Jordbro - Haninge


Mjölnartäppan 80


Såld

Dolda fel-försäkrat

Besiktigat

Mjölnartäppan 80

Jordbro

Friköpt radhus i barnvänligt område.

Varmt välkommen till Mjölnartäppan 80. Med ett barnvänligt läge hittar man detta fina och mycket välskötta radhus med de stora renoveringarna utförda. Framsidan välkomnar med en stenlagd gång som tar dig fram till entrén. Väl inne i bostaden möts man av en välkomnande hall med ett ljust laminatgolv. Det rymliga köket ligger direkt till höger och erbjuder vita luckor i klassisk design. I anslutning till entrén ligger den helkaklade och praktiska badrummet. Vardagsrummet har utgång till den stora och inbjudande uteplatsen. Ett mindre kontor/sovrum finns också på detta plan. Vidare upp för trappen möts man av en stor hall som leder vidare till en master bedroom med platsbyggda garderober och utgång till balkongen, två stora sovrum med plats för stor säng och övrigt möblemang, klädkammare samt ett stort helkaklat badrum. Från detta plan når man även upp till ett stort vindsutrymme som idag används som förråd men går också att inreda till bo utrymme. Välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Mjölnartäppan 80
Område:
Jordbro, Haninge
Kommun:
Haninge
Fastighetsbeteckning:
KALVSVIK 11:481
Typ:
Radhus
Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
1979
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fönster:
3-glas
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Badrum:
2 st
TV- Internetutbud:
ComHem
Gästtoalett:
Nej

Ekonomi

Taxeringsvärde byggnad(er):
1 603 000 kr
Taxeringsvärde tomt:
817 000 kr
Taxeringsvärde totalt:
2 420 000 kr
Taxeringen är preliminär:
Nej
Bef. pantbrev:
4st om 2 971 400 kr
Taxeringsår:
2021
Värdeår:
1979
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%
Taxeringskod:
220
Försäkring fullvärde:
Ja

Energideklaration

Utförd
2021-10-07
C
83 kWh/m²/år

Driftkostnad

Beräknad på 4 personer
16 116 kr/år
15 000 kr/år
4 968 kr/år
36 084 kr/år
Driftkostnader kan variera beroende på antal i hushållet samt tecknade avtal.
8 874 kr/år

Servitut och gemensamhetsanläggningar

  • Officialservitut tillträde,dagvattenavrinning (#01-ÖSR-1966 - 195)
  • Officialservitut tillträde dagvattenavrinning (#01-ÖSR-1966 - 66)
  • Officialservitut tillträde dagvattenavrinning (#01-ÖSR-1966 - 67)
  • Gemensamhetsanläggning HANINGE KALVSVIK GA:3 (#GA1)
  • Samfällighet HANINGE KALVSVIK S:14 (#samfallighet_1)

Förening

Nej
Nej

Beskrivning

Rumsbeskrivning

-ENTRÈPLAN-

Vid entrén har det skapats en uteplats med bord och stolar samt trevliga odlingar. Här finns även ett förråd tillhörande huset.

Hall
Öppen och rymlig entré som ger generös vy över hall och övriga ytor i bostaden samt ut genom det stora fönsterpartiet mot bostadens uteplats och grönytor. Av hängning erbjuds i klassisk hatthylla, men med sin tilltalade rymd får du också plats för ytterligare förvaringsmöbel alternativt dekorativ möbel. Väggarna är ljusa och på golvet vilar ljust laminatgolv.

Badrum
Med ingång från hallen finner du detta helkaklade badrum bekvämt utrustat med handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, WC, duschhörn med vikbara duschväggar samt spotlights. Väggarna är av vitt kakel samt en trevlig grå klinkers som vilar på golvet.

Vardagsrum
Utmärkt sällskapsrum med plats för familjen! Här finns plats för såväl Tv-bänk som en större soffa, som gjort för fredagsmyset. Med sina stora fönsterpartier i ogenerat läge och ljusa väggar får du ett rum som badar i ljus. Med utgång till uteplatsen har du en smidig och uppskattad möjlighet att underhålla både gäster och barnen medan du gör annat. Ljusa väggar och ljust laminatgolv.

