Centrala Handen - Handen


Folkparken 2


Folkparken 2

Centrala Handen

Ljus och rymlig 1:a i populära Folkparken!

På attraktiva Folkparken presenteras här en super fin 1:a om 49 kvm med enormt mycket ljus och rymd högst upp i huset. Planlösningen är modern och väldigt yteffektiv, så varje kvadratmeter nyttjas till det yttersta. Här erbjuds ett kök med matplats för ca 4-6 personer, hall med bra förvaring, helkaklat badrum samt ett vardagsrum med generösa ytor som rymmer både soffmöblemang och separat sovdel om man så önskar. Från vardagsrummet har du även utgång till den soldränkta balkongen med milsvid utsikt. Detta är det optimala boendet för den som söker en bostad med låg avgift i attraktivt område. Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med bra avgifter och god ekonomi. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till föreningen och är lättillgängliga. Från ytterdörren når du Haninge centrum och Port 73 med några minuters gångavstånd, perfekt för den som vill bo nära strand, bad och stadens utbud av restauranger, shopping och nöjesliv. Välkomna på visning!

Fakta

Adress:
Folkparken 2
Område:
Centrala Handen, Handen
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
E1A54
Typ:
Lägenhet
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
1.25139%
Andelstal avgift:
1.25144%
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
TV- Internetutbud:
Com hem
Inkluderat i avgift:
Värme, vatten, Kabel-tv och bredband
Ej inkluderat i avgift:
El och bostadsrättstillägg
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Energideklaration

Utförd
2019-09-30
F
165 kWh/m²/år

Förening

BRF Haninge Park 1
769606-2608
Ja

Föreningen

Brf Haninge Park 1 bildades 2004 och är en äkta bostadsrättsförening med 82 bostadsrättslägenheter.

Parkering

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till föreningen och fördelas enligt kösystem. Idag finns det totalt 58 st parkeringsplatser för uthyrning till föreningens medlemmar.

P-platserna kostar 250 kr med el/månad och 130 kr utan el.

Behovet för parkering förändras med tiden och ibland kan det vara kö och ibland finns det ett fåtal lediga samtidigt.

Just nu (november 2021) är samtliga parkeringar upplåtna och ungefärlig väntetid är 3-5 månader. Det finns även en separat kö för de medlemmar som önskar en andra parkeringsplats, där tilldelning sker i turordning och i mån av plats. Tyvärr har vi inte haft möjlighet att ge ut en andra parkering på väldigt länge och vi prioriterar de medlemmar som står utan idag.

Bredband

Fastigheten är ett Comhem-hus med basutbud. Tillägg och utökade tjänster får respektive medlem införskaffa privat. Gällande bredband så har vi fiber (250/250 Mbit) via Telenor.

Tvättstuga

Tvättstugor finns på markplan i varje port och är fullutrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Maskinerna är av märket Electrolux och installerade år 2020/2021.

Övrigt

-Månadsavgift
Enligt fastslagen budget för 2021 finns det för närvarande inga planerade avgiftsförändringar.
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Ingår ej: el, bostadsrättstillägget.

-Värme
Värmesystemet är fjärrvärme och är anslutet till Vattenfall.

-Kabel-TV
Fastigheten är ansluten till Comhem (3 hål i väggen) och har basutbudet om 10 kanaler som standardtjänst. Varje medlem kan själv teckna utökade tilläggstjänster om så önskas.

-Genomförda samt kommande renoveringar
Då fastigheten är relativt ny så har inga större renoveringar genomförts – endast normalt underhåll och diverse reparationer. För närvarande finns inga kommande renoveringar planerat för 2021.

Beskrivning

Handen

På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är nya fräscha bussterminalen och med pendeln tar du dig in till Stockholms city på mindre än 30 minuter.

I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgåden och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med många fina vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan, till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Folkparken 2

Välj en tid för visning nedan
2022-09-25
2022-09-26

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Folkparken 2

Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26