Brandbergen - Haninge


Oxens gata 237


Oxens gata 237

Brandbergen

Trivsam 2:a med en balkong i västerläge och strålande utsikt!

Varmt välkomna till Oxens gata 237 och denna optimalt planerade tvåa som ligger tre trappor upp med en genomgående planlösning. Balkongen ligger i bästa västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Den strålande milsvida utsikten är oslagbar vid solnedgång och ger en känsla av frihet under hela dagen. Bostaden bjuder på ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett stilrent kök med god plats för en matgrupp invid fönsterparti, rymligt vardagsrum med plats för att avsätta en arbetsyta, ett fräscht badrum med helkaklade väggar och ett förråd/klädkammare där man kan låta fantasin flöda. De stora fönsterpartierna medför ett rikligt ljusinsläpp och bjuder på en härlig atmosfär som genomsyras i hela bostaden. Här bor man nära både serviceutbud i Brandbergen centrum samt optimala bussförbindelser. Ca 50 meter från bostaden har du även Klockarledens buss station med express bussar till Gullmarsplan. Varmt välkommen med ditt intresse!

Fakta

Adress:
Oxens gata 237
Område:
Brandbergen, Haninge
Kommun:
Haninge
Lägenhetsnummer:
2243  /  1301
Typ:
Bostadsrätt
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Andelstal ägande:
0.45763%
Andelstal avgift:
0.45733%
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Badrum:
1 st
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
TV- Internetutbud:
Telia
Inkluderat i avgift:
värme, vatten, bredband 500/500 Mbit och Telia grundutbud av Kabel-TV
Hiss:
Ja

Ekonomi

Pantsatt:
Ja
Pantsättningsavgift:
483 kr
Överlåtelseavgift:
1 208 kr
Överlåtelseavgift betalas av:
Köpare
Kommunal skatt (exkl. kyrkoskatt):
31.76%

Driftkostnad

1 800 kr/år
1 800 kr/år

Förening

BRF Söderby 2:14
769616-8405
Ja

Förening

Allmänt om föreningen

Området ligger utmed Söderbyleden, en trivsam del av Brandbergen med Tyresta Nationalpark inpå knuten. Här har man nära till allmänna kommunikationer och serviceinrättningar. Söderby 2:14 är en förening som drivs med målsättningen att alla ska trivas, gammal som ung.

Föreningen består av totalt 8 hus (två höghus och
sex låghus) belägna på Tvillingarnas gata 323 till 327 och 330 till 339 och Oxens gata 236 till 245 samt tre garage och en utomhusparkering. Fastigheten förvärvades från Akelius den 28 december 2010.

De 275 lägenheterna är fördelade över 1:or, 2:or, 3:or och ett antal 4:or, samtliga med tillhörande förråd (för höghusen i källarplan och för låghusen i anslutning till lägenheten).

Tv/Bredband

I förening är det Telia som levererar TV och bredband till lägenheterna. I månadsavgiften ingår Telias programpaket Lagom och 500/500 Mbit surfhastighet.

Parkering

Inom Söderby 2:14 ingår tre garage (ett varmgarage och två kallgarage) samt en utomhusparkering.

Kallgarage 350kr/mån
Varmgarage 500kr/mån
Uteplats 200kr/mån

 

Mer info finns på förenings hemsida
http://www.soderby214.se/

 

 

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Hall
En ljus och välkomnande hall som ger en luftig känsla. Här finns det gott om plats för garderober med förvaringsmöjligheter. Fint parkettgolv med väggar som är vitmålade.

Vardagsrum
Stort och rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från den fönsterbeklädda väggen som har en utgång till balkongen. Här finns det gott om plats för en stor soffgrupp och tillhörande möblemang. Det finns även utrymme för att avsätta en arbetsyta i kontorsliknande form. Genomgående parkettgolv och målade väggar i grå kulör.

Balkong
En rymlig balkong i västerläge med gott om utrymme för möblemang och plantering.

Kök
Ett stilrent och välplanerat kök med plats för en matgrupp för 4-6 pers. Här bjuds du på gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp men också ett kök som är utrustad med ugn, häll, diskmaskin och kyl/frys. Golvet är i parkett och väggarna är vitmålade.

Sovrum
Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och har plats för en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Fint parkettgolv med målade väggar i grå kulör.

Badrum
Fräscht och ljust badrum med helkaklade väggar och plastmatta. Kommod, spegelskåp, wc och badkar.

Förråd/Klädkammare
Ett förråd/klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter där man kan låta fantasin flöda för att skapa en praktisk inredning. Parkettgolv med vitmålade väggar.

Brandbergen

 

Kommunikation

Bra läge med närhet till bussar och direktbussar till Gullmarsplan. I Brandbergen finns bussar till pendeltåg, Haninge centrum, andra kommundelar och till Tyresö. Stockholm city ligger ca 20 min från Brandbergen med bil. Det finns ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar som tar dig runt i hela Haninge. 

Skolor och barnomsorg

Brandbergsskolan F-9. Förskolor i Brandbergen 4-9 Trombonen, Tamburinen, Trumma och Dragspel.

Brandbergen Centrum 

Brandbergen centrum har ett stort utbud av service och butiker. Här finns livsmedelsbutik, restauranger, frisör och apotek. Brandbergen ligger så centralt att du har enkel kommunikation till alla stormarknader som ligger ut med Gudöbroleden, Haninge centrum och Port 73. 

Fritid

Det finns ett parkområde i centrala Brandbergen som ansluter till utomhusbad, lekplatser och bollplaner. I området finns även naturområde som erbjuder motionsspår för den som gillar fart. I närheten finns även en ideellt föreningsdriven hästgård som heter Skutans Gård som har stall, betesmarker, skogar och en fågelsjö. Några kilometer bort ligger Tyresta nationalpark som erbjuder en del aktiviteter för både de små och stora. 

Planritning

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till visningen för Oxens gata 237

Välj en tid för visning nedan
2022-10-09

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för objektet Oxens gata 237

Erol Atci
Fastighetsmäklare
070-072 80 25
Haris Velic
Fastighetsmäklare
070-072 80 26