Kök
Klassiskt och stilrent kök utrustad med Spishäll med ugn, köksfläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Stor arbetsbänk som erbjuder goda ytor för den matlagningspassionerade. Här finns plats för ett matbord för upp till 4–6 personer, som med fördel placeras under stora fönstret. Vidare får du också gott om naturligt ljus som gör att rummet får en trevlig rymd. Ljusa väggar och ljust golv.

Uteplats
Väl tilltagen uteplats med en stor bebyggd altan som ändå lämnar gott om grönytor på tomten. Här finns plats för både studsmatta, pool, grill, större loungemöbler samt bord och stolar. Under varma dagar kan familj samlas för födelsedagsfirande eller trevliga grillkvällar och ni kan njuta av solstrålarna ända in på kvällstimmarna

Sovrum 1
Bostadens omgjorda sovrum som tidigare varit en del av vardagsrummet. Här finner du gott om plats för en säng, bra förvaring samt kontorsplats. På golvet vilar ljust golv och målade väggar i en härlig grå/blå kulör.

-ÖVREPLAN-

Hall
Redan i början av trappan kan du se upp till denna inre möblerbara hall del och ljuset som lyser in från det angränsade rummen. Ljusa väggar och nylagt ljust laminatgolv som är genomgående i hela överplan

Badrum
Helkaklat badrum med plats att samsas. Här har du handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan, WC, badkar samt tvättmaskin. Här har du utöver gott om golvyta att möblera med ytterligare hylla/förvaring om behovet finns. Vidare finns ett vädringsfönster som ger naturligt ljus i ogenerat läge. Väggarna och golv går i ljust kakel och klinkers.

Sovrum 2/ Master bedroom
Bostadens master bedroom. Här får du gott om förvaring (och ett stökfritt rum). Rummet erbjuder plats för både dubbelsäng, nattduksbord och övrig möblering om önskemål finns. Varför inte till exempel inreda med byrå,
sminkbord eller bokhylla? Oavsett vad du behöver finns det flera alternativ att nyttja. Rummet är genomgående luftigt med ett stort fönsterparti och utgång till den härliga balkongen som vetter mot uteplatsen. Väggarna är målade i mörkgrå kulör och på golvet har vi det fina laminatgolvet.  

Sovrum 3
Stort sovrum med plast för både större säng samt möblering så som nattduksbord eller byrå. Gott om förvaringsmöjlighet.
Med fönster i privatläge får du också fint ljusinsläpp. Väggarna är målade i ljusblå kulör och på golvet finns det fina laminatgolvet.

Sovrum 4
Generöst sovrum med plats för både dubbelsäng och övrig möblering så som byrå, sminkbord, bokhylla eller byrå. Vad
önskar du av ditt rum? Här finns flera möjligheter att välja mellan i härligt och högt läge. Här har du också ett stort
fönsterparti som ger gott om naturligt ljus genomgående. Väggarna går i rosa ton och laminatgolv.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med generös förvaring på såväl hyllplan som på avhängning i under. Med enkla medel kan du skapa ett perfekt rum för att kunna både byta om och förvara kläder, skor och smycken. Om önskemål finns kan du även addera dekorativ möblering så som spegel, sittpuff eller dylikt. Väggarna går i ljus ton och ljust golv.

 

 

Renoveringar

- Nya fönster ca 2018
- Takrenovering med ny underlagsduk, läkt och pannor 2019
- Ny fjärrvärmeväxlare 2019

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning HANINGE KALVSVIK GA:3
GA1

Samfälligheter

Samfällighet HANINGE KALVSVIK S:14
samfallighet_1

Servitut

Officialservitut tillträde dagvattenavrinning, Last
01-ÖSR-1966 - 67

Officialservitut tillträde dagvattenavrinning, Förmån
01-ÖSR-1966 - 66

Officialservitut tillträde,dagvattenavrinning, Förmån
01-ÖSR-1966 - 195

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 603 000 kr
Mark, totalt värde: 817 000 kr ().
Summavärde: 2 420 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1979
Värdeår: 1979

Planritning

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26