift:
1.60899%
Byggnadsår:
2004/2005
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Badrum:
1 st
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel-tv och bredband
Ej inkluderat i avgift:
El och bostadsrättstillägg
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
1 kr
Överlåtelseavgift:
2 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Förening

BRF Haninge Park 1
769606-2608
Ja

Om Föreningen

Brf Haninge Park 1 bildades 2004 och är en äkta bostadsrättsförening med 82 bostadsrättslägenheter.

Parkering


Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till föreningen och fördelas enligt kösystem. Idag finns det totalt 58 st parkeringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar.

P-platserna kostar 250 kr med el/månad och 130 kr utan el.

Behovet för parkering förändras med tiden och ibland kan det vara kö och ibland finns det ett fåtal lediga samtidigt.

Just nu (november 2021) är samtliga parkeringar upplåtna och ungefärlig väntetid är 3-5 månader. Det finns även en separat kö för de medlemmar som önskar en andra parkeringsplats, där tilldelning sker i turordning och i mån av plats. Tyvärr har vi inte haft möjlighet att ge ut en andra parkering på väldigt länge och vi prioriterar de medlemmar som står utan idag.

Bredband

Fastigheten är ett Comhem-hus med basutbud. Tillägg och utökade tjänster får respektive medlem införskaffa privat. Gällande bredband så har vi fiber (250/250 Mbit) via Telenor.

Tvättstuga

Tvättstugor finns på markplan i varje port och är fullutrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Maskinerna är av märket Electrolux och installerade år 2020/2021.

Övrigt

-Månadsavgift
Enligt fastslagen budget för 2021 finns det för närvarande inga planerade avgiftsförändringar.
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Ingår ej: el, bostadsrättstillägget.

-Värme
Värmesystemet är fjärrvärme och är anslutet till Vattenfall.

-Kabel-TV
Fastigheten är ansluten till Comhem (3 hål i väggen) och har basutbudet om 10 kanaler som standardtjänst. Varje medlem kan själv teckna utökade tilläggstjänster om så önskas.

-Genomförda samt kommande renoveringar
Då fastigheten är relativt ny så har inga större renoveringar genomförts – endast normalt underhåll och diverse reparationer. För närvarande finns inga kommande renoveringar planerat för 2021.

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med gott om plats för förvaring samt avhängningsmöjligheter. Parkettgolv och ljust kulörsatta väggar. 

Vardagsrum

Luftigt och ljust vardagsrum med parkett golv och ljust kulörsatta väggar. Här finns plats för större soffgrupp, tv-möbel samt annat vardagsrumsmöblering. Härifrån når ni även till den härliga balkongen där ni har eftermiddags/kvällssol

Kök

Här hittar ni ett superfint kök med vita skåpsluckor, gott med bänkyta samt bra med förvaring. Köket har all utrustning man behöver så som kyl/frys, spis, ugn, spisfläkt. Parkettgolv och ljust kulörsatta väggar.

Sovrum

Här finns plats för garderob, större säng samt annan önskad möblering. Parkettgolv och ljust kulörsatta väggar.

Badrum

Stort och helkaklat duschrum med mörkt klinker och vitkaklade väggar. WC, badkar samt förberett för tvättmaskin.

 

Om Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26
Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25